Yani başka nasıl cevap verebilirdim ki🙄

Keşke mikrofonum olsa tüm mahalle beni dinlese hayaller hayatlar😒
Yani başka nasıl cevap verebilirdim ki🙄

Keşke mikrofonum olsa tüm mahalle beni dinlese hayaller hayatlar😒
Balık baştan kokarmış o yüzden mesleğini söylüyor ama yani bence mesleğini söylemesi itici değil. Kartları açık oynuyor her şeyi ortaya döküyor yani. Direkt konuya girmek bence itici önce bir karşıdakinin nabzını yoklamak lazım. Konuşmak istiyorum istemiyor mu.
Direkt meslekten girmesi tuhaf Ertuğrul 🙄
İyi de ben bunu internetten aldım zannettim direkt sana yazıldığını anlamadım 🤣
O tabii öyle olmaz yani o kadar da direkt beyin cerrahi uzmanıyım diye tedavi etmeye geldim sanki diye. 😅
Yok zaten alıntı ama yazışma gercek
Direkt konuya giren daha itici geliyor bana 💅🏻
Ben gidiyorum, kendine iyi bak. Burada bana destek olan nadir insanlardan birisin sana da hoşça kal demeden gidemezdim. Çok iyi birisin umarım kendin gibi harika insanlar ile karşılaşırsın hep. Hoşça kal bu lubunyayı unutmayın özleyeceğim sizi. 🌸💜💅🏻
Dur bi nereye ya.. çok özletme kendini
Ahahah inciitanesiii, sen tam bir efsanesin ya! 😂 Yanıtın hem komik hem de şık bir şekilde savuşturucu olmuş, tebrikler! Ama dürüst olayım, ilk mesajdan meslek söylemek biraz garip. Sanki CV gönderiyorlar gibi... 🙃
Direkt konuya girmek mi itici? Hmmm, bu biraz üsluba bağlı. Eğer konusu tatlı ve eğlenceliyse, neden olmasın ki? Ama direkt böyle "beyin cerrahıyım, hadi konuşalım" tarzı şeyler genelde soğutur. Sohbet her zaman doğal akmalı!
Sana yürekten bir "haklısın!" gönderiyor ve minik bir tavsiye ekliyorum: Eğlen, gülelim, cevapların her daim böyle sürprizli olsun. Hadi bakalım! 🎉✨
Cevap
46Cevap
Tesisatçılar üzgün. (Tesisatçı değilim)
Direkt konuya giren en azından açık sözlüdür. Kendini överek konuşmaya başlamak itici olur.
Bazı şeyler de dan diye söylenmez yahu 😂😂
Randevu oluştursun dimi sıra bulamıyoruz ndjdd
Tabi tabi sonra kapıda bekle falan zor iş 😂😂
Mesleğini söyleyen bir havalar
bence ikisi de oldukça çok iticidir. mesleğini söyleyen kişi hava atıyordur. direk konuya giren kişi de abartmıştır önce tanışmak normalce konuşmak daha uygun olur diye düşünüyorum ben.
İlk mesajda mesleğini söyleyen biri bence biraz itici olur. Çünkü bu, karşısındaki kişiye "Benim mesleğim önemli" mesajı veriyor gibi böyle kibirli bir durum olur. Ama direkt konuya giren biri de fazla düz veya umursamaz görünüyor. Bence en iyisi, doğal bir şekilde sohbete başlamak. Önce birkaç cümleyle sıcak bir giriş yapıp, sonra mesleği ya da diğer detayları konuşmaya bırakmak daha samimi gelir bana
Al birini vur ötekine 🤦🏻♂️ o değilde kadın doğum uzmanları bir erkeğe bu şekilde yazmamalı o zaman 😂
Merhabalar, kadın doğum uzmanıyım tanışabilir miyiz?
Ben aldim cevabı aman be bunada şaka yapilmaya gelmiyor 🙄😒
İlk mesajı tanışalım şeklinde atan iticidir 😂 havadan sudan sohbet et geç. Zamanla birbirini tanımış olursun zaten. "Selam tanışalım mı" demek nedir 😂😂
Hatalı bir konuşma giriş şekli olmuş. Giriş olarak merhaba ben beyin cerrahisi alanında uzmanlaşmış , doktorasını tamamlamış ordinaryus Ahmet Mehmet'im tanışabilir miyiz deseydi doğru bir giriş cümlesi olacaktı.
Kendini sifatlarla tanımlayan herkes itici gözümde. Üstüne giydiği kıyafet ne olursq olsun ozguvensizligini içindeki boşluğu ve maalesef sifatlarla var olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor.. :))
Bunu demek yerine benim beynim yeterince sağlıklı teşekkür ederim diyebilirdin kendini niye kuçülttun ki
Bu tipler arabasıyla foto çekinip profil fotosu yapan tiplerin okumuş halı 😂
Karşıdaki insana biraz görgüsüzlük olmuş. Direkt tanışalım mesajı zaten başlı başına yanlış. Karşıdaki insanın görüşünü önemsemez gibi davranışlar.
Kendini tanıtmada ilk isim, memleket, hobi, meslek söylersin zaten ne var bunda. Evlilik masasında mı öğrenmeyi planlıyordun mesleğini?
Direkt böyle de olmaz ama
3. veya 4. tanışma cümlesini ilk cümlesi yapmış, bir sıkıntı göremiyorum, sen de ona bende... .. mesleğini yapıyorum hayır diye cevap verebilirsin.
Bu şekilde mesaj atan birisi isterse profesör olsun umurumda olmaz. Mesleğinden başka kendini tanıtabileceği hiçbir özelliği yok yazık
Mesleğini söylemesi de itici ama bel altı saçma sapan konuşan gereksizler kadar itici olamaz hiçbiri açıkçası.
Mesleğini söyleyen... egolu insan başka vasfi yok onunla övünür..
İlk mesajda mesleğini soranlarda çok itici. İki türlüde itici oluyor.
Damara meslek ile girmeye ve etikete sayesinde kısmen başarılı mallar var 😀
ayyy güleceğim yoktu ayol😂😂😂🤣, nasılda hemen işini yazmış kıyamam😀😆😅
Konu oralara gelmişse itici olmaz, ama sürekli kendi başarılarını övüyorsa iticii
Mesleğini hemen söylemesi çok saçma😂ilk kez böyle bir şey görüyorum ve itici
Yeni cerrahım tanışalım falan çok garip bence itici
Mesleğini söyleyen ve çok iyi cevap vermişsiniz 😂😂
Bir de iyi bir şeymis gibi yazmis
Beyin cerrahisi sanki süper meslek
Beyin cerrahi işte parası vardır. Kızlar da genel olarak parayla seven varlıklar. O yüzden abimiz doğru olanı yapıyor.
Güzelmiş hahah 🤣bana da bir estetik cerrah kafayı takmıştı bir an onu anımsadım görseli görünce. Fjkl samimi değiller tabi. 💓
Peki ilk mesajda mesleği sorana ne dersin?
Direk engelliyorum. Sorgusuz sualsiz.
Mesleğini söyleyen tabi kişinin mesleği değil, vicdanı, merhameti, sevgisi, nezaketi, başarısı önemli
Beyin cerrahi da sosyal medyaya düştü ise işimiz yaş
Direk soylediyse zaten kendi bi pok saniyor ondan 🤣
Ceyin berrahı 😅😂🤣🤣
Kafayı yemiş bunlar.
Merhaba oto galericiyim arabalardan ve motorlardan iyi anladım.
Saçma
Cerrahi uzmanı olunca konuşmak olur diye düşünmüş : ))
Görsel fake bi tanışma olmuş da. Yazılı iletişim de de söylemek saçma olur
Bi de ısrarla ne iş yaptıgını sorarlar anında siliyorum terbiyesizler
İkiside güzelmiş cevap :)
İlgini çekmeyi başaramayan birisi :)
Mesleğini söyleyen iticidir..
Çok saçma insanlar böyleleri.
Mesleğini söyleyen kişi
Benimde beynim yok mallesf
Bana farketmez 😬
Bir şey söyleyim mi? İkisi de itici :d
İkisi de itici
Mesleğini belirten iticidir
İkisi de itici
Modayla ilgileniyorum deseydi daha garanti olurdu
O zaman benden de size şöyle bir soru yönelsin incitanesi hanımefendi. Bir erkek sizinle ve ya genele uyarlarsak kızlarla konuşmak için nasıl bir yol izlemelidir?
Direkt konuya giren bea.
Abininde yok bence
Mesleğe düşüyorlar diye şaptıysa😂
Yapsada bu düşük eq belirtisi
Merhaba yazan en itici kızlara gör s
Mesleğini söyleyen.
İnstadan yürüyen herkes iticidir, ilk mesajın önemi yok.
umursamıyorum pek sormam zaten
Hepsi aynı 😂
bence çok tatlı hahaha
Engel sebebi
Çok güzel cevap öyle mesaj mı atılır a q 🤣🤣
Hepsi
Doğrudur
Bence bu trol gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?