Sizi de evlilik yıprattı mı?

Ya ben evliyken o kişiyle yaşadıgım evde o kadar mutsuzdum ki. Bardağı surdan alıp şuraya koyamazdım. Ruhumu emiyordu resmen. Tek istegi yatak , yemek. Hiç baska sekilde vakit gecirmek yok 6 yıllık evliliğimde 1 defa beraber film izledik. Hiç cafe de cay içmedik. Hastane postane olunca bi dürüm falan yedik. Fazlasını kendisi arkadaslarıylayken yer içer gezerdi. Ne çalışmama ne okumama destek oldu aksine bıraktırdı. Ne maddi olarak (sadece ihtiyaçlarım, lüks vs bi durum asla yok) ne de manevi olarak yanımda oldu.

Sırf köye taşınmadım ailesiyle hayvan beslemedim diye benden kötüsü olmadı. Bana ne kadar ilgi gösterirsen bundan sonra sana o kadar yemek o kadar temizlik dedim.
Haliyle evi bok götürdü. Boşanmaya karar verdikten sonra da ilk 1 ay ayrı yatakta kaldım odamı temizliyordum sadece. O da ne bi düzelme oldu nede başka bir şey. Şimdi annemle kendi evimdeyim hayattan zevk almaya basladım ya. Evim pırıl pırıl , kokusu mis gibi , kendi işimi kurdum , ve ondan da beş kuruş almadım. Depresyonda mıydım neydim bilmiyorum hiç
Sizi de evlilik yıprattı mı?