Kocamı geri istiyorum?

32 yaşındayım bundan 7 yıl önce eşimle evlendim kendisi benden bir yaş küçüktür evliliğimizin ikinci yılında bir kız çocuğumuz oldu tabi ben bu dönemde kocamın benle ilgilenmediğini düşünerek boşandım kendisi şok oldu tabi. Hızlı bir boşanma sürecinin ardından evliliğimiz ikinci yılında bitti. Çocuğun velayetini ben aldım ilk başlarda göstermiyordum çocuğu ama sonra haftada bir kez filan gösterdim çocuk yüzünden bir kaç kez davalık olduk ama çocuk bende kaldı. Kızım babasınada düşkün aynı zamanda babası eve geri bırakınca ağlıyor. şu an kızımla beraber annemlerin evinde kalıyorum çocuğa annem bakıyor. Kocam mühendisti ama evli olduğunuz süreçte ekonomik olarakta iyi değildik. Şimdi kendisine ev almış araba almış. Evliykende bana her zaman hediyeler filan alırdı değer verirdi. boşandıktan sonra velayet boşanma ile kendimden bayağı soğuttumu düşünüyorum kendisini. Kızım şu an 6 yaşına girecek geçenlerde babası bırakıp gitti ama kendi aracıyla gelmemişti. Kızıma sordu oda dediki yanında bir abla var dedi. Büyük ihtimalle sevgilisidir diye düşündüm ve aşırı kıskandım evli olmamamıza rağmen bunca yıl sonra. İşte bu hafta kızı almaya geldiğinde bende onlarla gelmek istediğimi söyledim baya hazırlandım güzel bir kadınım aynı zamanda eşim bunu eskidende hep söylerdi fakat benle iletişimi sınırlı tuttu bana kırgın. ben pişmanım geri dönmek istiyorum nasıl affetttirebilirim kendimi 2-3 aydır. Sizce ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Kadın yazarlar fikirleriniz neler ne yapabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum kadın yazarlar sizce ne yapmalıyım? Yazarsanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Önümüzdeki hafta nikah var.
Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar evlendik ve mutluyuz
Kocamı geri istiyorum?