Eşime bazen anlam veremiyorum mesela insan eşine takılır ima eder bazen bel altı konuşur ister ne bilim daha kadınlığını hissettirir annemlere gidince bile yani hani yanımda birileri var diye de konuyu açmaz bazen malum şey esnasında diyorum ki istediğini söyle bazı şeyleri dile getir aynı evdeyiz kimse yok yani neden iki arkadaş gibiyiz sadece akşam olacağı zaman olur biter ilişki ama gün içinde de istendiğini bilmek hissetmek ister insan bir ara bu konuya değindim aynı hatta daha da geri çekildi çok yoruldum tek taraflı olmasından eskiden giyinip resim atardım konuşurdum normal mesaj yazardım etkilensin diye ne bilim kedi gibi sokulurdum falan şu an içimden gelmiyor artık aynı onun gibi oluyorum ve gerçekten bu çok üzücü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba evlilikte zaman zaman bu tür durumlar yaşanabiliyor ve bu oldukça yaygın bir sorun. Özellikle uzun süreli ilişkilerde, tutku ve romantizm zamanla azalabiliyor ve yerini daha çok arkadaşça bir ilişkiye bırakabiliyor. Ancak, bu durumun sizi üzmesi ve yorması çok anlaşılır. İşte bu durumu ele almanız için bazı öneriler:
1) Açık ve Dürüst İletişim:
Eşinizle duygularınızı açıkça paylaşın. Ona nasıl hissettiğinizi, nelerden rahatsız olduğunuzu ve neler beklediğinizi anlatın.
Ben dilini kullanarak, suçlayıcı olmadan kendi duygularınızı ifade edin. Örneğin, Senden daha fazla ilgi ve romantizm bekliyorum veya Kendimi istenmeyen ve çekici bulunmayan biri gibi hissediyorum gibi cümleler kurabilirsiniz.
Eşinizin de duygularını ve düşüncelerini dinlemeye açık olun. Belki de onun da ifade etmekte zorlandığı veya farkında olmadığı şeyler vardır.
2) Romantizmi Yeniden Canlandırmak:
Birlikte romantik aktiviteler planlayın. Örneğin, akşam yemeğine çıkabilir, sinemaya gidebilir veya evde romantik bir film izleyebilirsiniz. Birbirinize küçük sürprizler yapın. Örneğin, sevdiği bir yemeği pişirebilir, ona küçük notlar yazabilir veya sevdiği bir çiçeği alabilirsiniz.
Fiziksel teması artırın. Örneğin, daha sık sarılın, el ele tutuşun veya öpüşün. Eski günlerdeki gibi giyinip kuşanın, saçınızı yapın.
3) Profesyonel Yardım Almak:
Eğer kendi başınıza bu sorunu çözemiyorsanız, bir çift terapistinden yardım almayı düşünebilirsiniz. Terapist, iletişim sorunlarınızı çözmenize, duygularınızı ifade etmenize ve ilişkinizi yeniden canlandırmanıza yardımcı olabilir.
4) Kendinize Zaman Ayırmak:
Kendi ilgi alanlarınıza ve hobilerinize zaman ayırın. Kendinize iyi bakın. Örneğin, spor yapın, sağlıklı beslenin ve yeterince uyuyun. Kendinizi mutlu ve iyi hissettiğinizde, ilişkinize de daha pozitif katkıda bulunabilirsiniz.
5) Sabırlı Olmak:
Değişim zaman alabilir. Sabırlı olun ve eşinize zaman tanıyın. Küçük adımlarla başlayın ve zamanla daha büyük değişiklikler yapmaya çalışın.
Ek olarak:
Eşinizin belki bu konu ile alakalı çekinceleri olabilir. Onunla bu konuyu konuşurken onu dikkatle dinleyin. İlişkinizdeki sorunları çözmek için tek başınıza çabalamak yerine eşiniz ile birlikte çabalayın.
Unutmayın, her ilişki inişli çıkışlıdır. Önemli olan, sorunları birlikte aşmaya çalışmaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılKnka bence o başkasını seviyor. Seninle zorla evlenmiş gibi düşündüm öyle bir anlattın ki sanki seninle zorla evlenmiş. Ne demişler yanındakiyle yaşlanır. Kalbindekiyle ölürsün. 😄bence senin kocanın kalbinde başkası var knka o yüzden gelmiyordur . Farklı yolları var tabi , bence o kızı bul git o kızı yakala ,
01 Yorumla
Soran1 yılYok başkası çok eminim normalde evliliğimizde çok güzel ama biraz hödük benim ki sanırım
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin cinsel isteğin ona göre biraz daha fazla 👍 haftada 3 gün ilişkiye giriyorsa ve bunu tutkulu bir şekilde yapıyorsa normal. Daha fazlasını istememelisin çünkü bu günün yarını var. 20 li yaşların sonlarında her şeyi doya doya yaşarsanız bunun 30, 40, 50 ve 60 lı yaşları var. Yani uzun lafın kısası gün aşırı doya doya yapıp uzun zamana yaymak en güzeli.
00 Yorumla
1 yılEğer o heves isteği kaybedersen bir daha geri gelmez isteklerini eşler birbriyile rahat paylaşmalı daha neden evleniyorsun ki bu iş akşam olcak sessiz olacak diye bir şey yok evlisin her şey sınırsız ama bence genelde erkekler bunlara daha düşkün olur senin eşin isteksiz biraz daha pasif
07 Yorumla
Soran1 yılÖnce böyle değildi ki 1 seneye yakındır böyle en azından Eskiden arada bir olurdu şimdi hiç
- 1 yıl
Dediğim gibi kaybolursa işiniz çok zor çok isteksiz libidpsu düşük gibi herşeyi sunan bir kadını itiyor
Soran1 yılBiraz böyle devam etsin olmasa tekrar konuşmaya çalışırım
Soran1 yılBurdan yazsan olur mu
- 1 yıl
?
Soran1 yılÖzelden konuşursam kötü hissederim boş ver
Soran1 yılAnladım
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım ya, açıkça hissettiğin şeylerden bahsetmişsin ve bu konuda kendini yalnız hissetmek çok zor olmalı 😔. İlişkilerde böyle dönemler olabiliyor, iletişim eksikliği ya da alışkanlıklar rutine dönüşebiliyor. Ama unutma ki bu tamamen değiştirilemez bir durum değil, emek verilirse her şey yoluna girebilir!
Eşinle göz göze gelip, tam da duygularını açıkça paylaşıp güzel bir konuşma yapmayı deneyebilirsin. İçinden geçenleri korkmadan bir kez daha ifade etmek önemli. Onun da bu konuda neler hissettiğini anlamaya çalışabilirsin. Ayrıca ikiniz için özel anlar yaratmak, birlikte yeni aktiviteler yapmak da ilişkinize yeni bir enerji katabilir. Mesela birlikte bir dans kursuna gitmek ya da romantik bir tatil planlamak harika bir başlangıç olabilir! 💕
Unutma, her ilişkinin kendi dinamikleri var. Fakat duygularını anlamaya çalışan birine sahipsen bu işin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Kendine ve sevginize inanmaktan vazgeçme, güzel günler daima mümkündür 💞.05 Yorumla
Soran1 yılBen tek farkedip dile getirmekten arayı düzeltmekten yoruldum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh canım ya, o kadar içten yazmışsın ki, gerçekten yorulduğunu hissettim 😢. Her şeyin yükünü tek başına sırtlamak inanılmaz zor. Ama senin değerini bilmeleri için biraz durup kendini de ön planda tutman gerek belki. Hep sen adım attığında eşit bir ilişki olmuyor, biliyorum. Belki bir süre kendine odaklanman, ilgini biraz başka şeylere yönlendirmen ona da farklı bir şeyler hissettirebilir. Ama unutma, sen gerçekten çok değerlisin ✨. Bugün kendi mutluluğun için bir adım at, olur mu? ❤️🩹
Soran1 yılNe gibi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlilikte ki o hazdan uzak monoton tutum buna sebebiyet verebiliyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi, karakteri bu!00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılevli değilim maalesef
01 Yorumla
Soran1 yıl😄
Gizli Üye(36-45)1 yılMaalesef seni çok iyi anlıyorum, benim eşimde istekli biri değil. Konuşmayı bırak artık çok ender birliktelikler yasiyoruz. Ilişkiler yillandikça arkadaş moduna geçiliyor. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama +20 den sonra pek bir şey kalmiyor.. 3-5 yıl arası ittirmeyle götürürsün sonra yine şeyler. Diğer taraftan çok istekli partneri olan kadınlar şanslı olarak görülse de onlarında farklı problemleri oluyor... Şiddet, kötü ev ekonomisi, ilgisizlik, ev işlerinde yardım etmeme, kendi ailesine düşkünlük, yatırımları kendi doğrultusunda yapma gibi gibi... Herkesin evinin içini bilemeyiz, binada şükür diyip geçiyoruz. Sende hobiler edin ilgi alanların olsun zamanını bunlarla geçir. Insanı değiştirmek zor.
13 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın o kada güzel yazdın ki eşim normal çok iyi her konuda bi tek yazdığım konuda öyle ve beni ister istemez etkiliyor oda geçer inşallah 🙏
Cevap sahibi1 yılEvet canım çevrene bak gözlemle neler neler goruceksin aldatanlar, yetinmeyenler 70 yaşına gelmiş hala evlilik programı izleyip ekstra kadın arayan insanlar var yani seni aldatmicak yanında bir eşin var savaş yok ölüm yok kendini başka şeylere ver
Gizli Üye(36-45)1 yılSana karşı istekli ise çokta kurcalama. Demek ki sevmiyor bel altı konuşmayı. Ama insan yatakta o kelimeleri duymakta istiyor seni anlıyorum. Ben de eşime zorla dedirtiyorum bazen o da çok istekli biri değil ve ben ondan daha istekliyim bu durumda canımı sıkıyor. Bir şekilde baş etmeye çalış ama sen olduğun gibi davranmaya devam et. Biz kadınız canım cilveli olmak ruhumuzda var. O ruhunu kaybetme 😉
14 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama işte bazen yapınca rahatsız ediyor insanı gururuna dokunuyor sanki hep ben istiyormuşum gibi öyle düşünüyormuşum gibi
Soran1 yılVarız da keşke az kıymet bilinse
Cevap sahibi1 yılSeni anlıyorum tatlım bende de durumlar aynı ama yapacak bir şey yok gelene razı olacağız
- 1 yıl
bana da tavsiye verir misin peki
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok haklısın eşin bence senden sıkılmış bir süre peşinde koşma cinsellik yaşama zamanla yeniden eski moduna dönecek ve sana beğendiğini hissettirecektir
02 Yorumla
Soran1 yılKendinden sıkılsın ya valla şaka değil ciddi diyorum benim gibisine denk gelmiş yatıp kalkıp dua etsin 😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özgüvenini kaybettirir bu durum fakat eşinizin sizden soğumasının nedeni ne peki acaba hayatında başka biri mi var?
011 Yorumla
Soran1 yılBaşkası olmadığına eminim bana baksan hijyen bakım enerjim ne bilim bir eksiklik yok her anlamda iyi olmayı istediğim biriyim sadece eskiye göre ona karşı değiştim biraz o böyle yaptıkça ben ben de farklı davranamaz oldum
Soran1 yılBen sadece sebebi merak ediyorum sevip saymadıgını boşveririm ama öylede değil neden böyle onu merak ediyorum sorsam ona göre her şey normal
Soran1 yılKaçmıyor ki normal ona göre her şey fazla şey istiyormuşum
Soran1 yılYani çok nadir
Soran1 yılÖzelden bana kötü hissettirir burdan yazsan olur mu bide cevap için giriş yapıp çıkıyorum
Bence sorun senlik değil içinden gelmiyor demek ki ya da ilişkiyi bir görev gibi görüyor biz de de tam tersi gibi seni anlıyorum o yüzden
09 Yorumla
Soran1 yılBilemiyorum akışına bırakıp bişey yapmak istemiyorum doğrusu umarım farkeder bişeyeleri
Soran1 yılNe yapacağım kafam gerçekten karışık tek taraflı olmaz ki
Soran1 yıl25
Soran1 yılEvet tabi çok dikkat ederim
Soran1 yılKalıcı değilim silip kapatacağım hesabı
Gizli Üye(30-35)1 yılkadınlar evlenmeden önce bir sürü şey istiyor, evlendikten sonra bir sürü şey istiyor.
kısaca istemeyi bırakmak gibi bir düşünceleri yok. bıraksalar mutlu olacaklar.
erkek ne istiyor, hiç
03 Yorumla
Soran1 yılİstek değil bu normal olan bir durum değilmi sence erkekte ne istediğini dile getirsin desin
Cevap sahibi1 yılişte problem kadınların normal, erkeklerin aynı durumu anormal görmelerinden problem oluşuyor.
hayatta sürekli bir şey istemek zorunda gibi davranan kadınlar da etrafta var, bir şey istemek zorunda değil biraz da istemden dursunlar olmaz mı?
Soran1 yılKadın erkek istemeden nerdeyse herşeyi içinden gelerek yapar ki yapmayan sevmiyordur zaten istemek değilde biraz anlaşılmak bence bizim derdimiz
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. suç sende al karşına dile getir neleri sevip sevmediğini
04 Yorumla
Soran1 yılKaç defa yaptım konuştum daha da farklı oldu ben fazla şey istiyormuşum abartıyormuşum falan bende dedim ki bir kadın olarak ben bunları istiyorum erkekler kadınlar farklı ama yok haklı olan hep o maalesef öyle düşünüyor
Soran1 yılAjajahaha çok güldüm ya 😅😅
1 yılBence sen kendine güzel bir seks arkadaşı bul öyle adamdan hayır gelmez
013 Yorumla
Soran1 yılher şey ondan ibaret değil eşim karşılıyor ama duygusal olarak karşılamıyor öyle söyleyeyim
- 1 yıl
Anladım ama senin aslı doyumsuzluk cinsellik Ben bekarım mesela evli olsam ama mesela eşim yemek yaparken kalçasına tokat atarım evde misafir yatılı misafir varken veyahut biz başka bir yerde yatalı iken gizli gizli cinsellik yaşamak isterim yani bunların heyecan çok önemli
Soran1 yılNe bilim ya
- 1 yıl
Erkek dediğin her şartta koşulsuz şartsız düt
- 1 yıl
Yani ben bütün ilişkilerimde bunu yaşadım bunun heyecanı başka yeri gelecek mutfakta seviceksin
Yeri gelecek karabata yeri gelecek AVM de yani bunun heyecanı ayrıdır yeri gelecek kalçasına göğsünü sıkacaksn
Soran1 yılEskiden bizde de vardı ama son zamanlarda hiç iyiye gitmiyor
- 1 yıl
Dikkat et istersen yanlış anlamazsan elimden geldiğince sana görüş ve önerilerde bulunurum çünkü aslan burcuyum gözlem yeteneğim çok iyi
- 1 yıl
Dikkat et istersen yanlış anlamazsan elimden geldiğince sana görüş ve önerilerde bulunurum çünkü aslan burcuyum gözlem yeteneğim
Soran1 yılKalıcı değilim ki burada silerim hesabı yarına
- 1 yıl
Olsun bugünlük konuşuruz ben de zaten çok giremiyorum işinde gücünde bir insanım mütahitlik yapıyoruz ramazan dolayısıyla biraz evdeyim o yüzden giriyorum
- 1 yıl
Lütfen yanlış anlamayın her bayana cinsel obje gözüyle bakan biri değilim
Soran1 yılYok onun için değil özelden konuşunca kötü hissederim bide cevap için girip yazıp çıkıyorum
- 1 yıl
Rahat ol pişman olmazsın abla kardeş gibi konuşacağız sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılutangaç içine kapanık biri mi belki o yüzden öyledir
04 Yorumla
Soran1 yılNereye kadar neden utangaç ama yeri gelince hiçte umrunda değil bir şey
- 1 yıl
enteresan gerçekten. onun yerinde olmak isteyen o kadar erkek varken onun yaptığına bak.
Soran1 yılİşte
- 1 yıl
şanslı ama farkında değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılEşini karşına alıp konuşmaya çalıştın seks dışında bu arada sakin bir zamanda
010 Yorumla
Soran1 yılNe zaman konuşsak yanlış anlayıp tartışıyor
- 1 yıl
Vaktiniz varsa birkaç soru sorabilir miyim size
Soran1 yılGönder gelsin
- 1 yıl
Sen nasılsın eşine karşı peki biraz tahammülünü yitirmiş olabilir misin
Soran1 yılHayır biribirimizi çok seviyoruz ve cok güzel bir hayatımız ve evliliğimiz var sadece biraz odun azıcık ordan sitemim
- 1 yıl
Peki sen cilve yaparken o karşılık veriyor mu yani tepkisi nasıl oluyor
Soran1 yılGüzel genelde iyi ama mesela daha romantik ve neşeli olsa çok farklı olur
- 1 yıl
Özelden yazma şansınız var mı birkaç soru daha sormak istiyorum
Soran1 yılSoran çok ama tercih etmiyorum kötü hissederim burdan sorabilirsin istersen
- 1 yıl
Peki sen sorunun ne olduğunu hissediyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yakında kocanı aldatman kaçınılmaz olacak. Yaşlarınız kaç.
04 Yorumla
Soran1 yılAsla yapmam çünkü çok iyi bir eş sadece bu konu beni biraz düşündürüyor
Soran1 yıl25 ben oda 33
1 yılGunaydın evli degilim sevgilim guzel mesajlar atar ya da soyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAl iste duvardan duvara vurulsun cani cikartilsin isteyen ama premsese denk gelen kadin. Sanssizsin tatlim
018 Yorumla
Soran1 yıl😂agsgdhhd
Cevap sahibi1 yılKadinligini hissetmen tabiki seni yukseltir. 😉
Cevap sahibi1 yılDuvarci !
Soran1 yıl😂😂
Cevap sahibi1 yılCesaret edebilme durumun var mi
Soran1 yılNasıl
Cevap sahibi1 yılGunaydin. Mesaj atsana bana
Soran1 yılOlmaz çıkıcam şimdi yine bide özelden konuşursam kötü hissederim
Cevap sahibi1 yılHayir ya yaz oyle hissedersen engelle
Cevap sahibi1 yılEvet 😉
Soran1 yılTercih etmiyorum burdan yazabilirsin yazacağını olmaz mı?
Cevap sahibi1 yılTercih meselesi yapma. Olmaz. Zaten buranin profili baska bir yer degil. Yine gercek seni tanimis olmicam. Dedim ya engellersin
Cevap sahibi1 yılEvet de 🫣
Soran1 yılNooo 👎
Cevap sahibi1 yılArt arda kocam beni şaaapmiyor sorusu ne? Ilgiye mi seviyosun. Bosluktamisin yoklukta mi. Cesursan reel davran
Soran1 yılİşte sadece onu anlıyorsunuz beni şaapmıyor demedim neden gün içinde normalde birşeyleri dile getirmez konusunu açmaz dedim yani kısaca neden böyle yaparlar diye sordum istersen tekrar oku
Cevap sahibi1 yılSana doymus yukseltemiyosun. Sana doymayan da burada😉
Cevap sahibi1 yılDuvarlar bos kalmamali
1 yılTek taraflı ilişkinin zorluğu ve sonuda vereceği bıkkınlık örek olarak siz olabilirsiniz
Veya erkek içine kapanık biri olduğu için zamanla aşabilir yataktada problemse sadece tek taraflı yapıyorsanız problem vardır07 Yorumla
Soran1 yılKafam karışık yani desem bilmiyorum nasıl davranacağımı da
- 1 yıl
İlgiyi kes ilişkiyedw fazla girme anlar
Soran1 yılTam tersi olmasın sonra
- 1 yıl
Ne gibi
Soran1 yılYani daha da uzak düşersek
- 1 yıl
Oda ona kalmış eğer böyle bir bahane belliyorsa ayrılır yok seviyosa ısrar eder
Soran1 yılTabi öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı.
1 yılAhahah 😂 çocuğun libidosu düşük olabilir sen şurada gizliden bi çıksan akşama kadar ne kediler sokulur sana 😂
03 Yorumla
Soran1 yılOff ya erkekleri anlamak çok zor gerçekten
- 1 yıl
Bence kocanı anlamak zor erkeklerin ne istediği bellidir 😉
Soran1 yılGeneli biliyorum ama eşimi anlayamıyorum biraz yani sebebi ne olabilir diye
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik böyle yani her gün aynı kuşun eti tat vermez normal gelir hatta
11 Yorumla
Soran1 yılTamamda aynı evde insan eşine takılır bazen erkekte bel altı konuşur ister eşini eskiden ben daha farklıydım ama şu an o yapmıyor diye bende yapmıyorum açık resim atardım etkilemek için mesaj falan ama yok artık
Zamanla iyice isteğini bitireceek bu durum ve senı sıkıcı bir duruma sokacak ama eşin kıymet bilmyr
04 Yorumla
Soran1 yılOnun ki de geçicidir umarım
Soran1 yılÖyle de kıymet bilene işte
Gizli Üye(30-35)1 yılZor bi durum ve bu durumlar genelde aldatmayla sonuçlanıyor
00 Yorumla
1 yılGünaydın zorluk içindesin üzüldüm geçer
45 Yorumla
Soran1 yılbekleyeyim mi böyle boşversem sanki iyiye gitmeyecek bilemiyorum
Soran1 yılKalsaydım yazardım da kalıcı değilim zaten arada giriyorum
1 yıldemek ki çekici gelmiyorsun ona fiziğin ile giyimin ile seni arzulamıyor
07 Yorumla
Soran1 yılDaha ne istiyor olabilir ki
Soran1 yılKendimi o konuda nerdeyse hiç eksik hissetmem ve ondan çok daha iyiyim biliyorda
- 1 yıl
yani senin yanında iken başka kadınların orasına burasına bakıyor ise seni beğenmiyor ilişkide iç giyimde fizikte dış giyimde
Soran1 yılBakmıyor ama tabi erkek içten içe düşünüyor ise orası ayrı ben çok dikkat ediyorum da o ne düşünür yine bilemem dile getirse belki de her şey cok daha başka olabilir
- 1 yıl
galiba senin libidon eşine göre yüksek diye düşünüyorum ve bu yüzden belki sana mesafelidir seni tatmin edememekten dolayı kendinde sorunlu hissediyor olabilir
Soran1 yılBence biraz öyle ama son demlere kadar her şey süperdi ne oldu böyle bilmiyorum
- 1 yıl
başkası olabilir mi sence kocanın hayatında
moloz eşinşanslı sen öyle şaslı değilsin tanımak isterdimdertleşmek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılKadın olan o utangac o sen daha baskın
02 Yorumla
Soran1 yılEvet o daha utangaç dile getirmiyor
- 1 yıl
açmaya çaban gerek artk ama bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Üzüm üzüme bakarak kararır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılSeni sevmiyor
00 Yorumla
1 yılBu hep böyle devam edecek bilgin olsun değişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖküzün teki yani
İşin zor01 Yorumla
Soran1 yıl😅kısa ve öz
Gizli Üye(30-35)1 yılYapacagi sltina alip canini cikartmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıltutkusu az bir tip
01 Yorumla
Soran1 yılSanırım bu aralar öyle oldu bira z
- Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin nasıl
04 Yorumla
Soran1 yılBu konu hariç güzel
- 1 yıl
Hiç mi yanaşmıyor sana
Soran1 yılYanaşıyor ya iki günde bir kesin olur ama demek istediğim ne gün içinde ne mesajla ya da istekli olduğunu hissettirmiyor sadece akşam olunca olur biter öyle düşün ben biraz daha duygusal olarak istiyorum aslında hissetmek istiyorum
- 1 yıl
Haklsin zevk almak istiyorsunuz
Bu nasil evlilik böyle
02 Yorumla
Soran1 yılNe bilim her şey iyi aslında sadece yazdığım konu biraz yoruyor beni hatta çok etkiliyor
- 1 yıl
Bencede haklisin yani kadınlar ilgi ister iltifat ister gelip sakk diye poponu avuçlayıp olurum buna ölüyü diriltir demesi lazim falan açık olamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılTesto düşük
011 Yorumla
Soran1 yılOndan mıdır
- 1 yıl
Evet cok boşalınca düşer zamanla periyot periyot
Soran1 yılİki günde bir oluyor en fazla 3 gün
- 1 yıl
Taman düşer
Soran1 yılZaman mı koyayım araya ne bilim ne yapayım ben
- 1 yıl
Keçikoynuzu pekmezi al sen ona 🤣
Soran1 yılEtkisi var mı sence evde var çünkü
- 1 yıl
Var tabi 2 kasik gunde ama
Soran1 yılSöylesem yanlış anlar mı erkeklik gururu falan anlarsın ya kötü hissedermi
- 1 yıl
Karaktere bagli bilemem. orasini sen tanıyon onu
Soran1 yılBelli etmez ama içten ice biraz zoruna gidebilir
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden önce nasıl konuşulmaz ki bu konular
00 Yorumla
1 yılSenin gibi doyumsuz bi hatun bulamadım ya
00 Yorumla
1 yılHer evlilikte var sorunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKural galiba.
014 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
Cevap sahibi1 yılIsteyene istemeyen isteksiz es denk gelmesi
Soran1 yılAslında en anlaştığımız konu bu ikimizde çok iyiyiz ama nedense bir seneye yakındır çok değişti
Cevap sahibi1 yılSeni elde edince cazibeni mi kaybettin? ya da fizigin mi degisti bakimsizlik vs?
Soran1 yılHayır 5 yıllık evliyiz bebeğim oldu kilo aldım ama asla etkilemedi beni yani bakım desen hep yaparım özen hep gösteririm kendime iyi hissediyorum ama işte
Cevap sahibi1 yılHala diri ve se. ksi haldeysen ve istemiyorsa al eline sopayi dov
Soran1 yılSüper fikir ya 😅Zorla güzellik olmaz işve cilve ile oluyor ama oda karşılık istiyor biraz
Cevap sahibi1 yılO kadar tepkisiz se ya seni aldatiyor ya da sana yetmeyecegini dusunup geri cekiliyor
Soran1 yılİkincisi bir ihtimal olabilir
Cevap sahibi1 yılDemeden olmaz mi?
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılDm?
Soran1 yılOlmaz
Cevap sahibi1 yılIns.. ta ver o zaman
Gizli Üye(45 üstü)1 yılböyle ömrün geçecek.
04 Yorumla
Soran1 yılUmarım geçicidir
Cevap sahibi1 yılgeçmez. geçecek diye bekleme boşuna. hal çaresine kendi metodunca bak.
Soran1 yılYani eşim toparlar umarım biraz farkeder ne diyim
Cevap sahibi1 yılöyle bir şey olmayacağını sen de biliyorsun bu şekilde geçecek ömür
Gizli Üye(25-29)1 yılOff keşke benim karım olsan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSıkılmış olabilir
00 Yorumla
1 yılOlmaz
01 Yorumla
Soran1 yılNe olmaz
1 yılKorkak mı
020 Yorumla
Soran1 yılNe anlamda
- 1 yıl
Sekste
Soran1 yılHayır ama dile getirmiyor bende bunu anlamıyorum yani hiç bir anlamda ben bir şey demesem o konuyu açmaz ya da o anda bişey demez
- 1 yıl
Çok kötü ya
Bu siteden 4 sy önce biriyle tanıştım
Aynı problemler
Kadınla buluştuk seviştik kaç defa ama inanılmaz seksi
Kocası tam bi mal
fantezi yok konuşma yok
Soran1 yılÖyle kadından kocasına da hayır gelmez ki kâğıt üzerinde evlilermiş
- 1 yıl
Ama kocası tam bi aptal
Kadın daha 33 yaşında kocası 34
Oyun bağımlısı koca
Soran1 yılİkisinde de hayır yok desene
- 1 yıl
Kadın kaç defa ayrılmayı teklif etmiş açıkça uyarmış aldatırım demiş ama kocası ot
Ben çok iyi masaj yaparım buna masaj yaptım bi kez ve çok beğendi sonra işler değişti Benim işime gelmişti 😀😀
Ya demek - 1 yıl
Demek istediğim şey bi yerden sonra bıkıyor kadınlar
- 1 yıl
Yaşlar kaç
Soran1 yılBen 25 o 33
Soran1 yılGenelde iyi bu aralar libido düşük galiba yani ne konuşma ne takılma nede istekli olduğunu hissettirmiyor
Soran1 yılOnunla Alakası yok ya
- 1 yıl
İlla var ya
Soran1 yılEmin ol ondan yana sıkıntı yok ama bizde bu durum başladığından beri ikincisine biraz zor oluyor sadece
- 1 yıl
?
Soran1 yılGiriş yapıp cevap yazıp çıkıyorum burdan yaz istesen olur mu kalıcı değilim
- 1 yıl
Yok senin için dedim
İhtiyacın var çünkü
Yararlı olurum
Soran1 yılTeşekkür ederim olursa yazarım sana
- 1 yıl
Rica ederim
Aslında benim de sorularım var
Zor ki ne zor
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Günaydın arkadaşlar evliliğinizde yaşadınız mı böylesi durumlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler