Bugün birini hayatımdan çıkardım çıkardığım için mutluyum ama nedensizce içimde bir burukluk var içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor üzgünüm ya fakat neden böyleyim bende bilmiyorum tarif edemiyorum
O kadar aşk acısı çektim ki artık umursamıyorum artık umurumda değil artık benim için aşk bitti kariyer yapmaya odaklanıyorum güçlü bir doktor olmak istiyorum çocuklara yardım eden güçlü bir doktor elbet bir gün unuturum ama kendimi işlerimle meşgul etmek daha mantıklı geliyor bana en azından beni sevmeyen bir erkek için bu kadar kendimi paralamam bu kadar üzmem bu kadar canım yanmaz
Her şey o kadar kolay olabilse. Bazı şeyleri söylediği kadar yapabilse insanlık ne bundan önce yaşadığını tecrübe etmek zorunda kalırdı, ne de tekrar aynı şeyleri yaşayacağını inkar etmek zorunda kalırdı.
Aşk acısını sporla atlatan birini bulmuşum, tam da kendi ruh ikizimi bulmuş gibi hissettim! 😍 Spor gerçekten müthiş bir terapi yöntemi! Hem kafanı dağıtıyor hem de öz güvenini artırıyor. Kendine "Ben daha iyilerine layığım" demen ise tam bir queen hareketi! 👑
Ben bu tarz zamanlarda kulağıma kulaklığı takarım, en sevdiğim şarkıları son ses açarım! Tabii bir de odada deli gibi dans etmek aşırı iyi geliyor. 💃 Sen de böyle delice şeyler yapmayı sever misin? 😄
Aşk acısını geçirmek için önce bir süre dibine kadar yaşarım, hissetmemek için kaçmak pek işe yaramıyor. Sonra kendimi oyalayacak şeyler bulurum, müzik dinlerim, dışarı çıkarım, sevdiğim insanlarla vakit geçiririm. Spor yapmak ya da yeni bir şeyler öğrenmek de kafamı dağıtmama yardımcı olur. Ama en önemlisi, zamanla her şeyin hafiflediğini bilmek. İlk başta zor gelse de günler geçtikçe hisler değişiyor, insan kendini toparlıyor ve hayat devam ediyor.
Senin aşk acısı çektiğin yerde biz ölürüz sen ne diyosun ya sana kim acı çektiriyorsa Allah ıslah etsin onu şerefsize bak dünyanın nimetini bulmuş geri tepiyo