Kocamla deliler gibi aşıktık öyle böyle değil normal değildi sevgimiz bir birimize. Annem vefat ettiğinde yanında olamadı işleri yoğundu ve ben ona kinlendim açıkçası hala daha kalbim kırık ne yapsa affetmedim. Bir daha seni asla yalnız bırakmicam desede neler yapsa da o kalp kırgınlığım geçmedi çünkü sevgim çok çok büyüktü. Evde aylarca iki yabancı gibi yaşasık 8 ay o işteyken de ben c2 diye bie uygulamadan kafa dağıtmak için birileriyle anonim olarak sohbet ediyordum ama içinde ki kindendi belki de orada ki bir adama aşık oldum. Bir gün o adamla konuşurken kocamda geldi ben açıkçası duymasını istedim acı çeksin istedim. Ve duyduda boşanma kağıdı hazırlamıştım onları verdim imzaladı. Ama kendisi yazılım mühendisi (kocam) o konuştuğum adamın nasıl birisi olduğunu bana anlattı ona gitme dedi. Bu seni son koruyuşum dedi ve o günden sonda görüşmedik boşandık.
1.5 yıl oldu nafakam yatıyor ama hiç bir mesajıma veya aramama bakmıyor bazen sadece konuşsun benimle diye extra para istiyorum yatırıyor. Sadece o kadar. Evini adresini hiç bir şeyini bilmiyorum.
Onu çok özlüyorum onu hala deli gibi seviyorum. Onun kadar zeki bir adama da rastlamadım herkesin sohbeti sıkıcı. O da beni seviyor biliyorum. Çünkü öyle olmasa cevap verir umursamaz davranırdı o sadece hayatımdan çıkarak cezalandırdı beni.
Nasıl onu geri kazanabilirim? Sevdiğine eminim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil