Sevgilim bana bu sabah beni sevmediğini söyledi, ortalıkta dolanıyorum işsiz gibi bu durumu nasıl atlatırım?

Arkadaşlar ben bi hata yaptım, onun üzerine bir kaç gün konuşmadık ve ben mesaj attım hayatımda netlik istiyorum bana bişey söyle dedim, seni sevmiyorum dedi, ne zamandır böyle diye sordum son 5 gündür o olaydan sonra dedi, sırf o yüzdense beni hiç sevmemişsin demektir zaten senin yaptıklarından sonra asıl benim soğumam gerekirdi iyi sabahlar dedim engelledim, olayda eski sevgilimle fotoğrafımı gördü çok haklı bu konuda ama eski mesajlar olsun resimler olsun silmeme huyum olduğunu biliyordu, oda beni çok üzdü ağlattı bazı dönemler, ona rağmen sevgim bitmemişti, daha önceden zaten soğumaya başladığını düşünüyorum ben bir anda olmadı bence, bu durumu nasıl atlatırım sahur bile yapamadım Allah inancım olmasa kendime kıyarım çok zoruma gitti benden soğuması, dolanıp duruyorum salonda içimden hiç bişey yapmak gelmiyor lütfen yardımcı olun
Sevgilim bana bu sabah beni sevmediğini söyledi, ortalıkta dolanıyorum işsiz gibi bu durumu nasıl atlatırım?