Ya ben evliyken o kişiyle yaşadıgım evde o kadar mutsuzdum ki. Bardağı surdan alıp şuraya koyamazdım. Ruhumu emiyordu resmen. Tek istegi yatak , yemek. Hiç baska sekilde vakit gecirmek yok 6 yıllık evliliğimde 1 defa beraber film izledik. Hiç cafe de cay içmedik. Hastane postane olunca bi dürüm falan yedik. Fazlasını kendisi arkadaslarıylayken yer içer gezerdi. Ne çalışmama ne okumama destek oldu aksine bıraktırdı. Ne maddi olarak (sadece ihtiyaçlarım, lüks vs bi durum asla yok) ne de manevi olarak yanımda oldu.
Sırf köye taşınmadım ailesiyle hayvan beslemedim diye benden kötüsü olmadı. Bana ne kadar ilgi gösterirsen bundan sonra sana o kadar yemek o kadar temizlik dedim.
Haliyle evi bok götürdü. Boşanmaya karar verdikten sonra da ilk 1 ay ayrı yatakta kaldım odamı temizliyordum sadece. O da ne bi düzelme oldu nede başka bir şey. Şimdi annemle kendi evimdeyim hayattan zevk almaya basladım ya. Evim pırıl pırıl , kokusu mis gibi , kendi işimi kurdum , ve ondan da beş kuruş almadım. Depresyonda mıydım neydim bilmiyorum hiç
Sırf köye taşınmadım ailesiyle hayvan beslemedim diye benden kötüsü olmadı. Bana ne kadar ilgi gösterirsen bundan sonra sana o kadar yemek o kadar temizlik dedim.
Haliyle evi bok götürdü. Boşanmaya karar verdikten sonra da ilk 1 ay ayrı yatakta kaldım odamı temizliyordum sadece. O da ne bi düzelme oldu nede başka bir şey. Şimdi annemle kendi evimdeyim hayattan zevk almaya basladım ya. Evim pırıl pırıl , kokusu mis gibi , kendi işimi kurdum , ve ondan da beş kuruş almadım. Depresyonda mıydım neydim bilmiyorum hiç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Her insanın başına gelebilecek bir durum inanın bir anlık hevesle ani kararlar alıyoruz ilerisini görmeden karar verip pişmanlık yaşıyoruz
Nasıl mutluysan öyle yaşamak gerek demekki evlilik sana göre değilmiş eksiklikler seni etkilemiş mutlulugun daim olsun ne diyelim
Çok geçmiş olsun yine bu kararı vererek kalan hayatını kurtarmışsın ya hiç cesaret edemeseydin
Eşinin ve senin yas kaç
Demek ki doğru kişi değilmiş eski eşiniz
Ne güzel kemdi hayatını kurmuşsun🫠💗
Yeni bir başlangıç çok iyi ,
Evlenmekten vazgeçtim teşekkürler
Böyle depresyon mu olur 😂
Mutlulugun daim olsun ne diyim🧿
sen yanlış insan ile evlenmişsin knka
Ayrıldın mı sen şimdi
boşan
Daha evlenmedim.
Evet