Karım sal4k çıktı boşanmalı mıyım ne yapmalıyım?

maalesef ki soru trol, okuyun ve edeplice yorum yapın.

Öncelikle çıktı diyorum çünkü biz tanışıp evlendiğimizde 18 yaşındaydık bir halttan anlamıyordum ben yani o zamanlar ki konular başkaydı şimdi geldim 27 yaşına

son 2 yıldır iliklerime kadar anlaşılmıyorum hissiyatı var boğuluyorum sürekli, ben kendimi geliştirdim bu yıllarda mühendis falan oldum ona da her imkanı sağlasam da yerinde saydı. Detay bilmeden mühendis oldun da adam mı oldun diyecekler yorum bile atmasın, sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Bu akşam konuşuyorduk , bunu son yıllarda sürekli yaşadım örnek olarak bu akşamı vereceğim.

Bir şeyler anlatıyorum hayatımı onunla paylaşıyorum heyecanlı heyecanlı bir anda soru yağmurları başlıyor ne neyi kim 5n 1k sanki ama konu çok basit kesinlikle işle ilgili değil benim tüm hevesim sönüyor o da bana bakıp anlat diye ısrar ediyor ona normalde kıyamam 1000 kere anlatırım ama artık yoruldum ve boğuluyorum.

Ağladı ben s4lağım anlamıyorum seni dedi. Geçen yılda demişti ben s4lağım bana iyi davran anlamıyorum seni diye.

Bilerek yapmıyor kesinlikle çokta iyi birisi ama anlamıyor işte beni...

Yakın zamanda yakınımı kaybettim hayatın kısa olduğunu sonuna kadar yaşamak gerektiğini öğrendiğim bir değişim yaşıyorum

O iyi birisi diye kısa ömürde sonuna kadar onun koruyucusu mu olucam?

Ruhum anlaşılmak istiyor bu boğulmuşluk hissinden kurtulmak istiyorum.

Bir yandan da aslında çok iyi birisi melek gibi bir kadın...

Napıcam ben?

Güncellemeler
1 yıl
soru trol değil yazıcaktım uykuluyum kusura bakmayın
Karım sal4k çıktı boşanmalı mıyım ne yapmalıyım?