AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
artık evlı olmayan bır tecrubelıyım :)
Abi Allah aşkına söyler misin biz kadınlardan evlilikte ne bekliyorsunuz?
@Pocahontesss ınan bısey beklemıyoruz her erkek aynı degıl bence sorun kadınların beklentılerının yuksek olması ama bu her kadın ıcınde gecerlı degıl yanı aslında sorun ıkı taraf ıcınde beklentıler olabılır
Abim Ve Yengem tartışmış
Bizim Anne babamız ayrı yengemin Annesi baba tarafını sevmemiş başta şart koymuştu kızımı onlarla muhatap etmeyeceksin Abimde tamam demişti Abim onlarla konuşuyor enayi maalesef kızı zorlamış halalarımın elini öpeceksin falan demiş Annesi Annemi aradı helallik aldı ve bitirmek istiyoruz dedi biz ona konuşalım halledelim dedik ama o yanlış anlamayın ama bu çocuk iki yüzlü babası ve halaları olmadan adım atamaz onlara bağlı yarın evlense kızımı alıp onlara götürür güvenmiyorum dedi biz Abim aradık Abim Hayırlısı vs. diyor bu olay ne olur biter mi söz sizce
Abin başta söz verdiği şeyi neden yapmıyor. Kız tarafı hataları neden ziyaret etmek istemiyo orasını anlamadım gerçi ama
@Pocahontesss Benim Annem ve babam ayrı hala tarafı ve babamlar Anneme çok çektirdi hatta istemeye gittiler Anneme haber vermeden Yengemin Annesi onları kovdu kaynaya yoksa sizin işiniz ne dedi
Abim para sıkıntısı var o yüzden sırtını babama hala tarafına dayıyor başta kızı takmadilar bile biz çok sevdik onlar öyle yapmadı Anneside kızımı onlarla muhatap etmeyeceksin dedi Abimde para için sözünü bozdu
sımdı abınle kız mı evlenıyor aıleler mı evlenıyor ona karar vermek lazım bence ıkı kısı evlenıyorsa aıleler mutluluklar dılemelı zorluk cıkartmamalı ama zorluk cıkartıyorlarsada bu aıle kuran ıkı kısı kendılerını onlardan ızole etmelı ve bırbırlerını kendı aılelerıne ezdırmemelı aksı halde zaten bu ılıskının sonu ayrılık olur
Kızın annesi haklı üzülmeyin ayrılmaları daha hayırlı abin de çok takmamışa benziyor zaten. Abin bu kafayla çok kız kaçırır
İşte Abim para için sırtını babama hala tarafına dayıyor Annesi bu yüzden ona güvenmiyoruz diyor
@Pocahontesss Abim çok takıntılı ama Para sıkıntısı çekiyor bu yüzden canım gibi sırtını ona dayıyor kızın Annesi haklı ama işte üzülüyoruz
Buyrun benim
Abim Ve Yengem tartışmış
Bizim Anne babamız ayrı yengemin Annesi baba tarafını sevmemiş başta şart koymuştu kızımı onlarla muhatap etmeyeceksin Abimde tamam demişti Abim onlarla konuşuyor enayi maalesef kızı zorlamış halalarımın elini öpeceksin falan demiş Annesi Annemi aradı helallik aldı ve bitirmek istiyoruz dedi biz ona konuşalım halledelim dedik ama o yanlış anlamayın ama bu çocuk iki yüzlü babası ve halaları olmadan adım atamaz onlara bağlı yarın evlense kızımı alıp onlara götürür güvenmiyorum dedi biz Abim aradık Abim Hayırlısı vs. diyor bu olay ne olur biter mi söz sizce
Ne danisacaksn
Abim Ve Yengem tartışmış
Olmaması daha iyi bence abinin başta kabul etmesi hata babanla muhattap olma diyen yarın annenle de olma der
Babam düzgün değil kızı doğru düzgün kabul etmemiş Annemede çektirmisti
Evet buyrun
Abim Ve Yengem tartışmış
Biter gibi görünüyor
Evliyim
Abim Ve Yengem tartışmış
Hayırlısı 🥰🫣
O kız sensin dimi
Hyr ben kardeşiyim
yani bunda bir şey yok aile bireyleriyle görüşebilir insan. sonuçta evlenecekler dimi
Babam ve hala düzgün değil Anneme bile çektirmiş ama Abim para için sırtını dayıyor
Babanla yaşamayacaklar sonuöta ama adettendir formaliteden de olsa büyüğe saygı gösterilir. Ve kaynananın buna karışmaya hakkı yok. Sonuçta evlenecek çift kendi karatlarını verecek. Yani nereye gidip gitmeyeceklerine o çift karar verir. Bu gün kız annesini dinleyip halasını görmeye gitmeyen bir çift öbür gün de erkek annesinden etkilenip kızın akrabalarını görmeye gitmeyebilir. Herşeu karşılıklı.
Şöyle babamlar kızı iyi karşılamadı
Babamlar Annemide sevmediler zaten her şey yolundaydı kızın annesi ona baban ilr6sen görüş ama Kızımı görüşeme demiş o da söz vermiş ama tutmadı sözünü
Annesi nedne böyle şartlar koşuyor? Onu ilgilemdiren bir şey var mı?
Kızının yüzüne bile bakmadılar birde Anneside boşanmış Annemi takmadıklarını gördü sinirlendi
Var evet
Evet buyrun
Sen boşandın
@RomeoandJuliet nasıl
Abim Ve Yengem tartışmış
Bitmiş ilişki bence
@RomeoandJuliet hiç mi düzelmez araları
Biter gibi
Çok zor
İsteseler kimse ayıramaz da aslında.. Onlarda o kararlılık var mı
Kız Abimi seviyor Abimde seviyor ama işte Abim baba tarafına yapışmış eğer yapışmasa belki düzelir
Ikiside bû işin ortasını bulmalı hiç görüşmemek olmaz ama görüşüncede sınırları olmalı insanın hem herkesin gönlü olur hem kimse rahatsız olmaz
İşte Abime dedik konuş şu anda konuşmuyor hayırlısı dedi ama yarın İNŞALLAH konuşur Dua edin ya
İnşallah çözülür
İNŞALLAH Teşekkür ederim 🤗
Nedir ki
Evetm
Evet var
Abim Ve Yengem tartışmış