Arkadaşlar şimdi görüp şok olduğum bir durumu anlatacağım size lütfen yorumlayın?

Instagramdan biriyle tanışmıştım. İlk iki üç gün çok yoğun ilgili davranıyordu ben bir b. kluk olduğunu düşündüm hemen zaten. İki gün sonra bir kızı ekledi. Reis ayıktı tabi yine bir şey demedim. İlgisi bu sürede azaldı. Bulusacagimiz gün iptal etti falan. Bende o günden sonra soğuk davranıp aradığında bir daha yazmadım o da yazmadı. Arkadaşlıktan çıkardı falan neyse bir hafta geçti üzerinden hesabına bir girip bakayim dedim. Bir de ne göreyim o eklediği kızın baş harfi yanında kalp biyografide 😂 Yahu güler misin aglar mısın? Ne ara böyle bir toplum olduk. Ben iki haftalık birinin adını koyacağını düşünmüyorum muhtemelen uzun ilişkisi falandı ayrılıp tekrar barıştılar diye düşünüyorum. Benimle görüntülü konuştu o kadar iltifatlar etti falan hiç mi midesi olmaz bir insanın. Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu çok şaşırdım ve merak ediyorum.

Arkadaşlar şimdi görüp şok olduğum bir durumu anlatacağım size lütfen yorumlayın?