Çaresizim fikirlerinizi alabilir miyim?

Bayramda akrabalarımız geldi erkek kuzenim abim sayılır eve sarhoş geldi kendinde değildi odama geldi bana sarıldı yanagımdan boynumdan öptü çok korktum onu hiç böyle görmemiştim sarhoş olunca çok korktum sonra odadan gitti 21 yaşındayım bu zamana kadar bana hiç farklı bir gözle baktıgını hissetmedim hep abim oldugunu hissettirdi banada diğer kuzenlerime de aynı şekilde özünde gercekten iyi bir insan ama ben o gece çok korktum o korkuyla sevgilimi aradım ona anlattım herşeyi çok sinirlendi yaşadığım şehre gelmek istedi ben ailemi bildiğim için büyüsün istemedim olay sonrasında kuzenimle konuştum ağladı bana böyle bişeyi nasıl yakıştırırsın ben o evdeki herkese sarıldım öptüm kafam güzeldi nezaman sana yanlış bir hareketimi gördün falan dedi sevgilime bu durumu anlattıgımda beni anlamadı anlamaması normal ailemi abimi nasıl biri oldugunu ben biliyorum abim pişman ama asla o niyetle sarılmadıgını söyledi ben sarhoş görünce oan kendimi çok kötü hissedince sevgilime anlattıgım için pişmanım abinle konuşmaya devam edersen beni unut dedi onada hak veriyorum haklı ama napcam bilmiyorum abimide tanıyorum normalde asla o niyette biri olmadıgını biliyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim çaresizim
Çaresizim fikirlerinizi alabilir miyim?