• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aşk acısını nasıl atlatıyorsunuz?

Selinselin01
Selinselin01 Takip Et
Xper 5 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
419
Yapay Zekaya Sor

Ben hala evlenmiş olmasını atlatamıyorum.

Aşk acısını nasıl atlatıyorsunuz?
Evlilik Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    8 ay

Aşk acısını atlatmak, gerçekten zorlayıcı bir süreç olabilir, ancak zamanla iyileşmek mümkündür. Her birey farklı bir hızda iyileşir, bu yüzden kendine zaman tanıman çok önemli. İşte aşk acısını atlatmana yardımcı olabilecek bazı adımlar:

1. Duygularını Tanı ve Kabul Et
    Aşk acısı, kayıp, kırıklık, öfke, üzüntü gibi karmaşık duygularla gelir. Bu duyguların normal olduğunu kabul et ve kendine bunları yaşama izni ver. Kendini zorlamadan bu duyguları hissetmek, iyileşme sürecinin ilk adımıdır.

2. Zaman Ver
    Aşk acısı hemen geçmez. Bu acının zamanla geçmesini sağlamak için kendine sabır göster. Hızlıca iyileşmek ya da unutmak zor olabilir, ancak zamanla her şeyin daha iyi olacağını unutma.

3. Fiziksel ve Ruhsal Bakım
    Egzersiz yapmak, iyi beslenmek ve yeterince dinlenmek, ruh halini düzeltmeye yardımcı olabilir. Egzersiz, endorfin salgılar ve kendini daha iyi hissetmeni sağlar.

4. Bağlantıyı Kesmeyi Düşün
    Eski sevgilinle sürekli iletişimde kalmak veya sosyal medya üzerinden sürekli olarak hayatını takip etmek, acını uzatabilir. Bir süre için bu tür bağlantıları kesmek, seni iyileşmeye odaklamana yardımcı olabilir.

5. Kendine Yatırım Yap
    Yeni hobiler edinmek, yeni şeyler öğrenmek veya kendini geliştirici aktivitelerde bulunmak, hem kafanı dağıtır hem de kendine olan güvenini tekrar kazanmanı sağlar.

6. Destek Al
    Bu süreçte güvendiğin bir arkadaşına veya bir terapiste duygularını açman çok faydalı olabilir. Bazen, başkalarının seni anlaması ve desteklemesi, acını hafifletebilir.

7. Geçmişi Kabullen
    Eski ilişkinin geçmişte kaldığını kabul etmek ve devam etmek, iyileşme sürecinin önemli bir parçasıdır. Eski anıları sürekli tekrar etmek ya da "keşke farklı olsaydı" demek, seni ilerlemekten alıkoyar.

8. Yeni Bir Başlangıç İçin Hazırlan
    Aşk acısının ardından yeni bir başlangıç yapmak zor olabilir, ancak geçmişin yükünden sıyrıldıkça, yeni insanlarla tanışmak, yeni deneyimler yaşamak seni daha mutlu edebilir.

9. Yazmak ve İfade Etmek
    Duygularını bir günlük tutarak ya da yazılar yazarak ifade etmek, onları dışa vurmanın bir yoludur. Bu yazılar, seni rahatlatabilir ve düşündüğün şeyleri netleştirmene yardımcı olabilir.

10. Zihinsel Uzmana Danış
    Bir terapist ya da danışmanla görüşmek, duygusal iyileşme sürecini hızlandırabilir. Profesyonel destek almak, aşk acısını sağlıklı bir şekilde atlatmana yardımcı olabilir.

Unutma ki aşk acısı zamanla azalır, ama buna sabırla yaklaşman gerekecek. Kendini sevmek ve iyileşmek için zaman tanımak, sürecin en önemli parçasıdır. Kendine nazik ol ve iyileşme sürecinde ilerlemek için adım atmayı unutma.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bazen bazı insanlarla olmuyor maalesef.. Öncelikle bunu kabul etmek gerek. her Ayrılığın yıllarca yasını tutmak, sınırlı hayatınızı boşuna yormak ve boşa kullanmak demek. Hayatınızın, kalan ömrünüzün kıymetini bilin. Önünüze bakın. Ne insanlar var. yıllarca evli kalıyorlar çocukları oluyor buna rağmen ayrılmak durumunda kalıyorlar. Çocuğa annelik ya da babalık yapmaya çalışıyorlar. Herkes Yoluna önüne bakıyor. Siz dua edin evlendikten sonra boşanmadınız. sevgili iken ayrılmak daha kolaydır merak etmeyin. Siz bir şey görmemişsiniz. Halinize şükredin:)

0
    0 Yorumla
  • Asimov80
    Asimov80 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    8 ay

Seni hakketmemişim demek ki boş ver üzülme.
    Dünya üzerinde %95+ sevdiği insanla evlenemiyor zaten.
    Aslında sen o kişiyi değil, ona verdiğin değeri fedakarlığı, emeklerini sorguluyorsun.
    İnsanları önemli kılan onlara atfedilen değerlerdir. Sonuçta kendinin özel olduğunu biliyorsun. Bugün bunları yaşamamış olmasan bu seviyeye gelemezdin. Hayatın levelleri böyle zorlaşıyor. Ölüm gibi şeyler varken aşk acısı filan hiçte koymaz insana. Hayırlısı buymuş, der; yoluna devam edebilmek en güzeli.

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bir arkadaşım vardı. Manitasıyla kör kütüklerdi. Asrın çifti denilebilirdi. Dualar havada uçuşurdu hatta "ay sizin gibi olalım biz de, bize de nasip olsun sizin ilişkiden, amin" falan. Sonra aradan kısa bir süre geçti. Çocuk kızla çıkarken başkasıyla evlenmiş. Karısı da hamile olunca benim arkadaş öğrenmiş. Ardından benim arkadaş da gidip bir başkasını bulup 1 ayda evlendi. Ama cidden aşık olup evlendi.

Eeee bu ne lahana, ne has hoşaf turşusu. Anlamadım gitti. Aşka inancım da yok, sevgiye de.

0
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

O neydi beee o nasıl bir ilişkiymiş 😄😂 biz yıllarca umutlarla belki olur diye beklerken ya da belki unuturuz diye beklerken millet 1 ayda başkasına aşık olup evleniyor biz mi aşkı yanlış biliyoruz onlar mı

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      8 ay

Ayy hiç bilmiyorum ama oyuncak ettiler yani iyice 😅😅

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
8 ay
  • Selin'cim, aşk acısı zor, hele de unutması güç biri olunca! Böyle durumlarda duygularını bastırma bence, yaşa ki rahatla. Bir de evlenmiş olması başta sarsıcı geliyor ama zamanla bunun gerçekten senin hayrına olduğunu göreceksin. Kendine gezilecek yerler, yapılacak planlarla küçük hedefler koy. Yeni insanlar tanımak da harika olabilir. Unutma, en güzel ilacı zaman ve bol bol kendine değer vermek! Şimdi sen söyle bakalım, seni en çok rahatlatan şey ne? 😊🌸

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

128

Cevap

• MrConfused
    MrConfused Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Bana değer vermeyen insan için neden üzüleyim ki

4
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Bu durum herkeste farklı işliyor sanırım bana değer vermeyen biri olunca kendimi çok sorguya çekiyorum sevilmeyecek biri değildim neden bana değer vermedi diyorum

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      8 ay

Bence boş ver gitsin güzel bir yaklaşımın var ama son anda yanlış yöne gidiyor. Sen değer verilecek biri olarak görüyorsun kendini evet doğru ama seni değersiz hissettiren kişileri hayatından uzak tut

Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Çokta üzerinde durmayın zamanla esamesi kalmaz...

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

aşk diye bir sey yok

2
    0 Yorumla
  • Herkesböyle
    Herkesböyle Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    8 ay

beynini neyle meşgul edersen onu sürekli düşünürsün, düşündüğün şeylerle ilgili beynin hormonlara, gerekli duygu organlarına bu mevzu ile ilgili sinyaller gönderir. Buna uygun duygular yaşarsın hissedersin düşünür de düşünürsün sonra depresyon falan da olabilir. Yani senin elinde, her şey beyninde oluyor. Sadece bu konularla ilgili değil herşeyde böyle. Aklını kullananlar onlara gerkli konularda beyinlerini sürekli meşgul ederler. Şimdi kendine sor: bu yazdıklarını düşünmek sana bir yarar sağlayacak mı? gerekli mi? öyleyse devam et

hissetmek insanlar için normal bir şey sadece anlık olur geçer. Ama onu sürekli saklamak, büyütmek, geliştirmek ise normal olmayan boyut. Mesela kin gütmek normal olmayan boyut paylaşman da yok ancak seninle. Sevgi öyle değil paylaşıldığı, enerji verdiği için anormal değil. Ama aşk anormal çünkü sende ve sürekli olmasını senin hislerin sağlıyor, çünkü besliyorsun, alıcı verici değil

2
    5 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Sürekli aklımda o var haklısınız bu yüzden acım uzuyor unutamıyorum sürekli aklımda dönen sorular beni neden sevemedi ona herşeyi vermiştim halbuki sevgiye dair, o kadında olup bende olmayan şey neydi istediği herşeyi yapmıştım oysa.. hep bu düşünceler var aklımda

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      8 ay

Geçmiş olsun
      Kendinizde sorun aramayın. Siz soruları sormakla çözmeye çalışan taraf olmuşsunuz belli ki. Sormayan taraf O olmuş. Sorun O adamda ki korkaklık etmiş Sizi sorularla baş başa bırakmış. En iyi halde son çare dikilib karşısına ne sorun var sorun. Ama emin olun verdiği cevap gözünüzden düşmesine sebep olur)) oldu bitti

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      8 ay

Bide unuttum bunları senin bakış açından yazdım adam evlenmiş belli ki kendine uygun birini bulmuş sadece seni sevmediği için de olabilir mecbur değil yani seninle olmaya. Ne yaşadınız ne sözler verdi orasını bilmiyorum ama ciddi ilişki olmamışsa bu düşünmelerin boşuna

Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Mecbur değil ama ümit vermeseydi ümit verip başkasıyla evlenemez

Yorumla
    • Herkesböyle
      Herkesböyle
      8 ay

o zaman ümit verip yarıyolda bırakanların ümitleri yıkılsın))))) bu çok ağır oldu yaa

Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Aşk acısına benzer bir şey yaşadım. Ağlamak istiyorsun ağlayamıyorsun, sanki çok sevdiğin bir insan ölmüşte bir daha göremeyeceğine üzülüyorsun. Aldığın nefes bile yüreğine batıyordur. Ya da batanlar hayal kırıklıklarındır, bir cam gibi kesmiştir yüreğini. Bir yerin kesilmişte günden güne iyileşmeye başlayacakmışsın gibi. Sadece kesik yok 🙂 ))

2
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Ayyy evet tam olarak böyle kafam dağılsın dedim kitaplara sardım orada bile ona dair şeyler buldum saatlerce ağladım

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      8 ay

Korkunç bir şey

Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Atlatmıyorum!

Özlem mi sardı dört bir yanı deli gibi özlüyorum...

Onla geçen zamanlar mı tetiklendi bırakıyorum düşüncelerin önünü acıtacağı kadar acıtsın diyorum...

Atlatılmayacak tek şey vardır bu hayatta insanın tüm sevdiklerini aynı anda kaybetmesi...

Diğerlerini sadece nasıl bu kadar çabuk alışır diye düşünüp, tebessüm edilecek şeyler.

Sen böyle atlatmak için uğraşırken o her gün biriyle birlikte, gününü gün ediyor sen de saf gibi Karalar bağla otur dediklerim geldi aklıma:))

Gerçekten de öyle ama şimdi ki insanlar 3 gün bile beklemeden anında daldan dala konuyor ne maziye saygı var ne duygulara uygun fırsat bulunsun yeter..

O yüzden kendinizi duyguların esiri yapmayın derim acınız varsa çekin korkmadan yaşayın o duyguları da sonra tamamen silin...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    8 ay

Zor bir süreç lakin atlatmanın tek yolu akışta kalmak ve kafa yormamak. Acını yaşamak ve o acının seni hırpalamasına sonra yeniden onarmasına izin vermek. Bunun için Nedenlerden sıyrılıp günlük rutinine devam et, dolaş, gez, asla takip etme, ona dair eşya tutma, resim vs hepsini sil. Ağlayarak zamanla kendiliğinden geçiyor. Farkına bile varmıyosun.

2
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

O gün çabuk gelsin istiyorum unuttuğum gün ona dair ne varsa aklımdan silindiği günün çabucak gelmesini istiyorum böyle günlük hayatıma odaklanamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

İşte böyle atlatamazsın, bak bende senelerce böyle ayrıl barıştım, çok acılar çektim ilk 1 hafta ölü gibi olurum genelde,1 ay boyunca teslim olurum, yemeden içmeden kesilme muhabbetleri fakat şunu sor kendine o eşi ile oynaşıyor yiyor içiyor ve mutlu ben kim için ve ne için şu durumdayım diye sor ve silkelen. Ben sosyal medyadan takip etmeyi bırakmıştım, sessizce geri çekilmiştim, işime evime, o süreçte hayatıma asla kimseyi almadım, bol bol dua edip namaz kıldım. Kitap okudum ve sahil havası, kamp yaptım hep doğaya toprağa ayak bastım. Yine çok acı çekiyordum ama sonra alışmaya başladım acı oranı azaldıkça sende rutin hayatına odaklanmaya başlıyorsun. Sana tabiki zorla gül demiyorum ama hava al bu durumda eve kapanmak en büyük hatalardan dır. Yalnız kalma, gerekirse annene arkadaşlarına sarılarak ağla, deftere acını yaz, denize karşı derdini anlat, yaradan ile konuş içini dök. İnan ben böyle atlatmıştım. Gerçi o kişi ile barıştım kendi geldi evleniyorum ama gelmeseydi de inan alışmıştım. Sen de zamanla odaklanacaksın. Yapamıyorum edemiyorum biranönce unutmak istiyorum deme mesela, acıyı kabul et ve yaşa o acıyı. Acı da güzel bir duygu çünkü insanı olgunlaştırıyor. Sevmenin, sadakatin ve değerlerin kıymetini hatırlatıyor. En önemlisi hangi tiplerin ve karakterlerin sevilmeyi hak etmediğini öğreniyor taş kesiliyorsun. Daha dikkatli oluyorsun.

Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Neden ki?

O seçimini yapmış ve evlenmiş

Burdan şunu anlıyorum siz fazla duygusal birisiniz

İnanın zamanla unutucaksınız

Böyle güzel biriyken yalnız kalma ihtimaliniz çook zor

Sadece karşınıza cikan insanlara bi şans tanıyın

Ben seçici olmayın demiyorum

Ama beğendiğiniz insanlar sizi terk edip evleniyor

Sizi terketmicene emin olduğunuz insanla birlikte olun

Biraz çirkin olsun

Fazla zengin olmasın

Ama sizi hiçbir şekilde terketmeyecek biri olsun

İnanın bu güzellikten bile daha güzeldir

0
    0 Yorumla
  • Sılossben
    Sılossben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 92%
    8 ay

İçine attığın için aşamıyorsun bende öyleyim, 1 gün boyunca o acıyı yaşaman gerekiyor ya da kaç gün sürücekse ondan sonra kabulleniyorsun aklına gelmiyor zaten

1
    1 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Biraz oldu benim ya sürekli aklımda tuttuğum için atlatamadım henüz

Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.

Ben hiç sevilmedim açıkçası. Aşık da olmadim. Hevesim de kalmadi. Aşk yaşayanları da görüyoruz.

Onların da mutlu olduğunu hiç gormedim. Aşkın adının da lekelendigini düşünüyorum. Buna en büyük örnek annem ve babamdir, ablam ve enistemdir.

Ailenizdeki insanlara bakın. Aşkın ne kadar kirli bir şey olduğunu görürsünüz. Birbirini bu kadar sevip bu kadar ağzına s. can insanların olduğu yerde bence o aşk değil olsa olsa hayvanlıktir

2
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    8 ay

valla benden gidenin canı cehenneme , beni bırakmış gitmis hiç üzülmem, ona ait herseyi kaldırırım.. yoluma bakarım..

1
    2 Yorumla
    • Bibakıpçıyorum
      Bibakıpçıyorum
      8 ay

Evet o gitmiş ondan kalanlar da sadece bir eşya olarak görülmeli bu da içten gelir zaten

Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Şöyle olmayı çok isterdim ama ben yapamıyorum daha çok üzülüyorum

Yorumla
  • KaRTaL_27
    KaRTaL_27 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 66%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kimse göklerden inmedi diyoruz başka birini buluyoruz o allahın kuluda başkası kulu değilmi bu aşk dediğin şey bir hastalık takıntı kaybetme korkusu elde edememe bunu biliyoruz ve hala aşk acısı neymiş mesela beni kimse aşık edemez ama sevdirir aşık edecek kadın yok

0
    0 Yorumla
  • hakan-salihoglu88
    hakan-salihoglu88 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    8 ay

37 yaşındayım ve bu yaşıma kadar gamsız olmaya çabaladım. Kafama taksam da max 1 gün sürdü her seferinde kafamı dağıtacak beni sakinleştirecek aktiviteler ve kişilerle ilgilendim. Gezdim tozdum yedim içtim ve hiç aşk acısı ya da dert tasa çekmedim. Ciddi söylüyorum dünya küçük üzülüp kendini yıpratmamalısın. Çünkü max kendine zarar verirsin. Giden gelmez. Ölen dirilmez. Yıkılan ev eskisi gibi olmaz. Vs vs.

0
    0 Yorumla
  • Baymini34
    Baymini34 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 91%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.

selam ,, öncelikle şunu anlamanı isterim yarını olmayan hayatın kum saati gelip geçtiği ve bizlerinde yarına görüp ya da göremeyeceğimiz 😞gercegi bu hayatı gerçek anlamada tınımoyur sun ,, şu hayata kimse senden daha değerli değil bunu biliyor olmanı isterdim ki bugün 30 yılık evlilikler son buluyor ve senin bu karamsar düşüncen bence bunu kendine yapman doğru değil biran önce kendini topla ve hayatına kaldığın yerden devam etmen ,,

0
    0 Yorumla
  • Frankenstein16
    Frankenstein16 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 98%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.

"Aslında gerçekten sevmek, sevdiğinin mutlu olduğunu görebilmektir.

O evlenmiş, mutlu olmuş " diye bakarım olaya... Böyle düşününce sinir felan kalmıyor.

Zaten benimle takılanlara hep söylerim :

" Kapı açıktı geldin, hala açık gidebilirsin" diye...

Buna sanırım " Açık kapı politikası" deniyor 😀

0
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Bende atlatamamışım yeni farkına vardım nişanlandığını duyunca bir üzüldüm demek ki sorun bendeymiş gitmekte haklıymış dedim dört beş yıl geçmesine rağmen ben devam edememiş o etmişse cidden sorun bende olmalı… 🥹

0
    1 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Hayır kesinlikle kendini suçlama ne yaptın da sen bu düşüncelere kapıldın adam olsaydı başkasına gitmezdi

Yorumla
  • Jartlexcartkel
    Jartlexcartkel Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    8 ay

Burada sana duygunu yani hobi edin diyen malları boş ver dediklerinin %85'i işe yaramıyor zamana bırak acını Çek zaten zamanla acı bitecektir senin elinde olan bişey degil

1
    1 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Evet yaramıyor kafam dağılsın diye kitap okuyorum ama orada bile ona dair şeyler buluyorum üzülüyorum zamanı gelmedikçe geçmeyecek

Yorumla
  • BİLALİm0138
    BİLALİm0138 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Aşk acısını anlatamazsın ki yani tabii ki bazı şeyleri cümlelere dökebilirsin ama duygu olarak anlatmak çok zordur yaşamadan asla bunu tam anlamıyla karşı tarafa aktarman imkansız yani hemen hemen aynı şeyleri yaşamamız gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • Çakmaqueen
    Çakmaqueen Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 40%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yani 18 yaşındayken çok ağır atlamistim ama şimdi boşandım eşimden çok zor olmadı yaş geçince kolaylasiyr kabul etmen zamn almiyr devam edebliyrsn yoluna

0
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

35 yaşındayım ama ben sizin gibi değilim tebrik ederim sizi güçlüsünüz ama ben sizin kadar güçlü değilim yorulduğumu hissediyorum artık

Yorumla
    • Çakmaqueen
      Çakmaqueen
      8 ay

Aynıyız şöyle söyleyeyim hemcinsiniz olarak. kendin daha değerlisin. ve üzülmen bir arpa boy ilerletmiyor tabki içinde yaşasın ama yaşımız itibariyle daha profesyonel yaşamalıyız hayatınızı etmilemeden yasinizi tutun sevgiler

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kendine sevgin saygın ağır basarsa unutursun bir de hissettiren degersizligi hatirlarsan daha çabuk unutursun. Unutulmayacak adam bulmak zor bu zamanda:)))

0
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Hissettirilen değersizlik daha çok canımı acıtıyor neden sevilmedim bu kadar mı çirkindim sevilmeye değer değil miydim diyorum kendime

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      8 ay

Yanlış secimlerimizden kaynaklı senin degerinle ilgili değil ama tecihlerimizi degistirmek bizim. elimizde

Yorumla
  • Lucky-Luke
    Lucky-Luke Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 82%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Ben aşk acısı çekmiyorum genelde. Elimden geleni yaptığım için, olmamışsa karşıdaki tatmin olmamıştır, benim yapabileceğim bir şey kalmamış demek ki diyorum.

0
    0 Yorumla
  • YoğurtluCikolataa
    YoğurtluCikolataa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Ben 2 sene atlatamadım ya işim gereği psikologa falan da gidemedim allah da onu bildiği gibi yapsın 😀 intikam yok bu hayat ona karısını boşatsın diyorum hep

0
    0 Yorumla
  • oyuncaksever
    oyuncaksever Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    8 ay

İnsanlar anne baba ölümünü atlatıyor aşk acısı da neymiş? Hayatın içinde nice dramalar var. Bana göre pekte fazla kafaya takılacak bir şey değil. Biri gider biri gelir.

0
    0 Yorumla
  • KayipPsikopat_3
    KayipPsikopat_3 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

İnanın ki umurumda değil artık. Bana yaptığı yanlışın bedelini her şekilde ödeyecek Allah yanına koymaz sizde bunu unutmayın 2 dünyada yapılanın hesabını veremez

0
    0 Yorumla
  • planZ
    planZ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 92%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.

"Nasil bir his biliyor musun?

Oda çok genis ama sigamiyorsun, bak kapi orada ama çikamiyorsun, pencere açrk ama nefes alamiyorsun."

-Cemal Süreya

0
    0 Yorumla
  • 1başak1
    1başak1 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    8 ay

Zor atlatmıstım 2 senemi aldı toparlanmam arkadaslarım sayesınde diyebilirim onlar olmasaydı toparlanamazdım

0
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Ben çevremde kimseyi istemiyorum ama acı çekerken sadece yalnız kalıp acımı yaşamak istiyorum belki de bu yüzden atlatamıyorum

Yorumla
    • 1başak1
      1başak1
      8 ay

Olabilir destek her zaman önemlidir sana destek olmak isteyenlere engel olma

Yorumla
  • Dominant1adam
    Dominant1adam Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Geçmiş olsun da. Bunu sürekli düşünerek hayat geçmez. Bak o geriye bakmadan mutlu bir hayat kurmuş.. Sen de onunla daha fazla zaman kaybetmedin için sevim

0
    0 Yorumla
  • Bagımlıherif
    Bagımlıherif Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    8 ay

Atlatmiyorum çünkü sevgilim olmadı. Sevdiğim kızın başka okula gidince ilkokuldayken o yaşanan hissi aşk acısı olarak nitelendirir misin bilmem ama ben yaşamadım hep yalnizdim internet dışında arkadaşım olmadi olduysa da 1-2 sene sonra konuşmamaya başladık neyse durum bu aşk acısı sayılmaz sanırım

0
    0 Yorumla
  • NostaljikBirFilm
    NostaljikBirFilm Takip Et
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.

Başka birini bulamayınca geçmişe sarıp yalnızlığınıza ve tercih edilmeyişinize bahane bulmayın.

1
    0 Yorumla
  • Firuzeyimben
    Firuzeyimben Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    8 ay

Sadece zamanla geçen bir sey bir sey yapmana gerek yok mesgale bul ama düşünmeye zamanın olmasin

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Kendi değerinim farkında bile değilsin. Bu yaşa kadarda hala aşk acısı çekiyorsan yazık sana..

0
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Zamanla uçup gidio uzun sürüyo ama kariyere odaklanıp askı vs unutunca oda kalpten bısure sonra yok oluyo yıllar alsada gitti benden sahsen bombos

0
    0 Yorumla
  • YanlızcaAyaz
    YanlızcaAyaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    8 ay

Düşünmüyorum stalklamıyorum umursasam bile umursamıyormuş gibi davranıyorum böyle olunca unutma süresi kısalıyor

0
    0 Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.

Küçümsemek değil ma daha hassas önemli konularla hallediyorum kendime has program yöntem motivasyon hayat çizgim var

0
    0 Yorumla
  • Kızlardasormasınm
    Kızlardasormasınm Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Anlatamıyoruz, depresyona giriyoruz tatlım 💅🏻😘

0
    1 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

😄🥹 ah şu aşk kim çıkardı bu aşk işini aklımızla oynuyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Knka hoşlandıgım kişi evlendi. Açıkcası mutlu oldum. Ailesi var güzel birşeydir. Kimsesiz olmamasındansa ailesi olması iyi birşeydir. Bazen üzülsemde onun için mutlu oldum. En azından artık ailesi var. Ailesiz olmak nedir bunu kimse bilemez.

0
    0 Yorumla
  • Kağannnn1
    Kağannnn1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.

Senin adına çok üzüldüm Selin ama hiç 35 gibi durmuyorsun 27-28 duruyorsun

0
    1 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Teşekkür ederim öyle derler genelde ☺️😊

Yorumla
  • sehrinenguzelavukati
    sehrinenguzelavukati Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    8 ay

ben genelde yeni birini bulana kadar eskisini unutamam

0
    1 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Ben yeni birini bulsam da unutamıyorum eskiyi denedim o yüzden kimseyi de almamaya başladım hayatıma alırsam onada yazık edeceğimi biliyorum

Yorumla
  • Sansımolsaa55
    Sansımolsaa55 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    8 ay

Senin gibi hatunu bırakıp başkasını seçmişse aklı yok zaten aklı olmayan biriyle de beraber olmana gerek yok

0
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    8 ay

Zamanla kendi kendine geçiyor,

acıta acıta acıya alışıyorsun yani

0
    4 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Görülmemiş, değer verilmemiş, sevilmemek olmak çok canımı acıtıyor nasıl olurda beni bu kadar görmezden geldi

Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      8 ay

Bu istediğin şeyleri başka biri çok güzel bir şekilde yapıvak zamana bırak. Bu kişi doğru kişi değil seni hakeden kişi hiç değil

Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

İnsanların bu kadar kötü olduğunu bilmek hayatıma kimseyi almamamı gösteriyor

Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      8 ay

İlk başlarda bu çok olur. İşte siz erkekler hepiniz aynısınız kafasına girer o kız. Ama bu zamanla geçer hiç bir erkek birbirinin aynısı değildir sonuçta

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Anlatamıyorsun sen acınla yaşamayı öğreniyorsun nasıl sevdiğin birini ölünce zamanla yaşamayı öğreniyorsan eğer atlatıyorsan gerçek bir aşk değil

1
    0 Yorumla
  • MassacreTerrible
    MassacreTerrible Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 46%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Evlilik konuşmayan biriyle aşk yaşamamalısın

1
    0 Yorumla
  • -neo-
    -neo- Takip Et
    Guru Yaş: 42
    8 ay

zaman geçiyor en önemlisi o. bi de senin hayatında yeni bir aşk olursa o zaman da tamamen bitiyor. o zamana kadar sabır sabır :))

0
    0 Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Zor atlatamıyorum genelde yıllarca sürüyor.

2
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Yıllar sürmesi sanırım acıyı taze tuttuğumuzdan sürekli aklımızda o olduğundan ama bizde böyleyiz hassas insanlarız ağır geliyor bize

Yorumla
    • GGƏĆƏ
      GGƏĆƏ
      8 ay

Baska birini yerine koymaya çalışmiyorum baglılik duygusundan oluyor.

Yorumla
  • Nslem
    Nslem Takip Et
    8 ay

Zor oluyor ama bir şekilde atlatılıyor işte

2
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Atlatana kadar da senden çok şeyler gidiyor harcanıyorsun 🥹

Yorumla
    • Nslem
      Nslem
      8 ay

Maalesef ki öyle

Yorumla
  • nedersem0
    nedersem0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 102%
    8 ay

Umrumda bile değil ölse üzülmem

2
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

Şu kafada olmam lazım acil 🥹😄 nasıl böyle oluyorsunuz çok güzel çok imreniyorum

Yorumla
    • nedersem0
      nedersem0
      8 ay

Sağlam bı darbe yedn mi kendine geliosun zaten

Yorumla
  • Sorabilirsinizbana
    Sorabilirsinizbana Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    8 ay

Bu kadar takma başkası olmadı mı sonrasında hayatında

0
    0 Yorumla
  • jackass1903
    jackass1903 Takip Et
    8 ay

Evlendiyse koy g*tüne rahvan gitsin. Evlenmesi benim daha kolay atlatmamı sağlar.

0
    0 Yorumla
  • Wolfg
    Wolfg Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay

Aşk acısı diye bir şey yok. Her şey beyinde başlar beyinde biter

0
    0 Yorumla
  • romantizmbeyi
    romantizmbeyi Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 108%
    8 ay

Acı kalmaz unutur ve vazgeçerim
    Cokda kolay yaparım
    Sonra ne dirisi beni bağlar ne ölüsü

0
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.

Atlatmıyorum. İşe gidiyorum eve geliyorum içki içip, çerez yiyip yatıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Hissiz_man
    Hissiz_man Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay

Bir süre sonra boşveriyorsun Döngü var hayat devam ediyor

0
    0 Yorumla
  • Bestiest
    Bestiest Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 102%
    8 ay

Aşk acısı mı çekiyorsunuz? O halde kurtulmanız çok kolay. Sadece aşık olmamanız yeterli

0
    0 Yorumla
  • Alyasımsıı
    Alyasımsıı Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.

Bakıyorsun diyorsun ki şuna bak ben bunun için bir de acı mı çekeceğim ahshshsxjj sonra bitiyor

0
    0 Yorumla
  • Kaan0006
    Kaan0006 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.

Bişey yapmana gerek yok zamanla alışırsın acıyada yokluğada

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    8 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Spor yaparak, müzik dinleyerek, oyun oynayarak veya dışarıda gezerek

0
    4 Yorumla
    • Eylulxxxs
      Eylulxxxs
      8 ay

Hangi spor?

Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      8 ay

Fitness vücut geliştirme veya boks dövüş sanatı çalışıyorum genellikle

Yorumla
    • Eylulxxxs
      Eylulxxxs
      8 ay

Fitness ile ilgili konuşabilir miyiz?

Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      8 ay

Tabi ki

Yorumla
  • Crayz_eses
    Crayz_eses Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 66%
    8 ay

Atlatılmaz , bir köz gibi alttan alttan yanar sonsuza kadar

0
    0 Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay

Zaman lazım. Ben de inanamıyordum geçeceğine ama zaman sağ olsun acıyı dindirdi

0
    0 Yorumla
  • Hidalgo3131
    Hidalgo3131 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay

Genelde anlatan oluyor da ağladığı için pek anlamıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Nedense korkuyorum bende evlenirse ne yaparım diye düşünüyorum ona pas vermiyorum fakat Rabbime dua ediyorum hep ondan once evleneyim diye

0
    2 Yorumla
    • Selinselin01
      Selinselin01
      8 ay

🥹🥹 yaa o kadar kötü bir şey ki düşüncesi bile kahrederken ben evlendiğine şahit oldum umarım siz böyle bir şeyi yaşamazsınız 🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

Ben aldatildim baskasina tercih edildim falan o yüzden yasadim maalesef ama aldattığı kadinla evlenmesini istemem umarım sende üzülme eminim ki çok daha iyisi seni bulacak

Yorumla
  • Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşk acısını nasıl atlatıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşk acısını nasıl atlatıyorsunuz? 27 cevap verildi
Sizler aşk acısını nasıl atlatıyorsunuz? 5 cevap verildi
Aşk acısını nasıl atlatırım? 9 cevap verildi
Aşk acınızı nasıl atlattınız? 8 cevap verildi
Aşk acısını nasıl atlatabilirim? 8 cevap verildi
Aşk acısını nasıl atlatabilirim? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨