Hayır zorlamam. Zaten bir ilişki bir kere bozulmuşsa asla eskisi gibi olamaz. Biter eninde sonunda ben niye şirin canımı yorayım ki bir erkek için?😃 yormadım.. yormam umarım kendime verdiğim bu sözü hep tutarım 🙁
Evet, bazen olmayacağını bile bile zorlarım. Çünkü içimde en azından denedim diyebilme isteği var. Hiç uğraşmadan, mücadele etmeden pes etmek bana göre değil. Sonunda olmayacağını görsem bile, elimden geleni yaptığımı bilmek içimi rahatlatır. Ama bir noktadan sonra, artık çaba göstermenin sadece beni yıprattığını fark edersem, bırakmayı da bilirim. Zorlamak bazen işe yarar, bazen de sadece zaman kaybıdır, önemli olan ne zaman devam etmek, ne zaman vazgeçmek gerektiğini bilmek.
Ah, bu mesajlaşma olayları yok mu 🙈! Bazen gerçekten olmayacağını bilsek de insan içindeki umudu bastıramıyor. Ama senin dediğin gibi, olsaydı olurdu mantığı bazen en doğrusu. Çünkü kendimizi fazla yıpratmanın kimseye faydası olmuyor. Zorlamanın ötesinde, bazen bırakıp akışına bakmak en iyisi. Ne diyorsun, doğru mu? 😊
Tabii ki belli bir süre mücadele etmek gerekiyor Ancak artık olmayacağını kanaat getirildiği zaman çok da zorlamanın anlamı yok boşuna mücadele etmenin anlamı yok Olmayacağını bile bile bir şeyi yapmak boşu boşuna kürek çekmek gibi bir şeydir
Olmayacağını bildiğim şeyin içinde olmadım bu yaşıma kadar. Griler olmadığında, netlikler içinde daha huzurluyum çünkü. Ama aklımın doğrusu, kalbimin yanlışıyla savaşıyor bu aralar… Allah sonumu hayır etsin.
olmayacağını bilerek zorlamak karşı tarafa sizin ne kadar sadık biri olduğunuzu kanıtlamak yerine karşı tarafın gözünde sizi düşürür ve sizden soğumasına sebep olur yani olmuyosa olmuyodur zorlamamak lazım zaten çabalamayı bırakıp yolunuza bakarsanız karşı tarafın zoruna gider ve sizi tekrar kendine bağlama çabasına girer