Eşim İntagram'da açık kızlara bakıyor ne yapmalıyım, boşanmalı mıyım?

Eşimle yaklaşık 2 yıldır evliyiz. Öyle problemli evliliğimiz var yani kavgalarımız da var sürekli. Eşim yeni evliydik. Arkadasımın söylemiyle instagramda baş harf tıklıyorsun. Mesela a , b gibi orada geçmiste neye baktıkların çıkıyor genelde öyle demisti. Ben de bunu yapmıstım 1 yıl önce falan. Açık saçık kızlar çıkmıstı dans eden kızlar falan. Yani girmese gözükmeyecek seyler. Genelde bende de öyle oluyor çoğuna bakmıs oluyorum doğru çıkıyor genelde. Dans eden kıza girmissin dedim itiraf gibi bisey etti komik video falan vardı öyle içinde öyle girdim dedi. Ben anladım tabiki bidaha olmasın dedim yine bikaç keç açık kızlar vardı öyle bakınca onları bu sefer reddetti bakmadım dedi kendisi çıkıyor. 1 haftadır da kavgalıyım. Simdi uyuyordu ve öyle instagramda baktığımda yaklasık 10 15 tane açık profil çıktı. Ben ne yapacağım kesin baktıı. Geçen hafta baktığımda onlar yoktu ama simdi o yöntemle baktıığımda var. Bakmıyorsa bu kadar çıkması imkansız hepsi bikini kızlar takipçileri biraz fazla olan yabancı kızlar. Bakıyormudur sizce. Erkekler evliykende bakıyorlar mı kızlara. Çok kötü oldum. Ben ne yapacağım simdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Kendimi çok kötü hissediyorum siz ne yapardınız

Eşim İntagram'da açık kızlara bakıyor ne yapmalıyım, boşanmalı mıyım?