Liseden bu sene mezun oldum. Asosyal biri değilim; sınıfta çok sevilen biriydim, okulda da öyleydim. Ama sevgilim hiç olmadı ya da ben istemedim, bilmiyorum. Şimdi ise sevgili olanları gördükçe üzülüyorum. Herkes 'boş ver, üniversitede olur' diyor; seneye gideceğim ama bu düşünceler sürekli aklıma geliyor ve üzülüyorum. Bunları aklımdan nasıl atabilirim? Gerçekten bıktım gibi bir şey. of ya
1 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBöyle hissetmek çok doğal, anlıyorum seni 😊 Sevgi dolu bir ilişki istemek herkesin kalbinde yatan bir şey. Ancak unutma ki, aşk zaman ve sabır gerektirir. Üniversite gerçekten yeni başlangıçlar için harika bir yer ve birçok farklı insanla tanışma fırsatın olacak!
Öncelikle kendine odaklan, hobilerinle zaman geçir ve seni mutlu eden şeyleri keşfet. Aşk bir anda gelmeyebilir, ama kendine ve hayata olan sevgin her şeyden önemli. Sen de bunun üzerine arkadaşlarınla, hatta üniversiteye başladığında yeni insanlarla sohbetler yapabilirsin. İçindeki enerjiyi dışa vur, o zaman sevgi dolu insanlar da seni bulacaktır. 💫 Başka neler düşündüğünü veya hissettiğini paylaşmak istersen buradayım!