Hayatımın şoku? Okuyun lütfen?

18 yasindayim ve bu zamana kadar hic sevgilim olmadi. Anca flört oldu. Zaten uzun da sürmedi hicbiri. Taliplerim olsada ben kabul etmemistim. Herneyse 2 hafta once üniversitemden bi kisiyle tanistim. Bana 20 yasindayim dedi. 1.80 boyum var ve kiloluyum biraz dedi. Bende ne olcak dedim. (Kendisini genç zannediyorum) herneyse. Biz 2 hafta boyunca flörtlestik. Aslinda benim sevgili olmak gibi bir amacim da yoktu. Universitem hakkinda bilgi almak icin dm den yazmistim. Sonra kendince beni manipüle etmeye calisti. Iste evlenelim, evlencez, sevgili olcaz falan filan. Sacma sapan hayaller kurdu gelecegimiz hakkinda :D. 2 hafta da olsa bolca konustuk. Ve kafa biri gercekten. Ve bu 2 hafta boyunca hic foto atmadik birbirimize. Yani birbirimizin nasil gorundugunden haberimiz yoktu. Ben sahsen kendisiyle olan sohbetimden sikayetci degilim hatta az daha inaniyordum ama bugun ilk defa birbirimize fotografimizi attik. Atmaz olaydik.. kendisi o kadar yaslı gorunuyordu ki. 20 degil 30 du resmen. Aynı hababam sınıfındaki güdük Necminin kilolu haliydi.(güdük Necmiye hakaret yoktur yanlis anlasilmasin :D ). Sonra ben tabi sok oldum. Ben normal ortalama bir kızdım. Ama o gercekten cok kotuydu. Yani boyle soylemek istemezdim gercekten ama cidden kotuydu. Ve o fotografi gorunce kitlenip kaldim ne dicegimi bilemedim. Kendisi bana konusmak istemiyorsan soyle dedi. Bende anlattim boyle boyle dedim. Kendine yakisani bul felan dedim. Engelledim bu kadardi. Artik herkesten uzak durucam. Kimin ney oldugu belli degil.
Hayatımın şoku? Okuyun lütfen?