Siz olsanız ifşa edip uğraşır mısınız yoksa salar mısınız?

Arkadaşlar benim takip ettiğim zengin başarılı bir ünlü vardı. Biz bununla özel hayatta tanıştık arkadaş olduk. Ben eğitimim yeteneğim çok iyi olmasına rağmen işte iyi işler bulamıyordum o da ondan hiç istemesem de kendisi ve eşi çok zengin olduğu için çok ısrar etti benle çalış vs ben bulcam diye ben istemedim ama sonra baya zorladı onla çalmıştım piyasanın altı ücret verdi herkes dedi bu nasıl arkadaş. Sonra aylarca beni oyaladı etti işte çok iyi iş ayarladım diye sonra geciktirip durdu sonra da hiçbir şey olmadı. O sırada da boş kalma diye kocasının şirketine soktu ama adamla anlaştığımız parayı ödemedi adam ben de gerildim. Sonra işte kavga ettik küstük ben baya sitem ettim kadına. Kadın hiç mantıklı bir açıklama yapmadı kocası da üstüne tehdit edip korkuttu işte ben kadınla uğraştım kötü laf dedim diye. Şimdi avukatlar arkadaşlarım ve ailem boş ver unut diyor da benim bu kadına ya da işlerine birçok katkım yararım oldu yani ve benim iyi niyetimi güvenimi sevgimi emeğimi böyle süistimal edip böyle eğitimsiz cahil zorba insanların zengin olması ve deli gibi parası olması canımı sıkıyor. Ne yapsam?
Siz olsanız ifşa edip uğraşır mısınız yoksa salar mısınız?