Selamlar... Yarım saat önce apartmandan çıkarken, sol ayağım bir şeye takıldı ama böyle yumuşak bir şey, sonra baktım kedi. Bana şokla bakıyor, bende ona hdjd sonra hemen sevdim ve özür diledim, kız dedim burada neden duruyorsun nfıd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar... Yarım saat önce apartmandan çıkarken, sol ayağım bir şeye takıldı ama böyle yumuşak bir şey, sonra baktım kedi. Bana şokla bakıyor, bende ona hdjd sonra hemen sevdim ve özür diledim, kız dedim burada neden duruyorsun nfıd
Buradan birini sinirlettim. İkimizin de haksızlık payı vardı ve eşit derecede birbirimizi sinirletmişken, bir anda bana deli gibi küfürler sıralamasına şok oldum ve yorumlarını kaldırdım. Yorumumu görüyorsan üzgünüm. Amacım seni kırmak değildi.
Ahahah seninki iyi şok...😂🤧ben cuma günü işten gelirken kapıyı üstüne bırakmışım kapattım sanıp sabaha kadar kapı açık imiş meğer sabah işe giderken farkettim şok oldum ya korkunç düşünceler sardı beynimi...😱
Yurt dışından sipariş verdiğim bir ürünün ptt den daha kısa sürede gelmesine. :D
Aç kapıyı aras kargo hfkh
Aras kargonun Allah cezasını versin.. djjddj Bu son 4 ayda beni bezdirdiler de hallettim işimi sonunda kavga gürültü ile.
Hallolduysa iyi bari fhjc
Teşekkür ederim 🫠
Rica ederim. 😌
Ben BİM olmayı tercih ediyom. BİM daha yakın çünkü bize 🌚
Ahsjd yeto
Cevap
14Cevap
Ben hiç şok olmuyorum yıllardır.. çünkü beni şaşırtan bir şey kalmadı hayatta hiç. ama iyi insanları görünce şaşırıyorum hala..
Kedi ne dedi merak ettim 😅
En son dün gece şok oldum ama geçti gkgkh
Durumu anlamaya çalıştı, yüzüme baktı onu severken. : )
Vah garibim 😅
Sen buralara nirden geldin diyecektin dkfjdjjs, valla beni önceden tanıyan birisi varmış ona şok oldum 😅
Sokağımızın kedileri var, bizim apartman bahçesinde de sohbetlerini yaparlar ama tam kapının orada beni korkuttu ndjd
Ahahah dedikoducu teyzeler birliğinin kedi şubesi mi 😂😂, uzaylılar ya tam dkfkdkd 😁
Kızların beraber tuvalete gitme sebepleri buymuş meğer, öğrenince şok olmuştum assdkdk
Markete gireyim dedim farkında olmadan Şok'a girmişim.
Ayşhhhh... Dedektif bey, sizin esprileriniz böyle olamaz...
Ay benim de başıma böyle bir şey gelmişti. Kulaklığım takılıydı ve ayağıma kedi dolandı. Yanlışlıkla tekme atıverdim kuzucuğa. Sonra kucakladım gidip mama aldım ve bence beni affetti😌❤️
15-20 dk önce gelen ekstreme şok oldum. Hesap kartlarımdan yaptığım ödemeler hariç vakıfbank kredi kartımdan bu ay 19.500 liraya ne aldım hala bulamadım.
Bu siteye girince soruları ve cevapları görünce şok oldum
Bu aksam İslam dininin ne kadar mükemmel bir din olduğunu fark ettiğim zaman
Kahveye yine zam gelmesine
Yurtta görünce yokumu değiştirdiğim kız beni takip ediyor diye beni müdüre şikayet ettiğinde😳
Şok marketteki fiyatları görünce şok olmuştum.
Jdjfj
Kaynanamın attığı iftiralara. Kocamla onu kiskaniyormusum
hatırlamıyorum uzun süredir şok olmuyorum ne heyecandan ne de başka bir şeyden:(
okula gitmemiştim hoca ben ve arkadaşıma bi daha dersime gelmesinler demiş
Hesabî öderken çok geldiginde (Çok diyorum ama bana göre cok bir baskasina göre az da olabilir)
Bir arkadaşımın eski eşi sevgilisiyle ayrıldıktan sonra adamın evli kuzeninin kızı öpmek istemesine şok oldum
18 yaşında ve açık giyinen bir kızın seçimde ilk oyunu rteye attığını öğrenince şok olmuştum jsjsjs
Çiçek aldım şaşırdım 💍👫
Hatırlayamıyorum maalesef
Aytık hiçbiy şeye şaşırmıyoyum
yanlışlıkla abimi çıplak gördükten sonra şok olmuştum
Öcünü almış o da senin üstüne çıkıyor.
Yanlış anlaşılmak şok etti
Parkelerin yapılmasına şok oldum..
Prizden sarji cektim. Priz koptu sarjla beraber...
PMYO nun ne olduğunu öğrendiğimde hsjsk
Migros olmayın yanımda BİM de var
Lodostan
Sogukta üsumustur
Hatırlamıyorum
Olmam 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?