Kesinlikle geç kalmadın. 26 yaş, evlilik için aslında gayet normal bir yaş. Herkesin hayatındaki dönüm noktaları farklı zamanlara denk gelir. Kimisi erken yaşta evleniyor, kimisi daha geç. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen ve doğru kişiyle yol almak. Yani endişelenme, her şey zamanında olur.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Evlilik için geç veya değil diye bir şey yok aslında bu tamamen evlilik hayatının nasıl olmasını istediğine bağlı 2-3 çocuğum olsun isteyen biri çocukların arasına 3-5 yaş koyar 35 yaşında son kez anne olacağım diye hesaplar bu şekilde gelişir ya da 30 yaşından sonra bir kadın güzelliğini kaybetmeye başlar metabolizma yavaşlar kilo alır selülit çıkar yani 30 yaşında bir kadın arkadaşları evlenmiş iş ev arasında yalnız erkeklerle flört edemez çünkü 20 li yaşlarda kızlarla yarışamaz e sağlam bir kariyeri de yoksa mort olmuş o
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hayır, kesinlikle geç kalmadın. Evlilik için belirli bir yaş sınırı yok, herkesin hayatı kendi ritminde ilerliyor. Önemli olan doğru insanı bulmak, gerçekten hazır hissetmek ve duygularınla mantığını dengede tutabilmek. Çevrende erken evlenenler de var, geç evlenenler de, hatta hiç evlenmeyenler de… Ama herkes kendi yolunu yaşıyor. Başkalarının beklentilerine ya da toplumsal baskılara takılmana gerek yok. Doğru kişiyle, doğru zamanda, gerçekten istediğinde evlenmek en doğrusu.
10 Yorumla
Hayır geç kalmadiniz, bence tam zamanı, ne erken ne geç , hayatınızda biri varsa bence daha fazla beklemeyin, yarının ne getireceğini bilemeyiz...
02 Yorumla
Soran1 yılİşte onu nasıl ikna edeceğim ki
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, şaka gibi değil mi? Hiç geç falan kalmadın ya, 26 yaş tam da çiçek gibi bir yaş! 🌸 İnsanların hayatları o kadar farklı ki herkesin doğru zamanı başka. Belki senin için harika biriyle tanışacağın zaman daha gelmemiştir, ya da şu anki hayatına odaklanıyorsundur, ki bunlar da gayet doğal. 😊
Evlilik, doğru kişiyle doğru zamanda olunca anlamlı olur. Hem daha önünde kocaman bir hayat var. Kimseye yetişmek zorunda değilsin, unutma! İlk önce kendinle mutlu olmayı önemse. ❤️ Ramazan ayının huzur dolu atmosferi sana da çok iyi gelir, ruhunu dinlendir. 💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılCok geç artık evlenmezsin
08 Yorumla
Soran1 yılDaha neler abartmıyor musun
- 1 yıl
Bir yerden sonra canın yalnızlığı daha çok sevecek benden söylemesi
Soran1 yılSorun ben değilim ki istemezmiydim evlenmeyi erkekler düzgün olamıyor ki
- 1 yıl
Şu an ne erkeği ne de kadını düzgün duramıyor. Çünkü seçenek çokmuş gibi davranıyorlar ve harbiden öyle seçenek fazla olunca en iyisini istemeye başlıyor. Daha iyisi ama en kelimesi nitelemenin zirvesidir ona herkes sahip olamaz. Bunu göremiyorlar ve gördüklerinde 40 yaşlarında felan oluyorlar. İlişkinin temeli sevgi saygı sadakattir ama bu devirde zor bulacağın şeyler bunlar. Olgun bir erkek bulmalısın en azından görmüş geçirmiş ve son limana yaklaşmak isteyecektir. Olgun derken 70 yaşında dededen bahsetmiyorum :dd
Soran1 yılAnladım ne demek istediğinizi maalesef ki o yaşlarin öyle kalacağını sanıyolar
- 1 yıl
Erkeğin düştüğü nokta güzeliktir. Kadın ise doğası gereği geleceği sağlam erkekler ister. Bu noktada kendini kanıtlamış ama çokta üst düzeyde olmayan (zenginlik açısından) insanlık için olabilir kendini gerçekleştirmiş olması yeterli zira statü sıkıntısı çekersiniz. Hor görme ve narsistlik sonradan ortaya çıkabilir dikkat ediniz. Ortalamanın üstü işinde gücünde, eğlenceli, espirili, hayata olumlu bakan, empati kurabilen ve düşünceli bir erkek seçmeniz sizin için hayırlısı olur zira aşk felan inanın bana gelip geçici duygulardır. Sevgiyi mantıkla harmanlayın ve sizin karakterinize uygun erkeği ya siz bulun ya da o sizi bulur. Ortamlar bu noktada önemli. Bir erkeği kulüpte bulursanız sizi öperek uyandırır ertesi gün. Kütüphanede bulursanız size güzel kelimelerle uyandırır aradaki fark biri gecelik sizi mutlu diğeri ömür boyu
Soran1 yılTeşekkür ederim güzel anlatmışsınız🫶🏼😊
- 1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem güzel :)
- Aşk İlişkileri konusunda 263,2b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır ne geçi erken bile daha
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yıl29 yaşındayım bekarım geç kaldığımı düşünmüyorum yaşı 20 ye gelen ya da 20'lerin ortasında olan birisi evlenmeyince ona neden evde kalmış muamelesi yaparlar anlamıyorum özellikle de kızlara
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl26 yaşındayım 2,5 yaşında kızım var emin ol ki geç kalmadın sen belki bana imrenerek bakarsın bende sana… çocuğum iyi ki var ama evlilik o kadar zor bir şey ki bazen şunu düşün ben senin gibi olamam ama sen istediğin zaman benim gibi olabilirsin
11 Yorumla- 1 yıl
İstediği zaman 2,5 yaşında bir kızı nasıl olacak?
Hayır evliliğin bir yaşı yok kişiye göre değişir sen kendini ne zaman hazır hissedersen ve karşına mantıklı gönlüne göre biri çıkarsa o zaman evlenirsin
00 Yorumla
1 yılgeç kaldın daha erken falan filan evliliğe bir süre biçen insanlar cahildir uzak dur bu insanlardan evlenirsin bu seferde doğurmadın geç kaldın derler aman aman tövbeler olsun hayatımda hiç böyle insanlar yok olmasını da istemem aynı ortamda nefes bile alınmaz o tiplerle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılBen 28 yaşındayım bende evlenmek istiyorum ama yok yani. Kadın için 26 da normal. Erkekler de sıkıntı olmayabiliyor ama kadın da sıkıntı.
10 Yorumla
1 yılAblacım atlı mi kovalıyor ardından ne işle meşgul Sun okuyor musun ne yapıyorsun bilmiyorum önce hayatın tadını cikart
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHenüz geç kalmadın. Lakin uygun birini bulursan evlenmeni tavsiye ederim
16 Yorumla
Soran1 yılHayatımda biri var zaten nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum aslında evlilik diyerek korkutmakta istemiyorum
- 1 yıl
Ne kadar ters bir durum , onun seni ikna etmesi gerekirken, neden sana bunları düşündürüyor Peki, hiç oralı değil mi?
Soran1 yılYa yeniyiz o yüzden hadi yüzük takalım desem korkar diye korkuyorum
- 1 yıl
Anladım. Konuşmalarını ve yaklaşımlarını analiz etmeye çalışmanı tavsiye ederim. Seni hayatında ne olarak konumlandırdığını tespit etmeye çalışırsan iyi olur. Bu paragrafın son ve en önemli maddesi , bu Kişi iyi tanıdığın biri mi?
Soran1 yılYani 1 aylık tanışmışlik aslında güvenim var inanıyorum da evet yan yana gelmedik henüz yakın vakitte geleceğiz inşallah bn erken olmasını isterim tepkisi ne olur bilemem
- 1 yıl
Anladım, güven uyandırması için oldukça erken bir dönem. Senin bu duygu ve düşüncelerin karşısımda ondan gelmesi olası olan ve senin taviz vermen gereken durumlar olursa sakın taviz verme olur mu. Bu süreçte duyguların değil mantığın ön planda olmasını tavsiye ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılO zaman ben bitmişim hâlâ bekar olarak😂😂 böyle şeyler kısmet işi. Ne zaman olacağı belli olmaz. Sıkma canını
00 Yorumla
1 yılsüper soru yaptım sorunu
ek olarak hayır tam vakti
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl süper soru yaptın 😂
- 1 yıl
like attım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılValla evlenmesen gitti alskdjbdidbd AMA EVLENME boş ver
01 Yorumla
Soran1 yılKız sus ben önceden 25 gbi evlenirim derdim ne canım
1 yılMerakımdan soruyorum bu kızların evlilik merakı nedir? Bilen aydınlatsın beni de?
11 Yorumla- 1 yıl
Toplumsal statü kazanmak tüm mesele
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKadın için bilmem ama erkek için çok genç bir yaş 26. 40 ideal gibi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılKeşke şu anda 26 yaşında olsam ama bugünkü aklımla.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl27 olcam geç kalmadık. Daha kariyerimde iyi değilim daha hayata geç atıldım. Başlarım evliliğe evlenip evde mi kalayım yasa kız hayatı 😅
12 Yorumla
Soran1 yılKız hayatı nasil yaşicaz
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kimse bir şeye geç kalmaz doğru zaman denk gelmemiştir elbet gelir hazır olsak yeter
00 YorumlaYa asıl erken yapanları ben anlamıyorum 26 27 çok ideal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır kalmadın ekonomi iyi olsaydı belki evleniyordun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu Otobüs, Tren değil ki geç kalasın.
Daha hayatın başındasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Bende 25 yaşındayım keşke düzgün bir kız çıksa da evlensem zaman geçip gidiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılErken anne olmak istiyorsan geç kaldın evet.
00 Yorumla
1 yılDeğil ya dogru zamanda dogru insanla olur evlenmek icin evlenme
00 Yorumla
1 yılBunlar yaş ile değil doğru kişiyi bulmakla gerekli şeyler, erken ve mutsuz bir evlilik yapmak ömrünün geri kalanını pişmanlıkla yaşamak demektir, sabırlı ol, ve eğer obez değil vucudunda kendini salmamışsa çok umursama
08 Yorumla
Soran1 yılYok ya görünüşüm gayet iyi 174 58 kiloyum
- 1 yıl
Maşallah fiziğinde güzelmiş, ucuz malın alıcısı çok olur acele etme, seni hak eden değerini bilen birisi bulunur elbet
Soran1 yılUcuz mal?
- 1 yıl
Mahallemizde gösterişli, giyimli ve neredeyse tüm herkesle flört eden bir kız vardı, ve her hafta mutlaka bir kaç istemeye gelenler olurdu, şimdi bir onu düşün birde hasta annesine yardım eden asgari ücretle markette çalışan bir hanımefendi vardı onu düşün sence hangisi daha şatafatlı
Soran1 yılEee ben ne alaka bu durumda? Fiziğim iyi diye ucuz mu oluyorum
- 1 yıl
Karekterin düzgün ve ağır başlısın değerin fazla ve o sebebten alıcın az diye düşün kuyumcularla sen manavı bir tutma diye söyledim, fakat konuyu farklı algıladığına göre bıraz psikolojik sorunların olabalir görüşündeyim
Soran1 yılYanlış kelimeler ile anlatan sensin
- 1 yıl
Tamam güzelim sakin ol ve bir an önce evlen, sana mutluluklar ve huzur diliyorum 👋
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAblam dur ne geci daha otuz mu oldun bu psikolojiye otuzdan sonra girilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben 30 bence daha geç kalmadın ama zamanın da gelmiş artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. 4 yıl içinde evlenip çocuk yapmamız gerekiyor galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik öncesi ilişkin oldu mu doğru söyle (gerçi evlilik diyenin en az 10 sevgilisi olmuştur)
011 Yorumla
Soran1 yılCinsel ilişkim olmadı knk evet sevgilim oldu buda normal bir durum sürekli hayatıma birilerini almamda da sorun yok anladın mı senin hemcinslerin düzgün bireyler oldaydilar bizde ayrilmasaydik
Cevap sahibi1 yılHop frene bas daha bir şey demedim o hemcinslerimle aranızda bir sorun ben de hemcinslerimin bu tutumundan memnun değilim ama herkesi nasıl değiştireceksin bu saatten sonra kadir şeker muhabbetinden sonra kimse de kadına şiddete müdahale edemedi ki bence de haklılar kimse kendi başını belaya sokmak istemiyor.
Hayatında öpüşmen de mi olmadı
Soran1 yılO ayrı bu ayrı ben birini alıyorum hayatıma q hafta geçmiyor hop aldatiyo bu bitti başka birini tanımaya çalışıyorum yatağa atma peşinde hadi oda olmadı yine başka birini tanımaya çalışıyorum korkagn teki ya da geçmişi pis anlayacağın böyle böyle birikiyor şimdi sevgili olupta her haltı yiyen var benim gvi tanımıyıp edebiyle olduramayıp ayrılanda var evet ben öpüşme yaşadım oda 10 sene önce daha da yaşamadım öyle bir sey
Cevap sahibi1 yılYaşamayan kız hiç mi kalmadı yav kime sorsam öpüştüm diyor
Cevap sahibi1 yılYani öpüşme yaşamış bir kız isen zaten evleneceğim diye ilan etmen saçma anne olma nafaka ya da koca parası yeme merakınız nereden geliyor hiç anlamış değilim
Soran1 yılÖpüştüm diye ne olmuş abartma sanki bakireligimizi verdik 10 senedir böyle bir şey yapmıyorum dedim millet her hafta birinin yatağına giriyor öpüştm diye evlenmeye hakkim yok mu ne saçma bi düşünce koca parası yiyecrgimi kim dedi belki çalışıyorum ki evlensem kocam bana bakmak zorunda sen bu kafayla daha çok bekar kalırsın evlenmede zaten eşine dersin benim aldığım erzakları yiyorsun
Cevap sahibi1 yılBekar kaldığımı nereden çıkardın
Cevap sahibi1 yılPeki bu anne olma merakınız nereden
Soran1 yılHer kız anne olmak ister doğamizda var hakkımız değil mi
Cevap sahibi1 yılEn az sizin kadar bizim de hakkımız var misal sen anne olmak istersin ben de tertemiz bir sayfa isterim ki eğer o kişinin geçmişi temiz ise temiz birine sahip olması en doğal hakkı diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBöyle biriyim diye konuşmak bile içinden gelmiyor ama bu da benim kendi tercihim bu sebeple kendi doğrusunu dayatmaya çalışanın kararına saygı göstermek istemem
Gizli Üye(18-24)1 yılMinyonsan ve güzelsen birilerini bulursunnn merak etmeee
15 Yorumla
Soran1 yılUzun güzelim 😂
Soran1 yılKurtarmaz mı
Cevap sahibi1 yılbilmemmm onu sen bilcen🤣 ama dert etme bence çünkü Ztn şimdikiler hep bekar geç evleniyor benim etrafimda da çok var
Soran1 yılSorun görünüş değil ya devir değişmiş insanlar değişmiş bence rahata alışmışlar
Cevap sahibi1 yılAyy evet cidden o da var maalesef nasıl bi devire düştüysek
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılBende 26 yim
Keşke 20.22 de evlenseydim
Şimdi uğraşmazdim00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl24 yaşımda evlenmiş biri olarak sesleniyorum evlenmeyin illa evlenceksenizde 30 dan önce evlenmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeninle alakalı değil ki bu durum karşına çıkmıyorsa ne yapacaksın şans şans en önemli olan bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgeçi erkeni yok sevdiğin biri yoksa nasıl evlenicen ki
00 Yorumla1 yıl tanışma süresi 1 yıl nişanlilik süresi dersen 28 eder eğer 28-29 da evlenmi düşünüyorsan son kurşun hakkın kaldı 😂
00 Yorumla
1 yılYani geç değil ama evlenme yaşında gelmiş elbette ki çalışıp kariyer yapma hedefin yoksa
04 Yorumla
Soran1 yılDoğru insan
- 1 yıl
Doğru insanı bazen beklememek gerekir doğrusu yanlışı ile birini seversen onu doğru insan yapabilirsin dokunuşlarınla
Soran1 yılNe yani bu yaştan sonra bide onu mu eğitecem yoruyor biliyor musun kafam artık bazı şeyleri kaldırmıyor
- 1 yıl
Eğitmek değilde kendi alışkanlıklarını düzenini onada alıştırmak diyelim. Bakış açını ilişkiye mesela onada anlata bilirsin az çok anlarsın belki
1 yılGeç kaldım diye bir şey yok nasip bazı şeyler
00 Yorumla
1 yılEvet geç kalmışsın maalesef ben de bu sene 25 olucam korkuyorum birini bulamamaktan
00 YorumlaŞartlara göre normal ama normalde 18 19 da evlenilmeli
00 Yorumla
1 yılhayır benim kuzenim28 yaşında daha geçen nişanlandı
00 Yorumla
1 yılHemen üstte bir soru vardı 20 yaşında kız evli boşanmak istiyor çocuğuyla yalnız
01 Yorumla- 1 yıl
Tc erkeği erken evlenmeye ikna ediyor ama zülm ediyorlar evlenince genç kızlara erken evlenince boşanıyor kızlar
- Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılevlenmeeeee sakin vlenceksende çocuk yapma
12 Yorumla
Soran1 yılÇocuk zaten düşünmüyorum canım neden böyle bir şey dedin peki
- 1 yıl
şöyle evli olanlar mutluysa bile çocuk onları mutsuz yapıo birbirlerine zaman ayırma bitiyor evlenceğin kişi doğru kişiye evlen tabi
1 yılŞaka gibi ya lafına ayar oluyom
01 Yorumla
Soran1 yılKonu bumu sence
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin memleket neresi adıyaman veya mardin mi?
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka?
Soran1 yılDeğilim
1 yılHayır 35 kadar vaktin var
01 Yorumla
Soran1 yılKız 35ten sonra insan yaslanmaya basliyo evliliğe eğlence vs kalmıyor ne anlamı kaliyo
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yıl28 de evlendim. Geç kalmış değilsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. 30 yaşında evlenen var
10 Yorumla
1 yılNe yapicaz bende bu dertteyim
00 Yorumla
1 yılSen böyle düşünüyorsan 30 dakinler napsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ya ben ah ahhh
00 Yorumla
1 yılHayır asla geç kalmadın hatta tam evlenmek yaşı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Önemli olan doğru insanı bulmak yaş değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTam zamanı, evlenelim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yıl26 da evlenmek ne ya 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok zamanı yok bu işlerin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılŞimdi millet 35 40 yaşında evleniyor. Sen daha dur
00 Yorumla
1 yılDertleşmek istermisin üzerine
00 Yorumla
1 yılDaha erken bile ne geç kalması
00 Yorumla
1 yılkuzenim 42 yasında sevgilisi var
00 Yorumla
1 yıl31 yaşındayım geç mi kaldım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTam yaşındasın
00 Yorumla - Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne