AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
her kızın korkusu evde kaldım
Hiç bir şeye geç kalmadın.
Neden böyle düşünüyorsun diye sorsam?
Hayır nasiptir her şeyin vakti vardır
Tam sıraları. Biriyle tanıştın ettin 28 zaten
Zaten tanışma etme doğru insan çıksın aileler uyuşsun ohoooo
Bir de kafalar uyuşmasın ohoo
Oldu 30 cidden zor işler nasıl olacak bilmiyorum
Zor gerçekten bu dönemde her şey
1 ay sonra 29 olacam ben ne yapayım 😀
ben alam seni
bbosver kafam rahat
:( üzücü
18 lik çıtırlar varken senin işin zor
Beyin sıfır
Komiksiniz 😂erkek kendine bakmadan cidden 18lik mi istiyor ben de çıtırım kimse 26sn diyemiyo daha küçük sanıyolar kendinizi bir halt sanmayın 30dan sonra göbek bağlayıp kelleşiyorsunuz 18lik size niye baksın?
Bu slklari boş ver yasitiz biz de küçük genç erkekle evlenebiliriz artık erkekler daha yaşlı duruyor zaten. bu evde kalmış ezikleri boş ver kendinden genç bile bulursun kafana takma
Her şeye yorumları var ya kendilerini ne sanıyor anlamıyorum kadın dört dörtlük olmalı bide genç olmalı bunlara göre ama kendilerine baksan kıllı yamuk vücutlu dağ ayıları
Ya boş yapma tum sorumluluk erkekte evlenince. Hic hayatinizda aile bakip ev gecindirdiniz mi. Hem siz her boku isterken iyi biz genc kiz isteyince mi kötü
Ay host siz evinize kadın mı alıyorsunuz yoksa paket mi ne alaka kadını eşya ya da her ihtiyaç karşilayici diye mi alıyorsunuz evleniyorsaniz bakmak zorundasınız ona bakılırsa kadınlarda akşama kdr evde yemek bulaşık süpürme temizlik koca tarafıyla uğraş hadi çocuk oldu çocukla uğraş sizde gelin akşamdan akşama oturun hazır yemeğe bide kadına ilgi vermeyin üstüne aldatin aynen siz çok düzgün insanlarsınız ben ne kadınların aldatilgini gördüm size 18lik Jenniferda getirsek yine memnun olmazsınız o yüzden kimseye kendimizi beğendirmek zorunda değiliz sen bu kafayla devam et
kudurma be
Dediğine bakılırsa kuduran sensin hayatım sen 18lik aramaya devam et oda zaten sende kalmaz seni aldatır hadi baysss
herkes sen mi aldatsın
Cok şükür kendimden eminim kimseyi aldatmadım yolda bile başım eğik gezen biriyim sen kendine bak lütfen
Yaşıt değil büyük bile bulsa evlenecekler bulamıyorlar emin ol dediğin gibi çoğu kel göbekli sosyal medyada gizli kimlik ile efelik yapar bunlar anca🤣
Artık kadınlar da çalışıyor kendinden küçük al da boynuzu taksin sana gram aklın yok
ne anlatiyon be abi gözünü seveyim be abla, kadın keyfine calisiyor evi gecindirmekten sorumlu olan erkek ben bu sorumlulugu alacaksan gider genc kizla evlenirim niye menopoza girmeye yakin biriyle evleneyim
Mal misin 26 da menapoza mi. giriliyor. kezo kız dolu git bulursun burnundan getirir mal mal kinsuyorsun
😂😂sorsan üni okumuş kültür sahibi biri menopoz yaşını bile bilmiyor kendisi zaten 40 ta 50de 20li gbi olacak
Niye öyle hissediyorsun ki, gençsin daha
Doğru insanı blup tanımak etmek kolay mu
Değil, hiç olmadı, ama doğru insanı bulmak için kadınsı görünmeye ihtiyacın da yok
Neye ihtiyacım var peki
Sadece zamana ihtiyacın var yavru kuş, o kişi gelene kadar güzel vakit geçir ki ona anlatabileceğin anıların olsun, ona sunabileceğin güzel şeyler olsun elinde gönlünde
Hayatımda biri var zaten umarım doğru insan odur
Onu da zaman gösterir 🙂
Evde kalmışsın resmen
Yüzüme vurma
Üzülme
Bnde 32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
Bul evlen yaaa
Ne alakası var lan hajaja
Zam zamani 🥳
Saçmalamaaa erken bileee
Tam zamanı aday var mı
Evet teyze olmussun
Bna diyene bak
Erkekler yaslanmaz hemen
30dan sonra kelleşip göbek bağlayan benim zaten knk aynen
Siz zombi oluyonuz ama
Ulan kadınlar her halükarda bakim yapar estetik yapar yine cillop gbi olur siz dağ ayılığınızı asla geciremezsiniz
Erkek karizması denen bir şey var
Daha erken erken
30tan sonrası bana göre çok büyük ve anla mi kalmıyor
30'a geliyoruz bizde daha tık değil tık tık yok zaten ülkede normali yok heder etme kendini yani 30 dan önceleride çocuksu hep
Başta ki olgunluk önemli
Başta ki olgunluk daha bu devirde cık
Abooooo
Noldu
Gız evde galmışsın sen
O derece mi ya
Yok kız şaka en tatlı yaşındasın
Ama azcik geç kaldık gbi
Yok yok en bal zamanın
Vermezsen olacağı buydu
Hakli aq bu devirde or§blk devri
Maalesef öyle onlar daha kiymetli hep baş avrat oluyorlar
Bi ara bi erkekten bisi duydum geçen gün bu kız bna oral yapıyordu şu an nisanlanmis başkasyla dedi bide bize bak vermedik diye birakildik
Zaten oral anal yapmazsan dul gözüyle bakarlar evlenmezler onlari yaparsan bode agzina bosaltirsan pak bakiresin
Yuh asla ama asla bugüne kdr yapmadım öyle bir şey yapmam da evet bilmiyorum etmiyorum tecrübem yok bunu evleneceğim adamda denemek yapmak isterim
Ne güzel bir düşünce pek senin gibilerine rastlamak zordur
Iste o yüzden evlenmedim ya bugüne kdr bakireyim ne cesaret ki bakire bir kıza ahlaksız teklif sunuyolar emin ol kabul etseydim beni kimse almayacakti
Asla almazlar belli biliyorum bende bakirim çok şükür ebem annem ve sunnetciden baskasi gormesi benimkini
şu an da da hayatımda biri var sesli sexsting yapıyoruz sadece ilk defa böyle bir şey yaptım nude vs asla atmam zaten işim olmaz kendimi suçlu hissediyorum ama görüyorum ki cinsellik konuşmayan erkek yok en dindarindan tut seküler tipler dahi hicbiri
Ya konusmak ayri o herkesin ihtiyaci malum ama sende isteyerek yapıp orgazm oluyirsan yao yoksa yapma
Benim libidom yukseliyor ama yapmıyorum utandığım için tabi
Ne alaka görüntülü mu ki utanip yapmiyon
Yok canım ne görüntulusu yap diyo sende ben yapmıyorum bilmesi bile beni utandırıyo
Çok utangac birisin belli ama sana tavsiyem senin libidonu yukselten zaafini hoslandigin herşeyi söyleme
Neden ona mi demeyeyim
Evet ona deme bunu kullanir sana karşı ve sen artık ona karşı koyamaz olursun
Ahaha deli zaten o bir şeyden bahsetsin bende hemen yükseliyorum özelikle yükseldiğim bir şey yok benim ona kullandığm şeyler var
Yani durumunuzu bilmediğim için iyi birine benziyon neyae sorunu begendim
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim ❤️
Çok hemde
Cidden m8
Miii
Tam yaşları bence
Hayır erken hatta
gerçek öyle neden geç diyorsun
Hayır geç değil
Hayır kalmadınİz
hayır geç kalmadınız