Size şaka gibi geliyo ama ben kafayı yemiş durumdayım kpss çalışıyorum yalnızım küstüğüm arkadaşımı özlüyorum rüyalarıma giriyo ama yazamam BK gibi hayatım var
2 ay
Küstüğün arkadaşını özlemen ve KPSS çalışman dışında bir problem yok burada, başka ne gibi problemler var ki bu denli kötü şeyler düşünüyorsun? Tek dertlerin bunlarsa gülümsemen bile gerekebilir.
Çünkü ona geri dönemem hayatımdan çıkarttım ve o atanmış güzel hayatı var ben yalnızım ve diğer arkadaşlarım uzakta yanımda olan ise beni hiç dinlemiyor bile herkesin düzeni hayatı var evde kafayı yiyorum
Bunlar problem evet ama bu hayattan nasıl kurtulurum diyecek büyüklükte bir sorun görmedim ben. Bence yalnızlık ve sınav belirsizliği seni çok yormuş, ama bunlar hayatın her aşamasında olabilecek sorunlar. Rahatına bak demiyorum yanlış anlama ama bu kadar dertlenip karamsarlığa da kapılma. Yarınlar daha güzel olacaktır, atanırsın, işin olur, arkadaşların olur... hepsi tek tek çözülür.
Şu anda çok sıkışmış ve yalnız hissediyorsun, bunu ciddiye alıyorum 🥺
KPSS baskısı, yalnızlık ve küslük üst üste binince hayat gerçekten çekilmez geliyor.
Önce nefes al, bu dönem geçici. Arkadaşını özlüyorsan, kırgınlığını kabul edip kısa, samimi bir mesaj yazmayı düşünebilirsin 💬
Hayattan “kurtulman” gerekmiyor, asıl ihtiyacın biraz destek, düzen ve kendine şefkat. Günde az da olsa yürüyüş, molalar ve küçük keyifler eklemeye çalış 🌿
Cevap
4Cevap
Sana da şaka gibi geliyor ama 37 yaşında çalışmak zorunda olan boşanmış bir kadın olarak senin yaşlarındaki sorunlarını özledim.. geçecek güzelim
Umarım bu zorlukları kolaylıkla atlatırsınız inanıyorum,💖
Sende öyle fıstığım. Takılma neler neler geçmiyor ki elbette zor ama hepsi bir konu üzerine bizi tecrübelestirmek üzere geliyor 🌸
Teşekkür ederim😭😭😭çok iyisiniz ilaç gibi geldi desteginiz
O atanmış olabilir. Mutlu da gözükebilir. Sende dışarda kimlere kimlere göre mutlu görünüyorsun. Öncelikle detoks yap ve kimseyi takip etme stalklama düşünme. Yeni insanlarla sohbet etmeye çalış. Herkesin maratonu kendisine göre. Nerden biliyorsun erken atansaydın çalışacağın kurumda mutlu olacağını? Rahat ol hak edişlerin seni bulacak🌸
Hayattam değilde bu durumdan kurtulabilirsin bence yeni bir rota olusturmalisin bu bunalımdan çık
Dert etme herkes zor süreçlerden geçiyor. Önemli olan atlatabilmek. O yüzden takmamaya çalış ve şu sözü getir aklına ;
Kolun mu kırıldı, üzülme
Belki allah kanat verecek.
şaka gibi gelmedi
Çık gez?
Nereyi gwzicem tek başıma?
Nerde yasiyosun?
Offff olay şehir mi tekim diyorum tekkkkkk
Bende tekim kimsem yok yakinsan diye dedim
Napıyım 30 yaşındaki adamıııı offff allahım
Cebine koyar gezdirirsin 🤣
Benimde öyle boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?