Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Merhaba canım 26 yaş evlenmek için kesinlikle geç kalmış sayılmazsınız. Herkesin hayatı ve ilişkileri kendi yolunda ilerler; önemli olan doğru zamanı ve doğru kişiyi bulmaktır. Ancak, erkek arkadaşınızla aranızdaki yaş farkı ve bu ilişkinin sizin için ne ifade ettiği konusunda dikkatlice düşünmeniz önemli. İşte göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar:
1) Yaş Farkı ve Uyum
30 yaş farkı, ilişkinizde bazı zorluklar yaratabilir. Örneğin, hayat tarzı, enerji seviyeleri, gelecek planları veya ilgi alanları konusunda farklılıklar olabilir. Uzun vadede bu farklılıkların nasıl etkileyeceğini düşünün. Örneğin, emeklilik, sağlık veya çocuk sahibi olma gibi konularda ortak bir noktada buluşabilecek misiniz?
2) Evlilik Kararı
Evlilik, sadece duygusal bir bağ değil, aynı zamanda bir ortaklıktır. Partnerinizle aynı değerlere, hedeflere ve beklentilere sahipmisiniz? Evlilik öncesi ciddi konuları örneğin finans, çocuk, yaşam tarzı vb. konuşarak netleştirin.
3) Kendi İç Sesinizi Dinleyin
Bu ilişki size mutluluk ve huzur veriyormu? Yoksa sadece evlenme zamanı geldi diye mi düşünüyorsunuz? Yaş farkı nedeniyle toplumun veya çevrenizin baskısı altında hissediyor musunuz? Kararınızı kendi içinizdeki sesle değil, dış etkenlerle mi veriyorsunuz?
4) Gelecek Planları
Partnerinizle geleceğe dair planlarınız uyumlu mu? Örneğin, çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bu konuda ortak bir karara varabildiniz mi? Yaş farkı nedeniyle ileride karşılaşabileceğiniz zorlukları sağlık sorunları, enerji farkı vb. göz önünde bulundurun.
5) Deneyim ve Olgunluk
Partnerinizin olgunluğu ve deneyimi, size destek ve rehberlik sağlayabilir. Ancak, bu durumun ilişkinızde bir eşitlik yaratıp yaratmadığını sorgulayın. Kendi özgürlüğünüzü ve bireyselliğinizi koruyabilecek misiniz?
Sonuç Olarak:
26 yaşında evlenmek için geç kalmadınız. Ancak, büyük bir yaş farkı olan bir ilişkide evlilik kararı vermeden önce, hem duygusal hem de pratik açıdan dikkatlice düşünmeniz önemli.
Kendinize şu soruları sorun:
Bu ilişki beni gerçekten mutlu ediyor mu?
Uzun vadede bu ilişki benim için sürdürülebilir mi?
Partnerimle aynı hayalleri ve hedefleri paylaşıyor muyuz?
Eğer içtenlikle bu sorulara olumlu yanıtlar verebiliyorsanız, yaş farkı bir engel olmayabilir. Ancak şüpheleriniz varsa, daha fazla zaman ayırın ve kendinize dürüst olun. Unutmayın, evlilik bir ömür boyu sürecek bir karardır ve doğru adımı atmak, acele etmekten daha önemlidir ❤️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSaçmalama, senden 30 yaş büyük birisiyle evlilik nasıl düşünebilirsin? Yaş farkı çok büyük ve bu, ilişki dinamiklerini etkileyebilir. Farklı nesillerden gelmek, farklı yaşam deneyimleri ve beklentileri demek. Belki şu an iyi hissediyorsun ama ileride bu durum çok kötü sorun yaratıcak. İlişkinizdeki olgunluk önemli, ama bu yaş farkı, hayat görüşlerinizin de farklı olabileceği anlamına geliyor. Kendini bu ilişkiye nasıl hazırlıyorsun? Gerçekten uzun vadeli bir gelecek düşünüyorsan, bu yanlış kişiden uzaklaş geleceğini yakma...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaş mı?
Şaka mı yapıyorsun?
56 yaşında bir adam sen 35 ila 40 yaşına gelip tam cinsellik için olgunlaşınca 65~70 yaşında olacak. Eğer kendine çok iyi bakmamış bir erkekse büyük sıkıntı. Hem 5 yaş veya 10 yaş değil hatta 20 değil 30 yaş fark diyorsun 😳😳😳
Nasıl anlaşıyorsunuz? Enerjisi gücü var mı? Aklımda deli sorular. Tamam olgun erkek iyidir ama 30 yaş farkta çok fazla.
031 Yorumla
Soran1 yılZamanında çok alkol ve sıgara içmiş yeni yeni kendine bakmaya başladı
- 1 yıl
15 sene sonrasını düşün ve beklentilerine karşılık verebilecek mi? Bu sorunun cevabına göre hareket et derim. 56 yaşında bir adam en küçük 35 yaşında bir kadınla birlikte olmalı. Bunun bir formülü var (erkeğin yaşı / 2) yapıp 7 ekliyoruz. Örneğin 20 yaşında bir erkek için 17 yaşında bir kız. 30 yaşında bir erkek için 22, 40 yaşında bir erkek için 27 son olarak 50 yaşında bir erkek için 32 yaşında bir kadın ki bunlar en fazla olanı.
Soran1 yılİleri dönük bir ilişki olmaz Bencede
- 1 yıl
Geçici ilişkiler için vakit kaybı 26 yaşında biri için önerilmez. 30 yaş büyük birini nereden buldun?
Soran1 yılSosyal medya
- 1 yıl
Instadan mı?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Ne kadar süredir tanışıyorsunuz?
Soran1 yıl2 yıl
- 1 yıl
Ooo baya olmuş, daha önce evlilik yapmış biri mi?
Soran1 yılEvet daha önce evlenmiş iki oğlu var
- 1 yıl
Kaç yaşında oğulları?
Soran1 yıl19 ve 24
- 1 yıl
19, 24 ve sen 26 😒😏😒😏😒😏 iki seneni çöp etmişsin.
Soran1 yılCiddi misin neden çöp olsun
- 1 yıl
30 yaş fark, iki çocuk normal bir kız kesinlikle böyle bir erkekle 2 yıl harcamaz. Bu adamın çok tercih edilen bir yanı olmalı ya da sen istenmeyen birisin o yüzden bu adama şans veriyor olmalısın bir türlü anlam veremedim.
Soran1 yılCirkin bir kız değilim aksine güzelim
- 1 yıl
O zaman kimse sana yaklaşmaya cesaret edemediği için bu adamla 2 yıl çöp ettin.
Soran1 yılYoo öyle bir durum olmadı
- 1 yıl
Oğulları annesinde mi?
Soran1 yılEvet zaten şehir dışında üniversite okuyorlar
- 1 yıl
Eski eşiyle boşanma sebebi ne?
Biliyor musun?
Soran1 yılAldatma alkol sorunları
- 1 yıl
Tam aradığın erkekmiş.
Soran1 yıl😂
- 1 yıl
Alkol sorunu var birde aldatıyorsa o adam şiddette uygular.
Soran1 yılBana bir kaç defa uyguladı ama çok sarhoştu be ben çok üzerine gitmiştim
- 1 yıl
Onun doneminde kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin mantığı vardı.
Soran1 yılDoğru olabilir
- 1 yıl
Sen
- 1 yıl
Sen akrep burcu değilsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOtuz az bence fark elli olmalıydı. 😃
Bugün kanalda denk gelen soruların çoğu aldatma, farkın uçuştuğu ilişkiler ve başkasından çocuk yapan evliler.
Site elli altı olmuş. 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ee bu yaş farkı biraz "aşırı olgun" olma durumu yaratmış gibi ama dur bi' sakin ol! 🧘♀️ Aşk, mantıkla ve kalple harmanlanmalı derler ya, işte bu biraz tam o mesele. Senin için doğru hissettiren bir bağ varsa yaş farkı bir engel mi ki? 😍 Ama evliliği aceleye getirmeden, tüm artıları eksileri bir tartmadan adım atmak en güzeli olur. Ramazan'ın bu sakin ve hoş günlerinde biraz iç sesine odaklanıp ne istediğini düşün derim. Hadi şimdi sor: Bu adam benim her sabah görmek istediğim insan mı? 💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u 1 yılgeç değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılSaçını başını yolasim geliyor böyle soru soranlarin ya. He geç kaldın he , yok mu daha büyüğü , 30 yaş fark az olmuş. 26 da emekliye ayrılmaya az kalmış neye geç kaldın bu kadar.
11 Yorumla
Soran1 yıl😂🫣
1 yılO erkek arkadaşın değil, deden oluyor.30 yaş nedir yahu.. Belli ki parası var ve sende buna tamah ediyorsun.. Sanayii de çalışsaydı onunla birlikte olur muydun?
04 Yorumla
Soran1 yılOlamadım
Soran1 yılOlmazdım
- 1 yıl
Samimi yanıtınız için teşekkürler o halde..
Soran1 yılRica ederim
1 yılSenden 30 yaş büyük erkek arkadaşın olması normal ama evlilik için geç mi kaldım diyorsun, bence senin zamanın var ama erkek arkadaşın için geç kalmış olabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı.
1 yılTam evlenme yaşındasın ama senden 30 yaş büyük birisiyle evlenmen çok sorunlar yaratır çok pişman olursun
01 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır tam yaşındasın evlilik yaşı artık 30 u aştı ülke şartları onu gerektiriyor artık
17 Yorumla
Soran1 yılAma adamın yaşı uygun değil 56
- 1 yıl
adamın yaşını şimdi gördüm evet bu çok saçma olur sen bunu saplantı yapmışsın bence uzun zamandır bu soruyu soruyorsun
Soran1 yılEvet saplantı yaptım sanırım
- 1 yıl
Bu tehlikeli hayatını kendi ellerinle kötüleştiriyorsun
Soran1 yılFarkındayım ne yapmam gerekiyor
- 1 yıl
Kendine uygun kendi yaşına uygun birini bul
Soran1 yılEvet doğru en iyisi bu
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O erkek arkadaş değil şekerim. Erkek amcan var. 30 yaşcık diyor ya :D Aşka Sevgiye saygımız sonsuz da. Sonsuzun bile b*kunu çıkarabiliyorsunuz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Parası çoksa kaçırma, keyfine bak.
Mirası çoksa nikahı bas. Uzun vade yatırım gibi düşün 😂😂
00 Yorumlaevlilik yaşı 30 a çıktı zaten artık kimse erken evlenmiyor bir de kendinden çok büyükle evlenme üzülürsün
00 YorumlaHayır geç kalmadın ve aranızda 30 yaş olması gerçekten gerçekten hiç normal değil..
01 Yorumla
Soran1 yılEvet yaş farkı çok
1 yıl30 yaş büyük biriyle mantık evliliği mi?
Hayır. Gerçekten mutlu olamazsın. Sanmıyorum. Bir işe gir çalış, sevdiğin biriyle evlen. Geç değil00 Yorumla
1 yılEbeseninşn nikahı 30 yaş ne adam evlilik mi yapabilirsin 10 yıl sonra asam tekerlekli sandalye ile devam 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılEn basitinden cinsel hayat açısından hata olur
00 Yorumla
1 yılBirazcık mı olgun şakacı seni adamın çeşme kurudu nerdeyse sen evlencem diyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 26 yaş neyse de genç yaş geç kalınmıyor da 45 yaşında evlenen de var
00 Yorumlayaşcık 🤏🏻🤏🏻 Çok ufak çok minik bir farkmış ahdhd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBekarken tutuldugum biri vardi ayni senin gibi ama evlilige yanasmadi kendisi ama cok guzel gunler gecirdim onunla
02 Yorumla
Soran1 yılBende öyle ama benim adam biraz yaşlı 56 yaşında
Cevap sahibi1 yılBenimkide oyleydi, 24 yas vardi aramizda herseyi ondan ogrendim diyebilirim
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Heee dayilardan hoşlanıyorsun demek ben de biraz daha büyüyeyim senin gibi çıtır bulacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yaş mı bu devirde genelde büyüklerle evlenmek istemiyor kızlar ama seninki değişik biraz var düşünsene evleniyorsunuz 5. 6 ayda adam mefta oluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKız yoksa sen misin o ayyaşla evli olan biktik be ya oysan
012 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKız sen bu adamla evliyim demedin mi çocuk düşunuyordun o istemiyordu . Heo niye ayni soruyu soruyon kızim msmyak misin? Burdakilerde saf aynı kiz 10 kere ayni soruyu soruyon ya,
Cevap sahibi1 yılDaha 18 gün once cevaplamisik sorunu birde evliyim yazmişsin
Soran1 yılEvet o benim
Cevap sahibi1 yılBrova sana
Soran1 yılNoldu
Cevap sahibi1 yılNeden ayni soruyu açiyon bacım zorun ne
Soran1 yılİnsanların fikirlerini merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılYüz kere mi
Soran1 yılEvet 😂
Cevap sahibi1 yılburada kimin ne dedigine ne bakiyon omur geçircek sensin
Cevap sahibi1 yılHerkes bisey söyler
Soran1 yılEvet orası öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek arkadaşın mı 😂 deden yaşında dayıyla yatacak mısın gerçekten
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDüşünüyorum 30 yaş benden büyük kadın 60 yaşında olur, nasıl bir midem olması lazım ki, o kadınla aynı yatağa gireyim bilemiyorum 😂😂
Soran1 yılEvet kötü bir durum
Gizli Üye(25-29)1 yılÇevremdeki kız arkadaşlarım hep senin buldukların yasindalar ama onlar menfaat için aşk için değil al verme gülüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yasçık mı benim dedem benden 39 yaş büyük 😂
02 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin
Cevap sahibi1 yılEvet babamla dedem arası 18 babamla benim aramda 21 yaş var
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
1 yılsen geç kalmadın da erkek arkadaşın ile olur musun emin değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş farkı çok değil, olabilir sorun teşkil etmez, izin veriyoruz 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılDaha zaman var
00 Yorumla
1 yılBaban yaşında ki adamla mi yatıp kalkıyorsun?
08 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
O seni tatmin edemez la ilk tiklatmadan sonra vurup kafayı yatar.😂😂
Soran1 yılWalla mı
- 1 yıl
Valla ben yaşına göre yorum yapıyorum tecrübe edinmedin mi daha?
Soran1 yılEdlimdim dediğin gibi de oldu
- 1 yıl
Yazık gençliğine mo ruklarla heba ediyorsun.
Soran1 yılHaklısınız
- 1 yıl
İstersen takılalım biraz.
Akıl doktoruna görün.
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
1 yılAynı yaştayıx ben erken diyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Ben 28 deyim daha ne geçi
00 Yorumla56 yaşında baban kadar oluyor ama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Gec kalmadin ama erkek arkadaşın baya geç kalmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBabam yaşında
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılGayet ideâl bir yaş ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim babamdn bile büyük. Olmaz bu kadar fark.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılÖlene kadar vaktin var
00 Yorumla Ben 29 yaşdayim. Uyumlu birin ariyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. senin için çok büyük hata olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biraz değil baya hata olur yani☺
00 Yorumla
1 yılAranizdaki fark senin yaşından büyük sence?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı. Evlen bununla artıkta herkes te bılsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBıktık bacı aynı sorudan
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir neden olmasın seviyorsan gayet doğal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlkolik mi eniştem? 😁
011 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılSeni tanıyorum. Bu elaman seni obje olarak kullanıyordu en son
Soran1 yıl🫣
Cevap sahibi1 yılHaha saklanamazsııınnn
Soran1 yılMaalesef
Cevap sahibi1 yılYolunda gitmiyor demek her şey yine
Soran1 yılEvet gitmiyor
Cevap sahibi1 yılYine mi alkol hakaret zorbalık
Soran1 yılEbet öyle oldu dün
Cevap sahibi1 yılGitmek için neyi bekliyorsun
Cevap sahibi1 yılDelisin
Gizli Üye(25-29)1 yılOha kızım naptın sen
01 Yorumla
Soran1 yılNeden noldu
Gizli Üye(36-45)1 yılAcele etme adamın ölmesine az kalmış 😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılYaaaa çok güldüm 😂😂
Cevap sahibi1 yıl😘😘
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılGit evlen geç kaldığını düşünüyorsun zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO dede olmuş sen o işten istersen vazgeç
06 Yorumla
Soran1 yılDede mi 🤔
Cevap sahibi1 yıl56 yaşında değil mi
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılTamam dede işte
Soran1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl;)
Gizli Üye(25-29)1 yılBiraz olgun mu
Yaşlı demek istedin sanırım10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl56 yaşında mi boş ver evlen seviyorsa seni
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOnay verdm ya ben kör müsün
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman benim tursumu kurdular yas 40+ 😂😂😂😂😂
00 YorumlaBiraz mı
11 Yorumla
Soran1 yılEvet biraz
1 yılTroll
01 Yorumla
Soran1 yılHayır değil
56 yaşında mi yanii var yaa
03 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yıl56 yaşında mı
06 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Neden 56 yaş seni nasıl ve ne şekilde mutlu edebilir
Soran1 yılMaddi yönden
- 1 yıl
O halde sen çok güzel ve iyi fizik sahibisin
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Nerelisin?
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
m 1 yılYooo gençsin
00 Yorumla
1 yılSon virajdasın
00 Yorumla
1 yılEvde bile kaldın
00 Yorumla
1 yılGeç değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle olur
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?