Mutsuz bir evliliğin çocuğu oldunuz mu ? Evet bunu merak ediyorum benim gibisi varmıdır.. Babasının annesini sevmediği bi ailede yaşayan.. :( erkeklerden nefret eder oldum zavallı annem resmen sevgi dileniyor babam yüzüne bile bakmıyo önüne yemek koyan kadına nefretle bakıyo .. psikolojim bozuldu artık sıcak aile ortamını özlüyorum.. :(
Cevabın nedir?
Benim ailem anaokulunu bitirdikten sonra ayrılmıştı keşke daha erken ayrılsalardı diyorum hatta keşke hiç evlenmeseler çok iyi olurdu diyorum, babam olacak adamdan hiç bir yarar beklemem ama zararı da olmasın, çok şükür melek gibi bir annem var bana her türlü imkanı sağladı en iyi şartlarda okumam ve yaşamam için elinden geleni yaptı halada yapmaya devam ediyor, o karaktersiz de beni okulumdan soğutmak için her şeyi yaptı mesela derslerimin hepsi 5 iken bu kadar çok çalışma ileride psikolojin bozulur dedi sonra bayramda seyranda hançer, kılıç hatta kuru sıkı ve filmlerde kullanılan boya tabancalarından alıyordu, önemli bir sınavda ben götürürüm dedi sınav yerine gittik okulun önüne kadar götürdü birde sonra kapıya gelince sınava girme dedi bence baktım olacak gibi değil annem kızar dedim annene kimliğimi evde unuttum dersin filan dedi sonra biraz başardı beni birazda olsun soğuttu bu kez geldi sanki kendi yaşıtında ve kanlısı olan birisiymişim gibi küçük yaşta tekme tokat daldı, hayalarıma bile vururdu düşün artık ama Allah büyük o kadar çok para harcadı beni okuldan soğutmak için durumu çok iyiydi ama şimdi ne parası var nede pulu, hak ettiğinden azıda olsa kötü bir durumda, böyle işte daha anlatsam roman olup çıkar, neler çektirdi.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim bahsettiğin gibi bir ailem olmadı. Oldu olmadı değil ama hiçbir zaman bizim önümüzde olmadı. Sustular sustular biz uyuduk sandıklarında başladılar tartışmalara. ama bir çok arkadaşımın ailesi ayrı. Hepsinin ayrı sorunları var. Şunu bil ; hayatta herşeye şükür edeceksin. Gerçekten hiçbir zaman isyan etme. Bak ben ölümden döndüm , niye ölüme bu kadar yaklaştım diye isyan etmedim. Bundada vardır bi hayır bu halime de şükür dedim. Herşeye şükür et. Senin yerinde olmak isteyen binlerce insan var ki.. Onları düşün bir de..
10 Yorumla
merak etme senin gibi çok var ama buna şükret bence yne ailen yanında.. belkide babanla knşmalısın aralarını sen yapmalısın bi plan kurmalısın bişiler için uğraş snradan insan pişman oluyor aralarını düzeltmeye çlş piknik olabilir babanla annenle ayrı ayrı dertleşmek knşmak olabilir ödev diye bişiler sorabilirsin snra knuda buraya gelir ve gerçekten sormak istediklerini sylemek istediklerini syliyebilirsin aile bi kere oluyo bi daha olmuyo ikiside yanındayken kıymetini bilmelisin ama uğraş derim bişiler yap derim. ama olmuyosada ayrılık gelmişsede biz çocuklarının yapıcak hiç bişiyi yoktur emin olabilirsin amaa sadece babanda sorun varsa elbet düzelir bişiler yap :)
00 Yorumla
+1 yılMutsuz bir evliliğin çocuğu oldum evet. Ama babam annemi sevmiyor değildi, annem çok aşırı kıskançtı ve bu hastalık haline gelmişti. Günün birinde babamın annem yanındayken iş arkadaşına selam vermesiyle büyük bir tartışma çıktı ve babam artık dayanamadığını söyleyip terketti.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
25Cevap
yazık valla yazık eskiler cok sabırlı üzüldüm şimdi kadınlar hassas olur en ufak şeyle mutluluk duyarlar fakat erkekler neden böyle bir güler yüzü esirgerler ... bizim ailede mutlu dıyemem ama en azından babam nefretle bakmaz .. baban aldatıyor mu acaba annenı neden sevmıyor kı nedne içi almaz bir adamın ayy evlılıklerden sogudum yemınle :(
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek milletinin büyük bi kesimi malesef böyle yapacak bişey yok bi kadını mutlu etmek çok zormuş gibi yapmaları gereken şey sadece adam olmak sevdiğini mutlu etmekken onu bile beceremiyorlar.. Evlilikten soğudum bende malesef sevgilim var çok da seviyorum ama bazen mutsuz bi evlilikten korkuyorum
+1 yılMutlu aile ortamıvar mı?bilmiyorum.
Bizim ailede görünürde problemsiz bir aile idi, evde kavga vs. olmadı fakat bence bizimkiler de mutlu değildi. Hayttan beklentileri tamamen farklı olan iki insan evlenmiş ve yuvaları bozulmasın diye ölüm onları ayırana kadar beraberler. Bence en acıklı hikaye bu. Daha kötüsü ailelerinden öyle görmüşlerki bunu sorgulamıyorlar bile.00 Yorumlaseni çok iyi anlıyorum.bende böyle bir durum içindeyim maalesef.yıllar geçtikçe birbirlerine bağlanmaları gerekirken iğreniyorlar.saygı kalmamış.anam elinden gelenin fazlasını yapıyo ama babam umrunda değil.geçen anam bayıldı sofra başında başını çevirip bakmadı bile.herzamanki hali.kendine bakmıyo,düşüp bayılıyo diyo.kendisinin başı ağrısa doktora ilaca koşar.bende nefret ediyorum erkeklerden aynı şeyleri yaşıycaksam yanlız ölmeyi tercih ederim.
00 Yorumlabizim ailede neler oluyordu neler , bizimkisi aile değil birlikte yaşama zorunluluğu olan insan topluluğuydu babam kumarcı içkiciydi hep çektiridi bize en çok anneme oda hep nefret etti hep ölmesini istedi boşanamadı biz varız diye ben hepten soğudum kimse kimseyi sevemiyordu sevgi görmedim en sonunda ayrıldım onlarda şu anda ne yapıyor tam bilmiyorum , gerçi toparladım başka yerlerde arıyorum sevgiyi ordada bulamadım sevgi görmeden ölüp gidecem :(
02 Yorumla
Soran+1 yılDurumun benden de kötüymüş.. Çok şükür o kadar da kötü bi durumda değilim ne diyeyim Allah yardımcın olsun
+1 yılmutsuz bir ailede büyüdüm. annem ve babam birbirini bir cafede tanışarak bulmuşlar. babam sorumsuz birisi ancak konuşur sinirli. annem çalışkan para kazan birisi duygusal ama sinirli. iki sinirli olunca laf sokuşmalar oluyor. şiddette yaşandı. ama her gün de değil bazen. böyle bir ortam da yaşıyorum. şimdi büyüdük müdahale ediyorum ses yok
08 Yorumla
Soran+1 yılBence müdahale etmesine ediyorum ama artık bi yerde bıkıyorum .. İçimden anneme ayrıl dışımdan sabret demek çok zor
- +1 yıl
sen bekarsan evlenmelisin.
Soran+1 yılBenim kurtuluşum evlenmek pekala ama ben elbet birgün çıkar giderim ama annemi mutsuz görmek beni bitiriyo
- +1 yıl
evlenirsen annen mutlu olur o da senin yanına gelir
Soran+1 yılHenüz 18 yaşında mümkün olmasa da ilerde hayırlısı olur umarım
- +1 yıl
başka kardeşin yok mu. annen baban ne iş yapıyor ev kira mı. sen okuyormusun. baban ne burcu annen ne nasıl tanıştılar. bunları yazarmısın. sanırım çok duygusalsın şuan benimle paylaş içindekilerini rahatlayacaksın. ve hiç bir şey çaresiz değildir imkansız görünen şeyler bir bakarsın düzelivermiş. ayrıca allaha dua etmeni istiyorum sıkıntılarını ona anlat
Soran+1 yılbenden başka bir kardeşim var annem ev hanımı babam servis şöförü ev kira ben okuyorum ikisininde burcu aslan babam görmüş istetmiş evlenmişler.. evet duygusal bi yapım var ve bunları kaldırmak gerçekten zor Allahım beterinden korusun
- +1 yıl
benim babam da aslan burcu. biliyorum şimdi seni. çok fenalar illa istedikleri olsun lider tiplidirler. ama üzülme annen de aslan burcu ama sen aslan değilsin olaya olumsuz ve duygusal yönden bakıyorsun. şiddet olmadığı sürece sorun yok üzülme tamam mı
zaman zaman hissettim.aslında tek yaptıkları, son 20 yıllarını,birbirlerine mutlu rolü oynayarak geçirmekti. bazen gerçekten mutlu hissettiklerinde bu heryeri sarardı. bundan vazgeçip birbirlerine girdikleri dönemlerde kara bulutlar kaplardı. bu psikolojiyle yetiştim,ve sadece mücadele ruhu kzandım başka bişey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim babam hiçbir şeyi beğenmez her şeye laf eder oysa onun yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır ama gel de ona anlat mesela yemek koyarsın neden bu kadar koydun masadayken sürekli onu neden yapmadınız bu niye böyle şunu ver (verir misin bile değil) yani o masadaki çatalı al sapla diyorum bazen yediğim yemek zehir oluyor bana bir an önce boğulacak gibi yiyip kalmak istiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
afedersin bizim ailede gizlice yaşayan ruh falan mısın ? kaderimiz ortak güzel kardeşim :(
ya insan zehir ediyor özellikle yemeği şu babalar. bize sevgilerini gösterseler bile aile ortamı bozuk olunca ne anladın o sevgiden sevgi bile değil yaaa her işe kızıyorlar :( yani ... neyse kelimeler yetmiyor içimden geçen şeyleri anlatmaya kader ortağı değil resmen ikiziyiz :( ekler misin?
+1 yılyıllardır ayrı odalarda yatıyorlar. birbirlerinin yüzüne bakmayıp. kardeşimle benide etkiliyorlar. aile huzuru yok hep üst kat komunun aile düzenine sevgisine özenirim. yıldım bu konudan. ruh sağlığım bozuldu babam boşanmıyor boşanırsam size eziyet ederim diyor falan falan. ok kötü bi durum
00 Yorumla
+1 yılbeni annem babamı elde edebilmek için yapmış. babam anneme kötü davrandığı için hep karşısındaydım. şu an baya oldu konuşmayalı babamla. annem canımdır.
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnem benimde canım herşeyim babam isteyerek evlenmiş ama şimdi en ufak sevgi göstermiyor.. Annem bunu haketmiyo o yüzden çok üzülüyorum
- +1 yıl
zamanla sevgi bitiyor demek. ben anneme destek olurdum. yapacak bir şey yok. ailelerin derdini biz çekiyoruz. o yüzden evlenmemeyi düşünüyorum. en son boşanma dilekçelerini ben verdim. yoksa kafayı yiyecektim. ve annemin maddi durumu yoktu ev hanımıydı. 5 yıl oldu hala boşanma davaları sürüyor. zor yani. boşver anneni mutlu ol.
Soran+1 yılBoşver anneni mutlu ol kısmı gerçekten kızlar için zor mümkün olmuyor yani.. Benim derdimden çok onların derdini ben çekmişimdir.. Şansmı denir imtihan mı denir bilinmez..
- +1 yıl
sonuçta kaderin. ben her zaman bunu yaşamaktan mutluyum. çünkü beni baya olgunlaştırdı. bakış açılarımı değiştirdi. asla pişman olmadım. iyi ki onların çocuğuyum.
Soran+1 yılEvet aile huzursuzluğu insana çok şey öğretiyo ama bu yaşta bunları kazanmaktansa mutlu bi ailenin şımarık çocuğu olmayı tercih ederim
- +1 yıl
bir zamanlar bende böyle diyordum. ama şu an demiyorum. birbirlerini sevmeseler bile onlar benim annem ve babam. şu an annesi babası olmayan kaç kişi var. ben babamla 8 yıldır konuşmuyorum. belki hata ama içimden gelmiyor. şımarık olmakta bana göre değil. ki öyle de olmak istemem o insanların tek dertleri akşam ne giyecekleri ne yiyecekleri falan filan. onlarda olmayan bir şey var bende. çok yönlü düşünebilme. bakmak ve görmek farkı gibi.
+1 yıloldum.. benimde babam annemi sevmiyor :( ne yaparsa suç oluyo. babam annemi aldattı ve aldattıpı halde annem benim için döndü ona. o ise hala aynı :(
00 YorumlaEvet hata 2 sene önce ayrildilar ne yaziki, babasizlik cok zor bazen onun varligini bile aradim oluyor,yeterki evde olsun kavga etmeyi bile raziyim:))
00 Yorumlabenmde babam annem çok şiddet uygulardı. annem birçok kez evi terketti bu yuzden. senden farksız bi çocukluk yaşamadım yani.
00 Yorumla
+1 yılbunu genelleyip tüm erkeklere umutsuz vaka gözüyle bakmamanı tavsiye ederim
umarım ileride özlemini çektiğin duyguları yaşatacak birisi çıkar karşına00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun kjardeşim. Öyle bir durum yaşamadık, huzurlu ve mutluyuz Allah'a şükür. Bende evlendiğimde aynı şekilde mutlu ve huzurlu bir ilişki için çaba göstereceğim. Sana da sabır diliyorum.
00 Yorumla
+1 yılolmazmı ya çocukluğumdan bu yana huzursuz büyüdüm geceleri uyuyamazdık
ama şuanda büyüdük artık devreye girip yeter dediğimizde utanıyorlardır
yaşlandıkları zaman görürüm ben onları sonradan kuzu gibi oluyorlar00 Yorumlakardeşim o senin içinde bulunduğun durumu bende yaşamıştım ama inan elden bir şey gelmiyor. allah yardımcın olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem şizofreni hastası babam annemi çok sevdiği halde durumu kötüleştiği için ben 15 yaşındayken ayrılmak zorunda kaldılar. Hani sorarsanız hep mi mutsuzduk, hayır ben 13 yaşlarına gelene kadar herşey çok güzeldi sonra kötüleşmeye başladı.
00 Yorumla
+1 yılBabani bir doktora gosteriin bence. Seninde hayatini karartti baban belli. Ben bilirim bu durumlari hemde cok iyi bilirim.
00 Yorumla
+1 yılEvli bir adamın bekar gibi yaşaması çok fenadır.O na bekar hayatı yaşatın aklı başına geliçektir.
00 Yorumla
+1 yılçekmek zorunda değil ayrılsın gitsin ayrıca sen içlerini bilemezsin ne yaşadılar ne ettiler vs. ha çok takıyosan al karşına konuş.
00 Yorumla
+1 yılvalla bacım ne diyelım belkı düzelir araları bellımı olur ilerde bişeyler olur dua et bol bol yapcak bısey yok
00 Yorumla
+1 yılyakında tüm kızlar lez.liğe doğru gidecek erkeklerden soğuyoruz sayelerinde :S
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Bir zamanlar bizimde böyleydi , yaklaşık 4 yıldır ayrılar .
00 Yorumla
+1 yılhayir son derece mutlular , ikiside egitim görevlisi bir birlerini aksamdan aksama görüyorlar ..
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel kıymetini bil..
+1 yılŞuanki ailende bulamasanda ilerde kendi ailende bunu yaşıyabilirsin :)
10 Yorumlayok olmadı bizim ailede herkes cool
babam zaten öyle biri değil sessiz normal aile işte10 Yorumla
+1 yılAralarında ne geçmiş. Her ailede fırtınalı dönemler olur.
00 Yorumla
+1 yılmalesef oldum ama hayata kötü bakmıyorum babam böyle diye bütün erkekler aynı diye düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇektiğine değer mi ayrılsın bence kimse kimseyi zorla tutamaz kanunda hakları var.
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 çocukla 20 senelik kocasından nasıl ayrılsın hele de bi ev hanımına çok daha zor
Cevap sahibi+1 yılEğerki annen eve para getirseydi işi olsaydı baban öyle yapamazdı eğer yapmıs olsa annenin eyvallahı olmazdı çeker giderdi ama baban değişmez insanları değiştirmek zor belli bi yaştan sonra çekme zorundasınız o halde malesef
Soran+1 yılEvet sanırım bu konuda haklısın.. Allah kimseyi çekmek zorunda bırakmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim çevremden mutlu aile yok zaten. Bizde de öyle.
Ne annem babamı ne babam annemi seviyor..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende kavgayla büyüdüm annemle babam hergün kavga ederdi ama birbirlerini seviyolardı onlar. görücü usulü sanırım
00 Yorumla
+1 yılailemin aralarındaki ilişki bazen iyi nazen kötü ama psikolojimi etkilemiyor bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir erkek eşinden nefret ediyor ise vardır bunun bir sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende durumlar ıyı benım ıkısı de bırbrını sevmıyor.bosanacaklardı araya ben gırdım artık nereye kadar goturebılırsım dıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. severek evlenmemişler mi ?
04 Yorumla
Soran+1 yılBabam görmüş istetmiş evlenmişler işte
Soran+1 yılBaşka bi kadın olması gibi bir durum olmadığından eminim ama annemede çok ilgisiz..
+1 yılBence gidip bir babanla konuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. çooook vardır emin ol tek değilsin
00 Yorumlakardeşin var mı ve hep mi böyleydi
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 kardeşim var ve hemen hemen hep böyleydi
Soran+1 yılİşe yaramaz ki
+1 yılbunları ben mi yazdım dedim bi an
11 Yorumla
+1 yılyalnız değilsin güzel kardeşim :S
00 Yorumlayalnız değilsin bitanem
00 Yorumlazor bir durum allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılçok şükür babasız büyüdüm 14 yıldır ayrı lavuk :D
00 Yorumlabende babamdan nefret edyrm ...
00 Yorumlavalla ne yalan söyleyim üzüldüm senin adına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende babasız büyüdüm.
00 Yorumlakıyamam ya ...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet mlsf ki
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?