Eşim hem cok kırıcı hemde ilgi sevgi bekliyor o beni zaman zaman dalgaya alıp tessetürlüyüm diye dalga gectiği de olmustur üzülüp kırılınca benimde ona ilgi veresim gelmiyor her türlü herşeyş yanlız gezsin etisn istiyor ilgi sevgiyi kırınca kesiyorum değmediğini düşünüp yol yakınken boşanmalımıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Adam bulamıyoruz dimi. karakter sahibi insan bulamıyonuz
Kesinlikle boşanmalısın hayatın zehir olacak yoksa.
Bu hayata birdaha gelmeyeceksin kimsenin seni uzmesine incitmesine kullanmasina izin verme yumusak basli davranma tavrini koy..
Tessetürümü kabul eden biri madem dalga gecip tesettürlü olarak yanına yakıştırmıcak bir şekildiyse benle evlenmicekti o bana böyle davranınca ilgi alakayı ister istemez kesiyorum o istiyor hem ilgi olsun hem o bana nasıl davranırsa davransın duygularımın önemi yokmus gibi cocuk olsun istedi gizli gizli korundum ayrılmayı düşünüyorum iyi ki de korunmuşum
Elinden geleni yaptiysan vicdanin rahatsa ve karsi taraf degismitorsa baska care yok.. hic uzulme hayat guzel gercekten..
Ben belki düzelir belki yola getiririm diye düşündüm çabaladım ama o olmuyor hala aynı devam ben yoruldum artık uğraşamıyorum
Istersen fikir verebilirim belki anlatmak paylasmak iyi gelir.
ee madem tesetturun le dalga gececk neden evlenmis... tesetturunle ne dalgasi geciyor?
Niye kırıcı tesettürlü olmakta ne var ki
Kuzenleri herkes acık arkadaşlarının eşleri sözlüleri açıkmış hepsi ben kapalı olarak kabul etti e onlar acık ben kapalı olunca beni yakıştırmıyor onlarla madem böyle aşağılıcaktı benimle evlenmicekti tesettürlğ insanı seven cok madem istemiyordu kapalı bayanı beni seçmicekti bunları yaşatmaya aslında hakkı yok ben kırılıp ilgiyi kesince birde ilgilenmiyorsun diyor hak etmiyorsun diye cvplandırıyorum soğudum ondan böyle kırıcı olmasından o hem istedipini söylesin hem ilgi gördün istiyor o dünya yok cocuk istiyordu beni kendine tamamen evli kalmamı sağlamak için gizli korundum boşanmayı düşünüyorum düzelir diye düşündüm ama düzelcek gibi değil
Seni kapalı olarak olarak kabul ettiyse sorun etmesi yanlış açık kapalı olunca farkı olsun senin kocan canım canım demekki kadına ilgi vermezsen soğur söz tatlı cümle duymak ister senin hakkın düzelmezsede boşa gitsin
Tabiki öyle birde böyle davranıp ilgi beklemesi ben istediğimi yapayım diyim ama o benim yanımda olsun kafasında bu dünyada yok
Senin koca boş kafa insan eşini kapalı severse daha da hoşuna gider daha da ilgi gösterir öper koklar
Öncelikle karşılıklı olarak konuşulmalı
dengesizmiş işin zor
Hemde cok zor
kıyamadım be
Kapalı biriyle neden evlenmiş o halde?
Kuzenleri herkes acık arkadaşlarının eşleri sözlüleri açıkmış hepsi ben kapalı olarak kabul etti e onlar acık ben kapalı olunca beni yakıştırmıyor onlarla madem böyle aşağılıcaktı benimle evlenmicekti tesettürlğ insanı seven cok madem istemiyordu kapalı bayanı beni seçmicekti bunları yaşatmaya aslında hakkı yok ben kırılıp ilgiyi kesince birde ilgilenmiyorsun diyor hak etmiyorsun diye cvplandırıyorum soğudum ondan böyle kırıcı olmasından o hem istedipini söylesin hem ilgi gördün istiyor o dünya yok cocuk istiyordu beni kendine tamamen evli kalmamı sağlamak için gizli korundum boşanmayı düşünüyorum düzelir diye düşündüm ama düzelcek gibi değil keşle evlenmeseymiş kapalı tessetürlğ isteyen cok kişi cıktı önüme kapalı kız ya deyip o var diye red etmiştim pişmanım
Demek ki kafa yapınız uyuşmuyor keşke iyice tanısaydın.
Benim le alakası olmayan bir şey yani o başta kapalı bu bana uymuyor diyip istemeyebilirdi saygı duyardım
Çocuk var mı
Yok cocuk olup beni baplamak istedi aslında ama gizliden korundum
Boşanmamdan bırakmamdan hep korkuyor zaten hemen cocuk denese bile korunuyorum bir şey olmuyor Allahtan o yok
Bu şekilde evlilik yürütülmez
Ne zamandr boyle ilgiisiz
Kuzenleri herkes acık arkadaşlarının eşleri sözlüleri açıkmış hepsi ben kapalı olarak kabul etti e onlar acık ben kapalı olunca beni yakıştırmıyor onlarla madem böyle aşağılıcaktı benimle evlenmicekti tesettürlğ insanı seven cok madem istemiyordu kapalı bayanı beni seçmicekti bunları yaşatmaya aslında hakkı yok ben kırılıp ilgiyi kesince birde ilgilenmiyorsun diyor hak etmiyorsun diye cvplandırıyorum soğudum ondan böyle kırıcı olmasından o hem istedipini söylesin hem ilgi gördün istiyor o dünya yok cocuk istiyordu beni kendine tamamen evli kalmamı sağlamak için gizli korundum boşanmayı düşünüyorum düzelir diye düşündüm ama düzelcek gibi değil
Ailen ne diyo bu duruma
Ailem hep sabret tarwftarı, ben cocuk gelişimciyim tek başına ona ihtiyacım olamdan durabilxek durumdayım aileme bile ben yük olmam
Yszarmsn ordsn konusalm bisey anlatcam
Ne anlatıcan
Bi yaşadgm seyi anlatcam
tamam
Evet bosan sana bişey sormak istiyorum
Evdedemi kapalısın
Tabiki hayır
Onun kuzenleri arkadaş çevresinin eşleri açık
Peki evde ne giyersin onun için
Benide kapalı oldugumu bile bile kabul etti şimdi sorun olması kırıcı
Ve en önemlisi cinsell hayatınız nasıl
Güzeldi ama o değişirse diye huyları bekledim şimdi canım demeyi bile kestim hak etmiyor o hem kırıp hem yanında olayım istiyor boşanmak istiyorum sadce hak edicek biri değil güzel gidiyordu aslında kendinden soğurmasaydı şimdi yaklaşmadığım için ilgisizsin diyor kendi hatalarını görmüyor
Ne kadar süredir evlisiniz peki
Ve evlenmeden önce hic cinsellik yaşadınızmı
Yok evlenmeden yaşamadık birlektiliği 1 senedir ama hep bu kapalı olmamın çecresinde sıkımtıları vardı ve vir yerden sonra soğuttu kendimce kırıldığ nefrete döner ya öyle bir şey oldu
Peki haftada kac kere ilişki yaşıyorsunuz ve onun her istediğini yapıyormusun
Yani o genelde yönetilmeyi sever istediğimiz herşeye açıktık güzeldi haftada değil 2 günde bir oluyordu ama ben nefrete çevirdiği için uzaklaştım şimdi rahatsız canım bile demememden o böyle olmadam düşüncekyi sonucta baştan biliyordu düzelir diye baktım o hep aynı kırıcı
Peki Şu an nasıl cinsel hayatınız
Ve hic arkadan yaptınız mı
Cevap