Sizce fikirlerinizi alabilir miyim?

geçenlerde bir akşam annemle aramızda şöyle bir muhabbet geçti benim sevdiğim ya da hoşlandığım kimseyle aramda flört ya da sevgili gibi bir muhabnet gerçekleşmiyor ve annemle konuşmamızda şu geçti annem senin kaderin belli evleneceğin birlikte olucağın kişiyi Allah sana yazmış ondan sen birileriyle konuşmak istesende gerçekleşmiyor bence diye bir fikir yürüttü bende aynı şeyi söyledim banada öyle geliyor bencede belli benim kiminle olucağım dedim neyse bunu konuştuk akşam sonra ben yatmaya gittim ve rüyamda hiç konuşmamızın geçmediği bir kere bile canlı oturup görüşmediğimiz arkadaşımın bir tanıdığı çocuğu rüyamda gördüm daha önce hiç rüyamda görmedim hatta hayatımda olan bir isim bile değil sadece arkadaşımın hayatında ve bahsettiği biriydi ama uzun süredir adıda geçmiyordu neyse rüyamda gördüm ve rüyamda o çocuk bana bir şeyler hissediyordu böyle elimden bir şeyi almak için bana sarılıp böyle yerde falan yuvarlanıyorduk benim elimden bir şey almak için uğraşıyordu ama gülüyordu ve hâlimizden memnunduk yani daha doğrusu o bana bir şeyler hissediyordu rüyanın sonuna doğru bende ister istemez bir şeyler hissettiğimi gördüm o günden beri istemsizce bu isim aklıma çok takılıyor sizce bir işaret miydi bu rüya yani konuşulanların üstüne görmem falan?
Sizce fikirlerinizi alabilir miyim?