Erkek arkadaşım hasta olduğu İÇİN raporuydu ve sürekli oraya buraya arabayla götürmesini istiyor ailesi bende yapma hastasın çıkma dışarıya yakın yere gidiyorlar kendileri gidebilirler dedim annesi İÇİn çünkü gerçekten hasta yapma böyle kölelik dedim, telefonu açtı bana ne diyorsun kızım sen ben anneme kul da olurum köle de dedi bende kötü bişey demedim hastasın diye söylüyorum dedim beni bir daha arama senin ölünü s…. Dedi bana ve ben şok oldum…ne yapmalıyım sizce benim bir hatam var mı burada
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yahu ne yapacaksin agzina sıç terk et. Boyle bir okuzle devam etmeyi düşünüyor musuun gercekten? Sen haklisin tabii ki de onu dusunmussun ama o ayı oldugu icin anlamamis
Neden aklınız hemen bosanmakta?
İnsanları bu şekilde gaza getirmeye çalışmayın duzeltilmeyecek bir durum değil oturulur düzgünce konuşulur duzeltilmeye çalışılır hemen terk et ayril boşan noluyor yani? Sıkıysa sen evlen sen ayrıl madem derler insana
Hemen mi? Sana saygisizlik yapan birini affedersen hep yapar ustelik bu saygisizlik da basit bir sey degil kizi resmen pislik yerine koymus küfürler etmiş. Bunu kabul edecek kadar gurursuzsan o ayri tabii. Hemenmis. Oldu canim agzimiza s. ıçın ama bir sey demeyelim size. Neden kendimize bu kotulugu yapacakmisiz? Herkes terbiyeli ve seviyeli olmayi ogrenecek
Gaza getirmek değil bu ama sen bunu anlayacak kafada degilsin. Saygisizlik affedilecek bir sey degil, kimse kimseyle boyle konuşamaz, kendinize hic deger vermiyorsunuz yazik size
Ayrica da erkek arkadasim diyor kocam demiyor okuma kitligi mi var?
Skkdndkxnekd kız haklı olum yok anama kulum falan annelerim başımızın üstünde yeri var ama şurda kızın dediği şeyden arayıp böyle yapıyorsa yarın bir gün bi tartışma olsa kıza zarar verir bu dangalak annesiyle eşi arasında çizgi çizemeyen erkek erkek değildir kardeşim erkeklik demek anneci olmak demek değildir.
İnanın tamamen onu düşünmüştüm o küfürü duyunca ben beynimden vuruldum zaten direk İnstagramdaki simgeyi o kaldırmış..
Ya hadi erkek arkadaşı olsun ne fark ediyor arkadaşlar iletişim denilen bir şey var İLETİŞİM adamın yaptığı şeyi savunmuyorum elbet aşağıya yorum olarak yaptığı saygısızlık dedim zaten ayıp. Ama önce gider konuşursun derdine anlarsın halletmeye çalışırsın olayı cozdun diyelim baktın aynı şeyi yine yapıyor o zaman ayrılırsin. Bunu anlayacak kafada değilsin ne demek ayrıca bi sen zekisin zaten dimi?
Tabiki anlayabilirim konuşursa ama onun benden özür dilemesi gerekir değil mi?
Evet gerekiyor fakat birden özür dileyecegini sanmıyorum bu olayı konuşmaya başladığınız zaman hatasını söylediğinde dileyecek diye düşünüyorum
O zaman yapacak bir şeyim yok..
@admgk1 aynen, anlamak isteyen cok güzel anliyor dedigim seyi
@UnforpeXx ya kes dangalak muhattap olmuyorum seninle git kendi yorumunu yap s. lak misin nesin
Özür dilerse okay mi diyeceksin? Sen bilirsin ama sonra pişman olacaksin buraya yaziyorum demisti dersin. Bu kadar sacma bir olayla seni üzen kişi ileride daha ciddi tartismalarinizda daha kötüsünü yapar
Ne kadarda ağzı düzgün bir kız tam evlenmelik
Onun cani bişeye çok sıkkın ve sana patlamış... bu yaptigi da hiç hoş olmamiş. Gelip özür dileyip konuyu sana anlatana kadar konuşma.
Haklısınız.. o kadar üzgünüm Kİ yıkıldım resmen tamamen o hasta olduğu İÇİN üşüme gitme dedim ama..
Seni çok iyi anliyorum...
Sen biraz yapma böyle kölelik dediğin için annesiyle arasına girmeye çalıştığını anlamış olabilir ama küfür etmesi ayıp olmuş konuş onunla bunu
Üzgünüm çok gerçekten hiç beklemiyordum böyle bi küfür..
Gaza gelmiş yazar 2 güne ama yazdığında sen cevap verirsen harbiden sen de hak ediyorsun demektir.
Haklısınız doğru ama ne yapmalıyım ben o kadar üzüldüm Kİ kalbim çok kırıldı..
Tabiki üzülmen normal ama yapacağın şey belli kesinlikle taviz verme ilişkini bitir şimdi yarın bi gün evlendin diyelim bununla ve annesiyle tartıştın kızım hayatı zindan eder bu sana kesinlikle uzak dur
Evet öyle annesinin hiç bir lafından çıkamayacak belli…ezilen hep ben olacağım bitirdi zaten sadece tamam dedim hiç hakaret etmedim ve hiç kötü bir cümle söylemedim
Eminim yazacaktır sana yalanlar sıralayacaktır gerisi tamamen kendine olan saygına bağlı. İnanıp inanmamak senin elinde
Haklısınız size durumu yazacağım ben yine…ama küfür hiç etmedi bana bunu yapınca kalbim kırıldı benim yani ona eskisi gibi olamam Kİ artık
Tamam her şey gönlünce olsun
Molamda beni aradı çağırdı arabayla geldi arabaya bindim ve bana anneme ne diyorsun sen dedi bişey demiyorum ne demişim dedim sonra benimle böyle uyuz uyuz konuşma bak dedi direksiyona vurdu konuşalım dedim dinlemedi ve yan koltukta otururken kolumu tutup ittirdi açtı kapıyı in aşağıya dedi konuşalım dedim in diyorum in çık git dedi sonra indim kapattım kapıyı bırakıp gitti beni yolda
Belliydi böyle olacağı
Bence bitir artık tamamen
konusması cok agır ve kırıcı dımı sen onu dusunurken?
Çok üzüldüm yani çok kırıldım ben..
ılk askınmıydı senın?
Onu düşünmüşsün oda sonuçta annesi köle olma falan dersen annesiyle arasına giriyosun bence oda bı yandan haklı
Aslında girmedim araya sadece hasta diye onu düşündüm ben..
Tamam onu düşünmüşsün ama kul köle falan demişsin sonuçta annesi oda kul köle nedir ya
Yakanın yok köleliğe devam mı dedim hastasın bari şimdi yapma dedim onu düşündüm aslıda..
Tamam bu çocuk hastayken seni bir yere götürdü diye köle mi oluyor
Hep böyle ama elinden telefonu alıyorlar çocuklar video izleyecek diye bana bekler misin bile demiyor.. hani bana hiç saygı göstermiyor
Sanada saygısı olması lazım sen ona sevgi göster o sana saygı bitti gitti bu ya sadece
Herşeyi yapıyorum ne kadar kızarsa kızsın yine gidil yüzünü seviyorum sakinleştiriyorum ama ben hakettin mi bu tavrı sadcee çok üzgünüm..
Oda çok ağır konuşmuş ama
Bittiyse bitti.. sadcee tamam dedim kötü bir söz bir hakaret hiç etmedim..
herkes kendine yakışanı yapar
Haklısınız..
Biraz rahatlamış olman lazım içini döktün sonuçta
Evet Tabiki Allah razı olsun hepinizden
Senden de