- Ayrılığa neden olan kişisel kusurların haricindeki faktörleri tespit edin.
- Ayrılma sonrası sürecinin ortak bir deneyim olduğunu unutmayın.
Peki ya başka ne yapılabilir?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Onu acı olarak kabul edersen zaten psikolojik olarak bir baskı altına girersiniz. Denedik olmadı deyip geleceğe bakmalı eski şeyleri düşünmenin bize faydası %0'dir. dusundukce o anları tekrar yaşarsınız tekrar düşün sinirlen üzül sonu olmayan bir girdap bu. toksik madde zararlıdır atmak lazım onu
Aşk acısını yenmek için , hemen yeni bir sevgili bulmak gerekir... ben şahsen sevgilimden ayrıldığım zaman ertesi gün yeni birini buluyorum. Ama aşk değil.. aşk için henüz o kafaya erişemedim...
Zamana bırakacaksın , aklını başka şeylerle meşgul etmezsen Müslüm Gürses 7/24 mesaisine başlarsın saygılar.
Teşekkür ederim ♥️
Yenemezsiniz , yenilgiyi kabullenecekseniz
Ben asla yenilmeeeeeemmmm
www.youtube.com/watch
Cevap
10Cevap
Hobiler edinilebilir
Savaş hic birşeyi iyiye itmez.
düşünce dizin kanar canın yanar bi 🩹 bandı alır takarsın yaranın üstüne ⏳'la gecer
Müzik uyumu ile savaş fps oyunu oynanabilir spor yapılabilir meditasyon yapılabilir benim düşüncelerim bunlar
Başkaları içkiye vuruyor nedense
Alış-veriş saç baş makyaj en iyisi bu bence kafa dağıtmak
İnsanlardan uzaklasıp kendi içime dönüp bi süre üzülüp aglarım sonra içime atıp hayatıma devam etmeye çalışırım
Aşk acısı ni yenmek çok zor bunu aşmak için bir kadınla veya erkekle yeniden bir sayfa açmak ya da sevismek
Sana bişey sorabilir miyim çok merak ettim @tauredkralicesi
Umursamiyacak sin ben yaşadım ve denedim gayet ise yarıyor
Demek ki bu işte bir hayır vardır deyip geçeceksin
Düşünmemek en iyisi bu kadar basit.
Acıyı yaşayarak zamana bırakmak
Elimizde bir koz var.! Yakalanmamak.
Bilmiyorum. Takmayacaksin galiba
Meşgaleler bulunmalı
Yeni bi ask gerek
Zaman geçince azalır
önüme bakarım. arkamda kalan da beni takip etsin.
Başka manita yapın.
Aşk acısı ne
Bilsem bn uygulicam
Aşk yaşamamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?