Bugün kız arkadaşımın doğum günü fakat eskisi gibi birbirimize olan bağımız güçlü olmadığından kutlama yöneliminde değilim?

Arkadaşlar bu değer verdiğim ve çok sevdiğim benim için özel olarak gördüğüm hoşlantı duyduğum bir kız arkadaşım var. Fakat daha öncesinden ben bir keresinde kutlamadım ama ona hediye almıştım. Neyse bugün doğum günü fakat bu aralar bana karşı ilgi ve alakasını kestiğinden ötürü bana vakit ayırmadığından ve çoğu zamanını ben askerdeyken benim yerime birisini bulup ona vakit ayırdığından bana doğru düzgün selam bile vermediğinden ötürü beni anlaması için ve onunda benim onun doğum gününün olduğunu bilmeme rağmen neden yazmadığımı neden böyle ona karşı soğuk davrandığımı tahmin etmesi için kutlamak istemiyorum. Çünkü ben askere gitmeden önce (yeni askerden geldim ve geleli 2 ay oldu) onunla çok yakındık ve o edindiği arkadaşı daha piyasada yoktu. Ben askere gittikten sonra bir erkek arkadaş edinmiş daha çok ona vakit ayırıyor ve bu durumdan rahatsız olduğumdan ötürü birkaç gün sonra ona soğuk yapmaya başladım. Baktım ki bana pas vermiyor ara sıra hikayelerime cevap yazıyor ve ben de karşılık olarak belki silmemiştir ilgisini kesmemiştir diye selam vermeye çalışıyorum naber diyorum bazen gene aynı şekilde beni biplemiyor. Bu durumdan ötürü kutlamayacağım bilmiyorum bu hissettiklerimden ve duygu düşüncelerimden bahsetmedim ona fakat anlamasını istiyorum onun. Eğer bu konu hakkında bir şüphe duyup neden böyle olduğumdan bahsederse güzel bir açıklama yapacağım. Sizce nasıl bir harekette bulunmalıyım bilmiyorum ondan hoşlanıyordum fakat başkasına kaptırmış tüm vaktini ona harcıyor bana 1 dakikasını bile ayırmıyor

Bugün kız arkadaşımın doğum günü fakat eskisi gibi birbirimize olan bağımız güçlü olmadığından kutlama yöneliminde değilim?