Bir insanın 600 takipçisinin 590 kız olur mu hemn de çoğu açık ve seksiii kizlarrrr yaa tamam olur da ne bileyim hepsi kız olan erkekle konuşmak güvenli mi? Yoksa onun derdi çapkınlık mıdır?
Karistirmiyorum zaten beni ilgilendirmez olabilir yani demek istediğim sen de neden çok kız ekli olduğu belli yani konuştuğum kişinin de libidosu çok yüksek ki kızlara zaafı ya da adı her neyse o var iste
Tabi o yüzden reelde tanıdığım da , bir kaç ay iyi davranıp sonra beni obje yerine koyuyorlardi tabi yanlışım var haklısın neyse ya cidden yaşamayan anlamaz ki zaten beni.
O zaman psikogsan insanın kötüsüne gelirsen reel sanal vs fark etmeyeceğini bilmen lazım hele de günümüz artık çıkar ve bel altı devriyken çok az olan iyilere denk gelme şansımız milyonda birken (sanalda bu daha kolay bence ) demen çok absürt benim çoğu ilişkim reelde oldu sayılır ama ona rağmen ilk başta iyi sonra dertlerini belli ettiler. Yanii bence bu tabuları yikmalisin madem piskologmussun
Takipçi sayısı değil, takip ettigi kişilerin hepsi kız olması, onun kişiliğini takip ettiği insanlara göre tahmin yapabilir miyiz diye sordum sonuçta bu platform da düşüncelerimizi paylaşıp yardım aliyoruz hele de benim gibi hiç dostu arkadaşı bir tane bile olmayan biri için çok güzel platform
Vardı çok vardı ama işte hepsine yol vermem gerekti düzgün insan biriktirmeyince böyle oluyor. Neyse konum bu değil yani çok saçma yerlere cekiyorsunuz konuyu ya neyse ben sorumu aldım cevapladiniz zaten sağ olun daha niye irdeliyorsunuz ki? Neden dostum olmadığına kadar? Bu kadarı ilgilendirse soru da onu da yazardım zaten
Bir de neden dostun yok oda ayrıca konusulabilecek konu diyorsun kimsin ki böyle beni sorguya çekip aşağılamaya calisiyorsun piskilogmus haha yedim ben de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
belki bot hesap kasıyordur sahte takipçi filan
Öyle olsa takipçisi çok olur 400 de kalmaz bence.
Eski sevgilimde senin gibi böyle düşünüyordu sürekli bir kavga halindeydik 🥴
Benim de öyle ne olmuş, valla benim şerefsiz erkek arkadaşlarim onllarin gacilar bana aşık olur diye beni eklemiyorlar napalim
Ama senin isminde bile libidom yüksek napayim yazılı, senin de niye öyle ekli olduğu apaçık belli sanki.
Libidom yuksekse napayım, onu karıştırma.
Karistirmiyorum zaten beni ilgilendirmez olabilir yani demek istediğim sen de neden çok kız ekli olduğu belli yani konuştuğum kişinin de libidosu çok yüksek ki kızlara zaafı ya da adı her neyse o var iste
Ha tamam işte libidosu yüksek ise senin için iyidir bence. Ama o kadar kiz eklemek fazla valla
O yüzden güvenmiyorum gözü disarda olur oylelerin neyse elendi sanırım bu da.
Elensin elensin gardaşim benim
belki gerçek değildir :)
Konuşma ne gerek var
Az önce bi sorunuza yazdım silmişsiniz ben arkadaş olmak istiyorum tanisabilirmiyiz
tabikide ona güven olmaz
Yok aile kurmak bacim
Öyle mi çok aydinlandim kardeşim sağ ol. Hiç düşünmedim bunu ben
muhemelen
:(öyledir değil mi sen de bir erkeksin görüşün ne tam
iyimser olamıyorum yani 590 bilmem kaç kızı bi insan niye takip eder
Haklısın konuşmamaliyim buda elendi.
hahahah peki :D
seks
adam bulduguna ypıstırma derdınde
Takipcilerden direk bu kanıya varabilir miyiz
tabıkı cok net
Bana gelenler hep mi böyle olur 😥elendi bu pic de
nasıl gelıyorlar?
Sence? Soru mu da bu da anlamadin mi sanki.
nasıl yanı sanal mı
Ya of cidden çok boş konuşuyorsun okuduğunu da anlamıyorsun kafa daha başka aleme gidiyor sana iyi geceler kardeş sağ ol yine
nasıl tanısıyorsun boyle adamlarla dedım ıste sanaldan mı reelden mı nasıl buluyorlar senı
Tamam da reel sanal ne fark eder ki artık devir değişti iyi insan çok az. Sanal da da reel de de kötüsü denk geliyor ya sıkıntı ben de ya da şanssızım
sanalda bu daha kolay bence yanlısın var
Tabi o yüzden reelde tanıdığım da , bir kaç ay iyi davranıp sonra beni obje yerine koyuyorlardi tabi yanlışım var haklısın neyse ya cidden yaşamayan anlamaz ki zaten beni.
arkadasım ben psıkologum senın gıbı durumda olan tonla danısanım var anlıyorum yanı senı
O zaman psikogsan insanın kötüsüne gelirsen reel sanal vs fark etmeyeceğini bilmen lazım hele de günümüz artık çıkar ve bel altı devriyken çok az olan iyilere denk gelme şansımız milyonda birken (sanalda bu daha kolay bence ) demen çok absürt benim çoğu ilişkim reelde oldu sayılır ama ona rağmen ilk başta iyi sonra dertlerini belli ettiler. Yanii bence bu tabuları yikmalisin madem piskologmussun
sanaldakı takıpcı sayısına gore yoorum yapmamızı ıstıyosun
Takipçi sayısı değil, takip ettigi kişilerin hepsi kız olması, onun kişiliğini takip ettiği insanlara göre tahmin yapabilir miyiz diye sordum sonuçta bu platform da düşüncelerimizi paylaşıp yardım aliyoruz hele de benim gibi hiç dostu arkadaşı bir tane bile olmayan biri için çok güzel platform
neden dostun yok o da ayrıca konusulabılecek bır konu
Vardı çok vardı ama işte hepsine yol vermem gerekti düzgün insan biriktirmeyince böyle oluyor. Neyse konum bu değil yani çok saçma yerlere cekiyorsunuz konuyu ya neyse ben sorumu aldım cevapladiniz zaten sağ olun daha niye irdeliyorsunuz ki? Neden dostum olmadığına kadar? Bu kadarı ilgilendirse soru da onu da yazardım zaten
Bir de neden dostun yok oda ayrıca konusulabilecek konu diyorsun kimsin ki böyle beni sorguya çekip aşağılamaya calisiyorsun piskilogmus haha yedim ben de
Psikolog empati yaparak konuşur dostu yok diye iğneleyici üslupla konuşmaz.
Cidden bu site de çok saçma insanlar var ya
neden aşağılayım hanımefendı
konusulabılır dedım sadece
ıyı geceler sıze
ıgneleyıcı tarzda demek ıstemedım ama yazarken oyle anlasıldıysa kusura bakmayın