Aşk acınızı hafifletmek için neler yapıyorsunuz?

Ben birine aşığım. Bunu ona söyleyemiyorum. Aynı yerde çalışıyoruz fakat farklı pozisyonlarda. O en üst pozisyonda ben en alt. Gün içinde bazen 1-2 dk aynı ortamda bulunuyoruz. Bir kez muhabbet açsa içimde ne varsa dökülücem ama hiç olmuyor o muhabbet. Sadece şu zamana kadar ağzından çıkan tek kelime “kolay gelsin.” Ben onun hayatını ezberledim resmen. Saat kaçta işe geliyor, gelirken ayakkabısının çıkardığı ses, saat kaçta odasından çıkacak, hangi gün hangi işi yapacak, aile fertleri kimler, sicil numarası, mezun olduğu okul, kaçıncı dönem atama olduğunu, buraya ne zaman atandığını, daha önce nerelerde görev aldığını, kullandığı parfüm, memleketteki köyü, babasının mesleği vs. hepsini biliyorum. Tüm bunları bilirken daha benim adımı bile söylemiyor bana. Hep “siz” diye hitap ediyor konuşurken. Hep resmî hep resmî. Telefonum fotoğraflarıyla dolu. Gün içinde sık sık açıp bakarım. Onu görmek için olduğu güzergahlardan geçerim hep. Onu görmezsem günüm kötü geçiyor. Her gece dualarımda o. Kavuşmak için edilen dualar. Ama kavuşamayacağımı biliyorum. En azından acımı hafifletecek şeyler olsa. Sizler nasıl başa çıkıyorsunuz?
Aşk acınızı hafifletmek için neler yapıyorsunuz?