Dün akşam kız kardeşim ve teyzemin kızlarıyla çarşıya gittik arabanın biri ilk yol verdi ben tam karşıya geçiyordum kızlar arkamdan geliyolardı sonra arabadaki şahıs sonuna kadar kornaya bastı sonra gazlayıp gitti bana yol vermedi hatta az daha bana çarpıyordu arkadaşından @r@spu cocugu diye bağırdım eve gelince kardeşim plakayı gördüğünü söyledi eski konuştuğum çocuğun babasının arabası çıktı yani 1 ay konuşup konuşmayı kestiğim çocuk çıktı 5 kez buluşmuştuk, eve gelince öğrendim jeton dustu hüngür hüngür ağladım gece 5te uyudum ard arda sigara yaktım sözde benim için ölüp bitiyordu çok ilgili davranıyordu senden çok hoşlanıyorum diyordu sapık olduğunu düşündüğüm için bırakmıştım görücü tanışmıştık ardından hemen bir sürü kız ekledi aramızda hiç bi saygısızlık olmamıştı ben düzgünce ayrılmıştım onu kırmadan incitmeden guzelce vedalaştım kendine iyi bak Allaha emanet ol bile dedim sözde bana bayılan kurban olan çocuk beni ediyordu şok geçirdim onun olduğunu öğrenince bu düşmanlık ne
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne istedi vermedin. mal mk. bence isabetli olmus ayrilman
Yani tipsiz olmasına rağmen onu karakter olarak tanımaya çalıştım ona şans verdim benim hiç sevgilim olmadı onun 6 yıllık bi tane ilişkisi olmuş aşk sözleri beğenip duruyodu bide ben onun yaninda fazla guzelim bıraktım 4 ay olacak söz paylaşmış hesabı açık gördüm "Kimin kayigi hızlı gidiyorsa onun pesinden gidenler bu deniz sizide boğar yazmış o ne demekse nefret ettim çocuktan ona duyduğum saygı verdiğim değere yazıklar olsun beni eziyodu
Degisik bi laf, yani sen hizli gidiyorsun senide bi gun uzerler demek istemis. daha acik konusmak isterdim ama anladin sen ( uzerler kismini degistirebilirsin.) Birde su var "kedi ulasamadigi cigere mindar der " sende bunu onun gorecegi bi yerde paylasabilirsin
Oysaki ben ona hiç yüz vermiyordum soğuk yapıyordum tersliyorsum o bana çok yılışık davraniyodu aşırı hızlı gidiyodu ben onu uyarıyordum el kol hareketi yapiyodu temasta bulunmasına izin vermedim hiç sevgilim olmadiginida biliyor tam aksine kendi hemen karı kız ekledi hemde 50 tane zaten sapık gönderiler videolar karı kız beğendiği için birakmistim
Bana diyodu zaten çok ciddisin hemen sinirleniyorsun ben evleneceğim insanın eğlenceli olmasinida isterim diye paylaştığı sozun uzaktan benle alakası yok kendini tarif ediyor resmen
Gozlerini kapat Derin bir nefes al ve kurtuldugun icin kedini sansli hisset , rahatla
Bide gitsin o sözü onunla 6 yıl her haltı yiyip başkasına giden kıza ve 2 tane birbirinden kashar kız kardeşleri için paylaşsın, biri her gün farklı oğlanlarla konusuyor digeride orasi burasi acik geziyor ben 25 yaşındayım elime erkek eli değmedi adi pisliik ya konuşurken ağzımın içine düşecekti geberiyoduu bebim için onu istemeyince mi böyle oldu biz sevgili bile değildik
1 ay içinde bana 4 farklı hediye almıştı demekki kimse onun gibi iğrenç birini istemediği için bu kızı nasıl tavlarım diye uğraşmış
Takma kafana tokadan baska bisey. kurtulmussun ne guzel
Abi bide beni onunla dolaşırken akrabalarımdan 2 amcam bide annemin erkek kuzeniyle karısı görmüştü ona üzülüyorum çünkü daha önce hiç biriyle dolasmadım amcamlar bununla falan konuşmuşlardı niyetin ciddimi diye istemeye gelcekler diye biliyorlardı onada üzülüyorum
Insanlar kavun karpuz gibi degiller maalesef bakip alasin. bu da sana bir ders olsun, bundan sonra hoslandigin birini iyice arastir. iti kopuguyla ugrasma
Annem yüzünden oldu tutturdu görücü diye istemiyorum dedim zorla baskı yaptı komsuyla illa tanış dediler şu an psikolojim çok kötü böyle iğrenç birine değer verdiğim için köpekk gibi pişmanım
Hediyeyi de ayrıldığım gün verdi 1 ocakta yılbaşı hediyesiymis alamam dedim çöpe atarsın demişti piss herif halen duruyor parçalayıp çöpe atacağım artık
:) bence sakinles biraz
ya adam degilmis iste bitirmen iyi olmus üzülme
Sal gitdin