Gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var lütfen soruma gerçekten yorum yapın?

Öncelikle 25 yaşındayım 5 aylık evliyim. annem ben 7 yaşındayken ikinci evliliğini yaptı. Evlendiği adamın da 3 kızı vardı. Annem evlendikten kısa bir zaman sonra bir erkek kardeşim oldu. Üvey babam ben 16 yaşındayken vefat etti.
3 ablamdan 1 tanesi ile çok yakınım. Beni hem kardeşi gibi hem de annem gibi çok sevdi ve hâlâ da öyleyiz. O da en küçükleri olan Hatice ablam oldu. Ablalarım yaşça büyükler düşünün ki Hatice ablam bile şu an 37 yaşında 2 çocuğu var.
diğerleri de ondan birkaç yaş büyükler.
neyse onlar pek annemi de beni de kabullenmediler ama genel olarak hep anlaştık.
ama öyle ablalık bağımız oluşmadı.

neyse ben evlendim. İki ablamda kınama ve nikahıma geldiler zaten bir zahmet o kadarını yapsınlar. neyse evlendikten sonra ortanca ablam benden ilgi alaka bekler oldu.
neymiş ben onu aramıyormuşum.. bir yemeğe bile çağırmamışım. Evliliğimin ilk ayından bu zamana kadar hep başkalarıyla laf gönderdi bana.
en son babamın senesi için mevlüt yapacaktı ve Ece yi çağırmayı düşünmüyorum demiş.
eşi ise hiç eniştelik yapmayan eşi. Ayda yılda bir kere gördüğüm eşi ise bir çayını çorbasını içemedik kırıldım demiş.
Yani ben kendimi açıkcası kötü hissediyorum.
şimdi diyorum ki arayayım abla gel buyur diyeyim zaten ailecek ağırlamam kusura bakmasın ama 3 ablamı da bir araya getirip kadınlar arasında bir toplanma şekli gibi davet edebilirim.
ama o ablamın ağzı bozuk bana kötü bir laf ederse ben bunu yutamam diye çekiniyorum.
şimdi bunun bayramı var seyranı var eğer çağırmazsam bu sefer benim de onun evine gitmeye yüzüm olmayacak.
açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum.

Gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var lütfen soruma gerçekten yorum yapın?