Üniversite mezunuyum paketleme işinde fabrikalara başladım bir bayanla tanıştım sohbet muhabbet falan daha önce evlenmiş boşanmış 4 yaşında kızı var benle evlenmek istiyor benle baya ilgili hoşlanıyor bunu seziyorum ama onun kızına babalık yapabilir miyim benim çocuğum daha yok ve 4 yaşındaki baba kavramını bilmiyormuş babası en son bebekken görmüş hastayken ilaç almazmış doktora götürmezmiş 4 yaşındaki kızını görmeye gelmiyormuş erkek değil diye sevmiyormuş beni babası olarakmı benimser
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlenip Boşanan Kadınların Suçu ne?
Herzaman karşılıklı 2 kişiden oluşur.
Yani Kadına Fatura kesmemek lazım.
Kaldıki Kadının Geçmişi değil Seni ilğilendiren Geleceği Seninle birlikte olduğu saniyeden itibaren önemli.
Kadının Çoçuğu var diye Kadın Kalbsizmi?
Ruhsuzmu?
Sevğiyi Sevilmeyi hal etmiyormu?
Sen ona buna bakma Sen Kalbinin Ruhunun Sesini dinle Tutamayacağın Sözler verme.
Kadınla Mutluysan Çoçuk Sorun olmaz.
Seversin Sevilirsin.
Çoçuklar başka bir Dünya tanımıyorsan
En yakın zamanda bir Çoçuk Parkına git ve Çoçukları bir Banka Oturup İzle nekadar saf ve Temiz Ruhlular.
Belki sende onlarla oynayınca Huzuru bulacaksın Dünyayı unutacaksın.
Yolun Açık olsun
Şanş ver İkinize
Ailen Çevren Karşı çıkaçak Çünkü İnsanlar Rahata alışmış Çoçuğu var diye Olaylar çıkaracaklar.
Ama Sen Mutluluğuna bak Huzuruna
Abi sen yazar ol ya bi nefeste heyecanla okudum
Kadını dul diye çocuğu var diye ayıplamadımda ev ahalisi elin kızının çocuğunadamı bakacaz dediler
Hayat Senin Hayatın nasıl yaşamak istiyorsan iyisiyle kötüsüyle Sen yaşamalısın Kalbinle Taşıdığın bedeni.
Kimse yön vermemeli Hayatına.
Hayatından kendinden sorumlu olan Tek Sensin.
Bir zamandan sonra herkes sırtlarını dönüp Kendi Dünyalarına dalacaklar ozaman beni belli daha iyi anlatsın yarım Türkçemle bukadar
Kadın beni seviyormu
Kadının Sevip Sevmediğini en iyi Sen analiz edersin.
Bazı Kadınlar Güzel Kalpli Erkek gördüklerinde Onunla birlikte olmak istiyorlar.
Bazılarıda
Türkiyede Kadın Olarak helede Başında bir Erkek olmadan yaşamanın nekadar zor olduğunu bildikleri yaşadıkları için yoruluyorlar. Çünkü hep Erkekler böyle Kadınları Yatağa atmaya Çalışan Seviyesiz Karakterler.
Kadınlar Sığınacak Liman Ararlar.
Sende O Limanlardan birisisin galiba.
Ama yorum yapamam.
Sen geçmişte ne yaşadınız onu düşün
şu an ne yaşıyorsunuz
Sen onunla birlikte zaman geçirdiğinde kendini nasıl hissediyorsun.
Bu gibi şeylere bak.
Genel Yazarız ama %100 Doğru değil.
Geneleme yazıyorum.
Bana kızının fotolarını at diyorum atıyor uyurken bile ben küçük çocukları çok severim bana fotoatması güvendiği içinmi
Aranızda anladığım kadarıyla iletişimden fazlası olmuş.
Seni benimsemiş Sana güvenmiş güveniyor.
Buzamanda kimse Çoçuğunun Resmini güvenmediği birine atmaz.
3 ünüz birlikte bişeyler yapın Çoçukla Vakit geçirip oynayabileceğin bir ortam olsun.
Böylelikle ısınma ya da Provanı yapmış olursun.
Çoçuğun sana zararı olmaz ilişkinizede zarar vermez.
Eksileriniz yok.
Bence herkes Mutlu olmayı hak ediyor Sende 2 İnsanın Mutlu olmasına katkı Sağlayabiliyorsan ve 2 İnsanın Hayatlarına anlam katabiliyorsan kendinle gurur duymalısın.
Çoğu İnsan Zorluklardan kaçar.
Sen Kaçmamayı başarırsan Mutluluk’da sana eşlik eder.
4 yaşındaki kızı baba kavramını bilmiyormuş hiç görmemiş babası onu en son bebekken görmüş hastayken ilaç almazmış doktora götürmezmiş 4 yaşındaki kızını görmeye gelmiyormuş erkek değil diye sevmiyormuş bu beni babasımı bilecek
Baba gibi Davranırsan Babası bilir Baba gibi Sever
Evlensem öz çocuğum olsa kıskanır demi gerçi öz kardeşler bile birbirini kıskanıyor
Bu kız için ailemi karşıma almaya değmez bence
Boşuna zamanımı çalma Dalğa geçeçek başka Adam bul Eglenecek.
Neden öyle dedim dersen onun ailesi sorunlu benim ailemde aynı ama kızla beraber olup yuva kursam olur mu
Cok iyi düsün arkadasim.
Bu konular cok hassas konudur. evlenip bosanmis olmasi önemli degil ama cocuk konusu cok önemli. O cocuga sevgi gösteremezsen cocugun piskolojisi bozulur ve yazik edersiniz.
Kendini bu konuda yeterli hissediyorsan is ciddiye binmeden önce bence cocukla devamli vakit gecirmeye calis, bir dene bak gercekten yapabilrmisin diye. Cünkü cocuk en hareketli oldugu dönemlerde, ve senin cocugun olmadigi icin sert onu kendi cocugun kadar sefkatle sevemeyebilirisin.
Sadece annesini sevmek yetmez,
Evlensem öz kızım olsa ona bir şey alsam diğerine almasam kriz çıkar demi evde
Ya tabiki sorun olur. Simdi o cocugun günahi ne bana söylermisin?
Sen onu üvey evlat olarak görüdgün sürece o evde herzaman huzursuzluk olacaktir. Yarin birgün kendi cocugun olduguda ona ayrimcilik yaparsan hem annesini hem o cocugu üzeceksin.
Bunu vicdanin kabul ediyormu?
Kendini o annenin yerine koy. Senin cocuguna birisi böyle davransa sen kabul edermiydin?
sunu unutma o cocuk kendi istemedi dünyaya gelmeyi , anne babasinin yarilmasini, yanliz kalmayi.
Ben böyle bir durumun icine ikidefa kendim düstüm ve kabul etmedim. Cünkü ben kendimi iyi biliyorum ve taniyorum. Yapamam.
Sana tavsiyem cok iyi düsün.
Hayır sorun çıkacağını biliyordumda sizin bir büyük olarak yorumunuzu merak ettim 4 yaşındaki kıza ben babası gibi davransam ona bebek alsam yemeğe götürsem beni baba gibi görürmü zaten 4 gün sonra ben kız ve kızını yemeğe götürecem küçük kıza konuşan barbie bebek aldım
O konuda ben birsey diyemem. Bu konudaki uzamnlar pedagoglardair. Bir pedagogtan yardim alirsan senin icin daha faydali olur. Cocuga nasil yaklasman gerektigini onuna nasil iletisim kurman gerektigini bilirsin v esende ona göre davranirsin.
O kadar uğraşmam ben sevgimi gösteririm beğenmezse şu an kaldığı ninesi ve dedesinin evine gider
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!