Bu kız bana geri doner mi 😑🙏? Mesaj falanda atmadim oylece bekliyorum ben bununla busucaktim ve ssalak gibi uyuya kalmisim kizi beklettim oda gitti sonrasi bu?
Ya hemen kestirip atmışsın sende. Hiç önemsemiyor gibi görünmüşsün. Açıklasana kıza durumu. Belliki çok üzülmüş. şu an siniri geçmiştir mesaj at ona.. Ondan niye mesaj bekliyorsun? Kız atmış zaten, cevap verme sırası sende.
iyide uğraşamışsınki kız için. keşke o gün için bir bahane bulsan. mesela ailevi sorunlarımız vardı telefona bile bakamadım sanada anlatamadımçekindim de
Ulan hem hatalısın hem heMen tamam demişsin döner kız tabi ki çünkü sen öyle dedikten sonra senı engellemesi lazım ama hala yazmış yazık kıza git özür dile çabuk 😁
Baya kırılmış kız sana hatta baya kızmış hatta ki seni boğmak istiyo olabilir ama sewiyosan koş peşinden inan sana karşı bir duygusu varsa döner yani ..
birşey olamaz yok hoscakal falan :D bıtıren dırek bıtırır bıldıgın edebıyat yapmıs ama sakın mesaj atma tukurdugunnu yalasın =) sonra sen o na yol ver haddını bılsın mk. D
He iste bide sabahin 5 inde yattik konusuyoduk telefonda ezan okundu biz kapadik iki dakika kestreyim dedim mado da bulusucaktik ben bir uyumusum bir yyumusjm yaniiii
o gözukmuyor. bir kac gun bekle sakinlessin sonra mesaj yollarsin nasilsin diye. o zaman sana nasil davrandigina bak. sakinlesmisse ve normal davraniyorsa iyi ama cevap vermezse ve ya ayni sekillde davraniyorsa yapacak birsey yok
En İyi Cevaplar