Bu kız bana geri döner mi?

Kızla flörtleşiyorduk güzel gidiyordu ama çok gizli takılıyordu ve duygularını sergilemiyordu ona karşı hoşlantım vardı.

Ahlakı ve güzelliği beni etkilemişti ancak fazla kontrollü ve gizemliydi bu yüzden sıkılmaya başladım bir gün hayattan bezdiğim bir gündü bir kadınla metroda tanıştım çok iyi anlaştık sonra gittim evine bir şekilde uzun mevzu öpüştük sonra ben devam etmedim ilk öpüşmemi o kadınla yaşadım.

Kadın sanıyorum yarın öğrendim transeksüelmiş (erkekten kadına ameliyatla dönen insan)

Sonra ben dürüst yapım olduğu için onu kaybetmek pahasına söyledim bir kadınla öpüştüm falan sonra işte bizden artık olmaz falan dedi önceden evlenelim diyordu.

Bu olaydan sonra aramız bir soğudu sınavları var diye ben konuşmayı kestim sınavdan sonra ona tekrar yazarım dedim ama aklımda dönem dönem o geliyor ekledim yazdım falan konuştuk iyi konuştu ters davranmadı sonra ben yine sınavı var diye onunla fazla konuşmayayım dedim yine vedalaştık yine aklıma geldi aylar sonra yazdım konuştuk bu sefer ters davrandı bizden olmaz falan bende sinirlendim direkt tamam dedim hayatımdan çıkardım.

Ancak namaz kılarken özellikle o güzel yüzü gözleri aklıma geliyor bazen yatarkende aklıma geliyor yükseliyorum o aklıma bazen geliyor.

Neden böyle oluyor ben bir daha asla gitmem benim için tamamen kapandı ama bu durumu yaşamam beni sıkmaya başladı neden bu akıl bana oyun oynuyor

Bu kız sizce bana gelir mi?

Bu kız bana geri döner mi?