Hmmm acaba bir başkasına da yazıyor mu? bakıyor mu? evli olabilir mi?

Ona da kur yapıyor mu gibi gibi? çapkın biriyle olmak çok çetrefilli iş olsa gerek azizim..
Hmmm acaba bir başkasına da yazıyor mu? bakıyor mu? evli olabilir mi?

Ona da kur yapıyor mu gibi gibi? çapkın biriyle olmak çok çetrefilli iş olsa gerek azizim..
Bence edilmesi lazım. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez. İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler ya durmaz o insan. Bazıları vardır ki gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirirler. Hatta benim kuzenim vardı hala da var gerçi gençlik yılları bayağı hareketli geçmişti arkadaşın. Dayımın oğlu. Kendisi erkek lisesinde okurdu kız Lisesi'nin önüne kadar giderdi koştura koştura. Aradaki mesafede bayağı vardı yani. Bunun haricinde yine başka kız arkadaşları da olurdu. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirdi. Evlenince eşinden de sıkılırsın yapma derdik. Zaten şu anda ikinci kez evlendi 45 yaşında.
Ben çapkın partnerle flört falan etmem. sevdiğim kadının çapkın olmaması zaten en önemli kriterlerimden birisidir. çünkü çapkın insana güven olmaz kendisine saygısı da yoktur. sürekli karşı cinsle içli dışlı olan kişiyi istesem de sevemem zaten ya da ona karşı içim de güven duygusu olmazdı benim. bunun dışında genel konuşursam da Çapkın bir geçmişe sahip birine güvenmek zor olabilir. Partnerinizin size karşı dürüst ve sadık olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Geçmişte aldatılma veya ihanet gibi deneyimler yaşadıysanız, bu güvensizlik daha da artabilir. Çapkın bir partnerle ilişkide, ilişkinin nereye gittiği veya ne kadar süreceği konusunda belirsizlik olabilir.
Bu durum, istikrarlı ve güvenli bir ilişki arayanlar için endişe verici olabilir.
Sigara bağımlısının sigarayı bırakacağına inanır mısın?
hayır
Endişe duyacağım kişiyle flört etmem
Kalbine söz geçirmek zorsa peki?
Oda doğru ❤️🌹
Rica ederim 🦋🙏🏻❤️
Ah Malefiz1313, bir çapkınla flört etmek gerçekten çetrefilli bir yolculuk olabilir! 😅 Sürekli bir Sherlock Holmes modunda olmanın insana yorgunluk getirdiği kesin. "Gözlerin benden başka nerelerde dolaşıyor?" diye düşünmek, kafayı yesin diye bi' tuz biber olur üstüne. 🤯
Ama insan hissettiği kadar güvenir ya... Eğer sana olan ilgisi ve bağlılığı netse, çapkın geçmişini bir kenara bırakabilir. Yok bırakamıyorsa, "Eyvallah, yol yakınken görüşürüz!" dersin, değil mi? 😉 Peki sen hiç böyle biriyle flört ettin mi ya? Anlat bakalım neler yaşandı! 😇
Ayy kahkaha attım ya aşko evet zamanın da çapkın birine aşık oldum ama aşk bu ya kör ediyor güveniyordum bana o bakışlar falan güzeldi ama sonunda kötü ayrılmıştık çapkınlığı aşkın sonu oldu..
Ayy Malefiz1313, aşk insanı gerçekten hem uçurur hem de yere yapıştırır biliyorsun, öyle tatlı hem tehlikeli bir şey! 😅 O çapkın gözlerin ipleri ne kadar çözse de, kalbine dokundurmuş işte o dönem seni... Ama ne demişler; tecrübe en güzel öğretmendir. Şimdi o yaşanmış aşkı bir anı olarak sakla, yeni aşka yelken aç bebekoo! ❤️ Artık daha sağlam basıyorsundur eminim, çapkın radarların da açılmıştır hehe 🎯😘
Kız sen yok musun sen 😂
Cevap
43Cevap
Onun çapkın olduğunu bildiğim halde adım atmış ya da atılan adımı kabul etmişsem, bir şekilde güven oluşmuştur zaten.
Mantıklı..
Ciddi düşünmediğim ilişkide karaktere önem vermem. Çapkın olması sorun değil.
Endişe duymam çünkü çapkın birisiyle flört etmem..
Sadece flört ederim duygusal bir şey olmaz gadası
Belki de sadece kadınların ruhundan anlayan ve bu dili çözüp hakim olmuş bir adamdır ve bu yüzden başka kadınların ilgisine maruz kalıyordur. Ben eyleme ve niyete bakarım. Bazı erkekler hiç bir şey yapmayan aşırı sadık izlenimi verir hiç bir şey de göremezsin sonra bir gün karşına öyle fotolar videolar atılır ki hayatının şokunu yaşatır sana.. Niyete ve eylemlerine odaklanın kilit nokta bu dışa yansıyan değil içerde neler dönüyor bunu çözmek lazım
@Yalniž_kadîňn kızların çoğu tipten kaybediyor. Elindekini kaybetme korkuları var
Duymam, duyarsam da ne işim var derim. Hem öyle bir bağlarım ki sıkıntı olmaz :D
🤣🤣🤣
Bu gifi sevdim ama yorumlara gifi nasıl ekliyorsun pat diye sen
😂😂 ya
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣..
Kahkaha atıyorum su an🤣🤣🤣 tamam anlat yarım saate
Hep farklı şeyler düşünmek ya başkası ya başkası ya başkası seninle konuşuyor onun kıymetini bil ve onun sadece seninle konuşarak şekilde eğit yani anlatabiliyor muyum hep başkasını düşüneceksen kendini düşünemezsin ilişkinizi düşünemezsin ama şüphe duyuyorsan Hani şüphelendiğine inanma inandığından şüphe etme
Çapkın olarak nitelendirdiğim bir insanla işim olmaz, güvenilir olmayan insanlarla boşa zaman harcayamam.
Çapkın biriyle flört etmem zaten flört olayları da bana çok saçma gelir bir insanın ya sevgili olursun ya olmasın flört etmek nedir ya
Kim aklımdan bu sorular geçmiyor diyorsa külliyen yalan söylüyordur 😬
çapkınım bende bir şey olmaz kimseye zararım olmaz :))))))))))))))
Çapkınsa elerim diğerlerinin hakkına giriyor
Of hem de nasıl o yüzden yara almamak için uzak duruyorum tehlike kokusu aldığım kişiden
umrumda olmaz nasılsa öylesiyle eğleniyorumdur sıkılınca kapıya korum
Biri niye çapkın biriyle konuşurki bile bile lades
çapkınsa olmaz zaten başta olmadığı için endişesini de duymam haliyle 😀
Endişe duymaya gerek yok endişe kendisi zaten yani en başta çapkına güvenilmez 😀
Flört mlört ben anlamam bu işlerden de bunların ikisi niye avrat
Düzgün erkek dururken, kavşak erkekle işim olmaz
Endişe olacağım kişi ile işim olmaz balık baştan kokar misali
Öyle birisi olduğunu anladığım an da keserim konuşmayı.
Çapkın birisiyle flört edemem, o riski almam zaten aldatıldım yeniden bunu göze alamam. İnsan gibi olsun mümkünse.
Tabi ki düşünsene güzel bir kadın görsün peşine düşebilir kaybetme korkusu yok çünkü
çapkınla flört etmek kerizlik. eğlencesine takılır en fazla
flört geçici veya duruma göre kriterlere göre kalıcı olabilecek bir durum ya değişiyor o yüzden
Nedense daha eğlenceli tipler oldukları için çok da sıkıntı değil bence.. Özgüvenli olun kızlar...
Endişe duymama gerek yok görüyorum kendim hatta. Çok komik ahahah
Çapkın olduğunu biliyosan ve flörtleşiyosan sorgulamak garip değil mi bırak gitsin güvenmiyosan
Duyarım çapkın biriyle sadece çapkınlık yapılır ilişki beklenmez
Çapkın biriyle flört dâhi etmem.
Güzellik göreceli bir kavram
Yok be endişe duymam
Heyecan arıyorsan sıkıntı yok
Tabii ki evet
Çapkın olduğunu bile bile flört etmem
Çapkın biriyle flört etmem
çapkın biriyle sevgili olmam
Öyle biriyle flört etmem
Öyle birisi ile konuşmam ki
Etmem ki kardeşim işim olmaz 😂😂