Şeytan olduğumu öğrendiğim için nereye gideceğimi bilmiyorum... Halbuki ilk "Seçilmiş Kişi" olduğum söylenmişti... Ama cennete gitmiş olabilirim bayıldığım bir anda... Huzurla uyandım fakat hafızam silindi bir anda...
Açıkçası cennet veya cehenneme ölmeden de gidilebileceğini düşünüyorum eğer öyle bir yer varsa... Evren boş gezegen veya yıldızlarla dolu değil, her ne kadar dünya bir fanus olsa da...
Belki gidebilirsin, ama ölünce gideceğin yer başkadır. Onu da ölmeden bilemezsin. Ölümü tatmadan ne düşünürsen düşün, ne görürsen gör... Varsayımdan ileri gidemez
Tamam sağol ama benim sorumun ölümle alakası yoktu ya :) Sadece bu dünyadan farklı bir yerde yaşamak istiyordum ya da insanların yaşamlarından farklı...
Evet bir cadıyla konuşmuştum ama aylar geçti muhtemelen, hatta vampirle de konuştum aynı esnada... Nerede bulabilirim bir daha bir cadıyı bilmiyorum... ve cadının bana ne faydası olacak?
Beni bulsunlar diye soru yazıyorum, muhtemelen sen de onlardansın ama sorularıma cevabın yoksa sağol... En azından ne kadar daha sabretmem gerektiğini bilseydim o da yeterdi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Harcanıyorsun burada 5. boyuta alalım seni
5. boyut neresi oluyor?
Ruhlar alemi
Ne zaman ve nasıl giderim? :)
Ne farkı var?
Ne zaman gideceğini bilemem ama nasıl gideceğin açık. Bir gün hık der gidersin. Zahir ve batın ayrılır orada
Şeytan olduğumu öğrendiğim için nereye gideceğimi bilmiyorum...
Halbuki ilk "Seçilmiş Kişi" olduğum söylenmişti...
Ama cennete gitmiş olabilirim bayıldığım bir anda...
Huzurla uyandım fakat hafızam silindi bir anda...
Gitmeden bilemezsin
Açıkçası cennet veya cehenneme ölmeden de gidilebileceğini düşünüyorum eğer öyle bir yer varsa...
Evren boş gezegen veya yıldızlarla dolu değil, her ne kadar dünya bir fanus olsa da...
Belki gidebilirsin, ama ölünce gideceğin yer başkadır. Onu da ölmeden bilemezsin. Ölümü tatmadan ne düşünürsen düşün, ne görürsen gör... Varsayımdan ileri gidemez
Tamam sağol ama benim sorumun ölümle alakası yoktu ya :)
Sadece bu dünyadan farklı bir yerde yaşamak istiyordum ya da insanların yaşamlarından farklı...
O zaman bu senin elinde, beklemenin manası kalmıyor
Sadece benim elimde gibi basit bir durum olsa zaten beklemem :)
Neyi bekliyorsun, masonlar mı gelip alacak seni
Neden olmasın?
Mason'a indirgemeyelim :)
Durum biraz sıra dışı.
Bilgin mi var bu konuda nereden çıkardın bunu?
Bence sen bir cadıya görün
Evet bir cadıyla konuşmuştum ama aylar geçti muhtemelen, hatta vampirle de konuştum aynı esnada...
Nerede bulabilirim bir daha bir cadıyı bilmiyorum... ve cadının bana ne faydası olacak?
Arayan bulur canım. Sana farklı bir alemi tanımada yardım edebilir. Cinci hoca da olur
Cinci hoca ne yaa :))
Cadı veya büyücü beni bulur bulursa.
Senin kastettiğin sıradan insanların yaptığından fazlasını bende yapabilirim muhtemelen...
Hshsjsj sen bulacaksın
Beni bulsunlar diye soru yazıyorum, muhtemelen sen de onlardansın ama sorularıma cevabın yoksa sağol...
En azından ne kadar daha sabretmem gerektiğini bilseydim o da yeterdi...
Yok ben onlardan olsam direkt alırım seni üzüldüm valla
Üzülme ya elbet bir gün gelecek sabrın sonu...
Teşekkür ederim :)
Allah bilir