Lütfen yazdıklarımı okuyun ciddi bir şekilde cevaplayın artık birilerinin fikirlerine gerçekten ihtiyacım var sizce?

O çocukla her şeyi yaşadık annesi gibiydim yapmadığım şey kalmadı yeri geldi para verdim yeri geldi gazını ben koydum yeri geldi hediye aldım yeri geldi yemek ısmarladım annesiyle babası ayrıydı üvey annesiyle büyümüş ama annesi başka şehirde olmasına rağmen konuşan biri 2 senelik ilişkimiz vardı annesinin aramızı bozmasıyla neredeyse 6 aydır sallantıdaydı ilişkimiz dün de annesine reels videosu atmış onunla evlenmek istiyorum dua edin vs diye işte ne diyorsun falan filan yazmış söz verdin bize kendine saygın olsun yazmış kadın şok oldum sevgilim de diyordu ki bana senin için herkesi karşıma aldım vs neyse kadına bende bilerek bizim fotoğrafı attım kadına sonra yazdı terbiyesiz sana bunu şunu yaparım bende saygımı bozmayacağım dedim saygısızsın zaten yazmış dediğim tek laf şu hadi al alabiliyorsun oğlunu elinden geleni ardına koyma falan dedim bu lafıma ağlamış kadın aramış çocuğu sonra benimki beni aradı annemi ağlattın nasıl ona laf dersin annemle kendi bir mi tutuyorsun şeyim kadar değerin var senin ne halt olduğunu gördüm bugün bizden olmazmış bitti falan bende bende gördüm neyin olduğunu iyi ki olmadık teşekkür ederim gidebilirsin yazdım beni engellemiş helal olsun kadın başardı bilmiyorum geri pişman şekilde gelir mi?

Lütfen yazdıklarımı okuyun ciddi bir şekilde cevaplayın artık birilerinin fikirlerine gerçekten ihtiyacım var sizce?