İki yıllık ciddi iliskim defalarca aldatma olayı oldu affettim hep geri dönüp pismanım dediği için inandım en son aldattığını gördüğümde ağladım yeter artık dedi siddet olayı oldu bana yine affettim annesi vs yazdığı için çok şey yaptım onun için ailemi karşıma aldım şahsi arabam vardı ayrılmadığım için ailem benden aldı tıp okuyorum çoğu dersimi astım onun için on gündür çok soğuk bunun sebebini sorduğumda böyle yaptı beni her şeyde suçluyor gerçekten ben mi haksızım ayrılmaktan korkuyorum başkasıyla birlikte olucak diye yarın yemeden içmeden kesildim okuldan soğudum intihara bile kalkıştım anlamadığım neden ayrılmıyor da böyle
Lütfen okur musunuz fikirleriniz bana ışık tutsun istiyorum?
Aldatmış bir de affettin mi? Kendine biraz saygın olsun. Gururunu, onurunu yerler altına almışsın bir karaktersiz için değer mi? Değmez... herkesi karşına almışsın üstelik geleceğinle de oynamışsın hala da kaybetme korkusu yaşıyorsun. Çocuk seni belli etmeden istemiyor, seven insan böyle davranmaz. Kendini seviyorsan, kendine değer veriyorsan düşünmeden ayrıl.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Nasıl kendinize karşı bu kdr şefkatsiz acımasız oluyorsunuz , kendi isteğinize hayatınıza aldiginiz birinin sizi hiçbir şey yerine koyması ne kadar mantıklı geliyor size , bu üslupla sizinle konuşabiliyor size kendinizi bu kdr değersiz hissettiriyor ve sizin başarınızı engelliyor insan kendi isteğiyle neden bunu yapar ki bu kişiyi hayatınızdan derhal çıkarmanız gerekiyor aksi taktirde sizin bu düşüncelerinizle sonunuz pek hayır gözükmüyor ayrıca bunun gibi birisi içinde kendinizi öldürmeye falan çalışmayın karşı tarafın hiç umrunda olmayacaktır çünkü.
ılk aldattıgında o suclu ama 2. den sonra hep sen suclusun nasıl bır mıde senınkı affedılır mı boyle bır adam kı buna adam bıle denmez ustelık fızıksel sıddete ugramıssın boyle devam et hayatını mahfet
Yine kusura bakma; evet s. ala. ksın.. bak güzel kardeşim; aşağılık insanlara değer verirsen işte böyle aşağılanırsın. Ne güzel seven adamlar var bir bilsen o köpeği kapından içeri sokmasın. Aldatılmak affedilir mi ha? Asla affedilmezz. Unutma vatana ihanetin cezası ölümdür.. defet pisliği hayatından. Bak tıp okuyosun doktor olacaksın inşallah. Niye kaliteni düşürüyosun bu tip seni sevmeyen bir yaratıkla.. nesini seviyosun aldatmasını mı? Kurtar kendini..
o hep bana sen nesin sen kimsin ben sürekli mankenlerle birlikteydim yatıyordum diyip aşağıladı ben zamanla yetersiz bulmaya başladım kendimi ve arttı bu durum yarın tedavi olucam randevum var