Ne zaman bu hayattan kurtulacağım?

Merhaba ben 19 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç bir erkekle buluşmadım hiç sevgilim olmadı çünkü sorunlu bir ailede büyüdüm annem bizi küçükken terk etti buda haliyle özgüvenime yansıdı bir uygulamadan biriyle tanıştım 29 yaşında şu an sevgili gibi konuşuyoruz öyle hitap ediyoruz ilgi göstermesi güzel sözler söylemesi hoşuma gidiyor çünkü hayatım boyunca kimse bana böyle güzel hissettirmedi neyse asıl konu şu ki ben bu adamla yüz yüze gelmeye korkuyorum beni beğendiğini ve çok güzel olduğumu söylüyor ben elime yüzume bulaştırmaktan korkuyorum nasıl giyinmem gerektiğini nasıl makyaj yapmam gerektiğini ne konuşacağımı bilmiyorum hem onunla görüsmeyi her şeyden çok istiyorum hemde benden iğrenmesinden korkuyorum. Üniversite öğrencisiyim yarı yıl başladı ama ben okula gitmek istemiyorum çünkü makyaj yapmayı kombin yapmayı beceremiyorum hem zaten öyle güzel ürünlerim de yok çünkü babam para olmasına rağmen bana para vermiyor hayatımda bana bunları öğretecek bir kadın olsaydı belki bende biraz genç kız gibi yaşamayı öğrenirdim. O kadar çaresiz hissediyorum ki benim yaşıtlarımın ilişkileri çok güzel hayatları çok güzel aileleri ile iletişimleri çok iyi ben böyle zavallı gibi kaldım. Hayat ile ilgili tavsiye alacağım bana destek olan bir annem yok. O kadar özeniyorum ki annesiyle alışverişe giden bir şeyler paylaşabilen kızlara
Ne zaman bu hayattan kurtulacağım?