Bundan dokuz sene önce birbirimizi çok severek evlenmiştik. aynı mahallede büyümüştük aileler zaten tanışıyodu. bir yıl nişanlı kaldık rüya gibiydi. sınra evlendik. biz memlekette oturmuyoduk eşimin işlerinden dolayı başka bir şehre yerleştik. bir oğlumuz oldu. ikimiz de çalışıyoduk. ben öğretmenim eşim mühendisti. yabancı memlekette çocuk büyütürken zorlanıyoduk ama mutluyduk yine de. eşim iyi bir konumdaydı. derken etrafına yanlış arkadaşları topladı onlarla içmeler eve geç gelmeler başladı. bunlar evliliğimizin 4. Yılında oldu. çok uyardım. ama dinlemedi. beni de hiç kırmazdı. yavaş yavaş evin bütün yükü bana kaldı sorumsuzlaştı. tabi aramız bozulmaya başladı. aramıza resmiyet girdi resmen. kendi haline bıraktım baş edemeyince. en sonunda eşim çok büyüj bir maddi kayba uğradı. evimizi arabamızı sattık borçları kapattık. alkollü kaza geçirdi işten atıldı. bir yıl da bu kaos dönemine katlandım. boşanmak istedim eşim çok yalvardı. tabi bunlar ikimizin arasında. kimsenin haberi yoktu. sonra yeni bir iş buldu başka bir şehre taşındık. artık düzelmişti güzel bir düzen kurduk içkiyi bıraktı. bu şekilde 5 ay geçti. birlikte tatillere gittik. evimizdeki birçok eşyayı yeniledik. meğerse geçmişten kalan benim bilmediğim borçları varmış daha. ama benden saklamış. bunlar ortaya çıkmadan benden soğuduğunu söyledi. ayrılalım dedi. çok kötü görünüyodu. bir hafta bu şekilde geçti. sonra ben eşimin borçlarını geçmişte yaptıklarını öğrendim ve evi terk ettim. bir hafta sonra da anlaşmalı boşandık. eşim boşandıktan 7 ay sonra kendinden yaşça baya büyük dul bir kadınla evlendi. sanırım evliliğimizin son bir ayında bu kadınla aşdatılmışım. genç güzel bir kız beklerken kadını görünce şoka uğradım. yaşlı ve çirkin bir kadındı. duyduğuma göre kadın birçok kişiyle birlikte olmuş çocuğu olmuyomuş. eşim evleneli 5 ay oldu. kardeşleri beni çok sever. onlar aradı. abim boşanıyo diye. nolur abla bir kez oturup konuşun abim çok pişman dediler. beni aramaya da yüzü yok. ne yapacağımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYollarınız ayrılmış herşey olmuş bitmiş bir daha aynı duruma düşmenin bir anlamı yok. Sen kendi yolunu çizmişsin belkide şu an kurulu bir düzenin vardır belkide çok mutlusundur. Bir daha mutsuz olmaya ne gerek varki bak ben öyle yapıyorum. Bir daha mutsuz olmamak için hayatıma kimseyi sokmuyorum. Onada yalvarmıyorum barışalım diye. Çünkü benim şu an mutlu bir hayatım ve kurulu düzenim var. İkinci kişi için alıştığım hayatı bozamam. Sende öyle yap ve bu düzenini bozma
014 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. brn düzenimi bozmayı düşünmüyorum zaten. olanları anlayamıyorum. benden kurtulduğunu söylemişti arkamdan. nefret ettiğini söylemişti hemen evlendi ne oldu da bana dönmek istiyo
- +1 yıl
Pişmanlık herkeste olabilir sende bulduğunu başkasında bulamazsa o yüzden dönmek istemiştir.
Soran+1 yılOnun yaptıklarını akşım almıyo. mantığım kabul etmiyo. tamam hadi aldattın onu yaptın bunu yaptın. insan bu kadar borca girdiğinde ödeyemeyeceğini bilmez mi
- +1 yıl
bilir bilmesi gerekte bak ben o kadar borca girdim ama hepsini de çok rahat ödüyorum yani bütçeme göre hareket ediyorum. senin eşin burada çok büyük hata yapmış ve yapmaya devam edecekte. neden edecek çünkü senden gelen gelir kaynağı olursa para çok bişi olmaz ben şunuda alayım der. çünkü sensiz bişey yapamayacağını anlamış ve bu yüzden dönmek istiyor
Soran+1 yılBir tek para değil. ben onun arkasını toplardım. evin bütün işi yemeği ütüsü alışverişi çocuk hepsi bana aitti. o gelir yemeğini yer tv karşısına geçer yatana kadar hizmet ederdim ona. ne eve alınacağı bilirdi ne yapılacağı. aşırı konforlu bir hayatı vardı. başkasıyla yapamıycanı biliyodum
- +1 yıl
demek ki yapamamış işte tekrar o huzuru bulmak istemiş sana tavsiyem sakın kabul edipte hata yapma
Soran+1 yılGelişmeleri izlerim uzaktan ben çok değiştim o bunu bilmiyo tabi. hiçbir şey eskisi gibi olmaz
- +1 yıl
uzaktan seyretmekle en iyisini yaparsın sakın olaya müdahil olmada çünkü geçmişte yapılan hatalar sana darbe olarak dönüş yapabilir
Soran+1 yılMüdahil olacağım bir durum yok. kimse için yormam kendimi bu saatten sonra
- +1 yıl
Aynen böyle ol
Soran+1 yılDuruma bakarım şartlarım zaten ağır kabul eden buyursun
- +1 yıl
hayırlısı ne diyelim umarım muradın olur
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
amin
En İyi Cevaplar
+1 yılBoylr bir konuda bizim gorusumuz seni cok etkiler nen kimsenin gunahina girmrk istemem. Kotu bisey derim yapma evlenme gorusme derim iyi olur insan drgismis olur ya keske dersin gunaha ben girmis olurum. Iyi olur gorus derim kotu biri cikar yine nen gunhaa giterim vebal benim olir bence sen ailenle tanis
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Boyle konular ciddi konular burdaki. kimse sizin yasadiginiz zor durumu yasamaz ama insallah hakkinizda hayirlisi olsun
- +1 yıl
Ama bana sorarsaniz o iliski para yuzundendir
Soran+1 yılBence de öyle. kadında da gösterdiği gibi para yokmuş. çıkarlar çatıştı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle birleşme kendine değer ver kim srni ararsa arasın etkilenme bence bunca sıkıntı çekmişsin affetmişsin birde o sana srnden soğudum diyip aldatıyor seninle evliykrn hemde okumuş öesleğini eline almış bir bayansın koca şart değil sana oldu valla srn onun yaptığını yapsaydın seni sallandırırdı ama yazık etme kendine kurtulmuşsun bir daha bulaşma bu pisliğe
133 Yorumla
Soran+1 yılBen onu unutamadım. yıllarca evli kaldık. oğlum çok yıprandı. yoksa inanılmaz kızgınım. belki de karşı karşıya gelsek deliririm sinirden
Cevap sahibi+1 yılYaptığı şeylerin affı yok biliyorsun dimi yapman gereken şeyi sende biliyorsun kimsenin seni etkilemesine izin verme
Soran+1 yılBen affedebilecek olanları unutabilecek biri değilim zaten. sadece merak ediyorum niye evlendi niye hemen boşanıyo derdi neydi
Cevap sahibi+1 yılNeden merak ediyorsunki şöyle düşün bu adam çok mutlu bir evlilikteyken kötü alışkanlıklar edinip evini arabasını işini kaybetti sonra seni aldattı bunu normal bir insan yapar mı içindr pislik büyüten biri neden evlendiğini sorguluyorsun yazık değilmi o kafana düşünüpte hastalığa kalırsın
Soran+1 yılÇok haklısınız. bunların hepsinin farkındayım ama bana yaşattıklarını hala hazmedemedim. hiçe saydı beni hadi beni geçtim oğlunu. işte insan ister istemez merak ediyo ne oldu büyük aşklarına
Cevap sahibi+1 yılAşk diye bişey yok tvde gördüğümüz şeylerin gerçekte de var olduğuna inanmak isteyen kadınlarız biz unutma bunu üzme kendini en azından elinde mesleğin var annen baban var çalışıp çocuğuna bakabilirsin eli düşünme sen hele o adamı hiç düşünme kendi pisliğine çeker o seni
Soran+1 yılHayatımda hiç aşık olmadım zaten. eşimi sever sayardım ama ona da aşık değilim biliyorum. haklısınız ona dönmek çok büyük bir yanlış olur
Cevap sahibi+1 yılne zaman istersen yaz bana bende boşanmak üzereyim ve sürekli kendime sen değerlisin diyorum sende bunu söyle kendine
Soran+1 yılNe kadar emek versem de suçsuz olduğumu bilsem de kendimi başarısız ve ezilmiş hissettim. hala da etkileri devam ediyo. dışarıya belli etmiyorum içim içimi yiyo. ben ne kötülük yaptım bu adama.
Cevap sahibi+1 yılneden kötülük yaptığını düşünüyorsun
Soran+1 yılBeni çok severdi asla kırmazdı neden yaptı bunları bana
Cevap sahibi+1 yılsenin suçun yok ama kendisi bozmuş kendisini
Soran+1 yılArada bizi de harcadı
Cevap sahibi+1 yılüzülmenin sana zararı olur daha çok yıpranırsın demedi deme
Soran+1 yılSadece üzülmek değil bu. onu kaybettiğim için üzülmüyorum. benim çok güzel bir hayatım vardı. kendi evim çevrem. boşanınca mecburen memlekete yerleştik bütün düzenimiz değişti. oğluma dedesi ananesi bakıyo ben çok yoğun çalışıyorum. el üstünde tutuyolar bizi ama çocuk hala alışamadı benimseyemedi
Cevap sahibi+1 yılzamanla sende oğlunda alışacaktır bugünler birden değişmezki biz istiyoruzki hemen düzene girsin hayatımız ama olmuyor bazı şeyler bizde derin yaralar bırakıyor
Soran+1 yılBen hayatıma yeni birini alsam oğlum daha çok yıpranacak. umarım bize yaşattıklarının kat kat fazlasını yaşıyodur
Cevap sahibi+1 yılYaşamaz emin ol o erkek elimin kiri der toplum asla dışlamaz kafasına takmaz hiçbir şeyi biz kadınlar gibi değiller birini hayıtına alabilirsin daha küçük herşeye alışabilir srn yeterki doğru adamı bul
Soran+1 yılYaşıyo aslında borcun içinde kaldı. bütün çevre de dışladı. arkadaşlarının hepsini kaybetti. umarım karşıma düzgün biri çıkar
Cevap sahibi+1 yılÇıkar hiç umudunu kaybetme bende boşanıcam ama bşr daha evlenmeyi düşünmüyorum
Soran+1 yılBen de henüz hazır değilim. toplum erkeği kabul eder ona bir şey olmaz dediniz. bizde pek öyle olmadı. ailem suçsuz olduğumu bilince beni bağrına bastı. maaşım zaten var. rezil olan karşı taraf oldu. çok hakarete maruz kaldı. çevresini kaybetti. durum her zaman aynı değil
Cevap sahibi+1 yılHaklısın canım ama sende dedin hiç üzülme
Cevap sahibi+1 yılBu arada kendine fal baktır
Soran+1 yılBaktırdım. eski kocan çok pişman demişti. çıktı
Cevap sahibi+1 yılSonumuz ne diye sorsaydın tarotta bazen çıkıyor
Soran+1 yılbir hocaya gittim çok pişman olacak yıllarca kapında yatacak dedi sonunu söylemedi
Cevap sahibi+1 yılTabiki pişman olacak kendi hayatınıda rezil etti ama artık birleşsende o adamı affedemezsin her zaman yaptıkları aklında olucak ve hiç güvenmeyeceksin nerden bileceksin gene başka kadınla düşer kalkar sen yapsan adın or. os. puya çıkar dahada yüzüne bakmaz çocuğunu göstermez neler yapar sana ama kendisi yapıyor sen hala pişman diye sevinebiliyorsun biz kadınlar kendimizi eziyoruz erkekler çoktan ezer
Soran+1 yılBen kendimi hiçbir zaman ezdirmedim. ben de onu çocuğumla görüştürmüyorum zorunlu durumlar olmadıkça. hiçbir şekilde muhatap olmayıp tek celsede boşadım. ailem sonuna kadar arkamda oldu. ben tükürdüğünü yalamasına seviniyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşanma davasını nasıl açtın acaba bilgi verebilir misin brnde açıcam ama avukat tutmak zorunda mıyım
Soran+1 yılBen eşime hemen davayı açmasını protokol hazırlamasını ve imzalayıp bana göndermesini söyledim. böyle yaparsan hiçbir talepte bulunmuycam yoksa aldatmadan dava açar donuna kadar alırım dedim. o da hazırlayıp gönderdi. bence davayı karşı tarafa açtırın anlaşmalı bitirin. ama nafakanızı alın. ben almadığım için pişman oldum. şimdi çocuğumun nafakası için tekrar dava açıcam
Cevap sahibi+1 yılAma biz ayrı şehirlerdeyiz ben o dava açarsa gidemem o şehirde kalacak yerimde yok davaya katılamam brnim çocuğum yok ama nafaka almak istiyorum yinede dava masraflarınıda o ödesin istiyorum
Soran+1 yılBiz de ayrı şehirlerdeydik gittim imzaladım geldim. beş dk sürdü. davayı sen açarsan sen ödersin
Cevap sahibi+1 yılPeki teşekkür ederim
+1 yılBaşına gelenlere çok üzüldüm. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. sen hala eşini seviyor musun? seviyorsan oğlunuz için dönebilirsin. tabi güvenin kırıldı bir kez. eşine güvenebilecek misin
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu hala seviyorum ama asla güvenemem artık. ne olursa olsun evlenmiycekti. kadınla fotolarını gördüğümde olmayacağını anlamıştım. ben eşimin hiçbir şeyini yıllarca kimseye anlatmadım. onu terk ettiğimde tabi aileme yakın çevreme olanları anlattım. ailem onu çok severdi. utancından çıkmadı insanların karşısına. sürekli onu rezil ettiğimi söylemiş arkamdan. o sinirle de evlendi
- +1 yıl
Hiç üstüne alınma senin suçun yok gidip evlenen kendisi. aklı fikri var. seni suçlamaya hakkı yok. sen elindrn geleni yapmışsın
- +1 yıl
İstersen arkadaş olabiliriz.
Soran+1 yılBoşandığımızda suçladı benim yüzümden bu hale geldiğini benden kurtulduğunu söylemişti. işte şimdi ne oldu. kurtulduğu kadına niye dönmek istiyo
- +1 yıl
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı. unutma sen onun ilki çocuğunun annesisin. birçok kez kötü günlerinde yanında olmuş onu terketmemişsin. kıymetini anlamış. pişman da olmuştur eminim
Soran+1 yılYa zaten o kadınla evlendi ama gördüğüm bütün fotolarında çok kötüydü gözler şiş ifadesiz. tahmin etmiştim mutlu olmadığını
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbak ailesi seni ne güzel kabul etmiş bir görüş ama barışlmak için değilde bir konusmak için gitmeyi dene yüzündeki o pişmanlıgı inandırıcı bulursan karar sana kalmıs ben hiç evlenmedim basımdan boşanmada geçmedi sana nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum kim ne derse desin kendi içindeki ses ile hareket et
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. yüzündeki pişmanlık falan yetmez çok emek vermesi lazım
- +1 yıl
lemek vermesini gerektirdiğini söyleme yaşanmışlıların hatrına geldim ne isteiyorsun gibisinden konusmalısın kararlı bir şekilde güçlü oldugunu göster ki o bunu daha cok etkiler
Soran+1 yılHiç karşılaşmadık boşandıktan sonra. görüşmeye gitmem. bir gün beni arayacak nasılsa
- +1 yıl
bu kadar katı olmamalısın
Soran+1 yılO bunu çoktan hak etti. önce gelip aileme yalvaracak. ailem onu öz evladından fazla severdi. bedelini ödeyecek. gerisi sonra
+1 yılBedel ödemesi gerekli sana ulaşması ve kıymetini anlaması için sanırım bunu da bir nevi yaşamış. Herşeyden önce kalbine bak mantığına bak onu en iyi tanıyan sensin analizini yapıp öyle karar al. Objektif olarak insanlar barışmanıza hayır diyecektir. Bunları yapanın karşısında ama dediğim gibi en iyi tanıyan sensin
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam kardeşlerim hala hakkında tek kelime söylemezler. çünkü o kadar iyi anlaşırlardı ki. eşim ailemi çok severdi. herkes şoka girdi tabi. ben de atlatamadım. bizim kötü bir evliliğimiz yoktu. o da kötü biri değildi. zayıf karakterliydi isteyen istediği yere çekti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunca olandan sonra evlenirsen onla senden salagi yok n eguzel hayat herseyi yap pismanim acaba sen evlenseydin yinede ister miydi yapma hocam hayatini degismissin tekrar saplanma camura
018 Yorumla
Soran+1 yılBenden ona kadın olmaz zaten bu saatten sonra anca zulüm olurum. o da beni bilir. buna rağmen dönmek istemesi enteresan
- +1 yıl
Demek ki yine basina corap orecek
Soran+1 yılMümkün mü. şartlar belli ayrıca bir daha evlenme durumu olursa sözleşme yapılacak. bir dahaki boşanma durumunda ödeyeceği nafaka tazminata kadar belirlenecek. eski karısı yok artık. evde de köpek muamelesi yaparım zerre takmam kabul ederse ben burdayım
- +1 yıl
Cektim cektirecem diyon bide ben esini tanumiyom ki oyle bir diyon ki sanki araciyim 😂😂
Soran+1 yılSadece içimi döküyorum. intikam almayı sevmem ama ödeşmek adettendir😂
- +1 yıl
😂😂😂yazsana bana 😂😂
Soran+1 yılÖzelden yazmıyorum. ha bu adam da beni bilir. bundan sonra canına okuyacağımı biliyo. buna rağmen dönmek istiyo işte
- +1 yıl
O zman birak gelsin hocam sende canina ot tika 😂
Soran+1 yılKaşınıyo. adı gibi bilir hayatı zindan edeceğimi
- +1 yıl
Kasiyani kasiyacan sende kasi yani 😉😂😂
Soran+1 yılBarışacakmış gibi yapıp tekmeyi bassam mı. böyle gelişine
- +1 yıl
Yok o zman taca cikar falso alip 😂😂
Soran+1 yılKeyfi bilir
- +1 yıl
Hahaahahaaaa fenaymissin hocam bende ogretmenumde branş ne senin
Soran+1 yılTürkçe. bana bunları yaparken düşünecekti. adım gibi biliyodum başkasıyla yapamıycanı
- +1 yıl
Eee malini biliyon yani ama. Iyi olmus evleneceksen de hemen evlenme surundur
Soran+1 yılBen şu anda bekar bir kadınım. onu tercih etmem için bana uygun hale gelmesi lazım. çok zor bu da
- +1 yıl
Ne diyim anam isin zor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSakın sakın sakın burda yazman bile iğrenç geldi bana asla kabul etme aklın varsa kesinlikle uzak dur değişmez o günahıda boynuma yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten tövbe ettiyse
- +1 yıl
Ablacım gözünü seveyim aklını basına topla kardeşleri aramaz o arattırıyor uzak dur erkek mi yok memlekette ya o tipten uzak dur arkadas ben sinir oldum çocuk baba ile büyüsün diyorsun ama öyle baba olmaz olsun
Soran+1 yılZaten onlardan rica etmiş benim yüzüm yok demiş
- +1 yıl
Uzak durrr
+1 yılÖnce izle. Nişanlı gibi bir kaç ay konuşun. Sonra bakarsın duruma olacak gibiyse evlenirsin yoksa arkadaş kalırsınız.
011 Yorumla
Soran+1 yılBizden arkadaş falan olmaz artık. benim şartlarım belli bu saatten sonra. yıllarca ona çalıştım maaşımı görmedim. kabul ederse bana da oğluma da o bakar. bizim yaşadığımız şehre taşınır. zaten o da buralı. it kadar haysiyeti olmaz yanımda
- +1 yıl
Öyle diyorsan hiç evliliğe yanaşma ne gerek var. Kendin pişir kendin ye.
Soran+1 yılO beni bilir. çok pişman olacağını da biliyodum. bu kadar kısa zamanda beklemiyodum
- +1 yıl
Ya boşver. Yaşın genç çocuğunda var evlenip ne yapacaksın. Hayatını yaşa artık. Özgür kadınsın ne güzel
Soran+1 yılDul olmak da güzel bir şey değil. insanların bakışları çok değişiyo
- +1 yıl
Herkes kendinden sorumlu. Boşver dışarıyı. Senin kendi hayatın
Soran+1 yılEvet ben kendimi biliyorum ama birçok şeyimi değiştirmek zorunda kaldım giyim tarzımı bile. oğlum her şeye ağlar oldu içine kapandı. bu adam bu çocuğun vebalini nasıl ödeyecek bilmiyorum
- +1 yıl
Evet arada olan çocuklara oluyor. Ama şartlar uymadıktan sonra evli kalmanın da anlamı olmuyor. Bizim ki de sıkıntılı bir dönemde. Belli bir yerden sonra zorlamanın anlamı olmuyor.
Soran+1 yılBoşanmak çözüm değil pişman olabilirsiniz boşandığınız için. artık o kadar kolay oldu ki boşanmalar. hiç zorlamıyo insanlar. ikinci üçüncü evlilik yapıyo yine boşanıyo
- +1 yıl
Evet öyle artık gömlek değiştirir gibi eş değiştiriyor insanlar. Ama yürümeyen evliliği zorlamamak bitirmek şart.
Soran+1 yılYürümemesi için bir sebep olmalı ama. bizimki alkolle başlayıp kumar ve kadınla son buldu. büyük sevepler olmalı yani
+1 yılBence dönmemelisin.
Ilk arayanda sen olma derim.
O seni arasin çok istiyosa..
Ayrica 'aldatildim sanirim' dedin.
Birdaha güvenmek mi istiyosun ona?
Seni tekrar üzmesine izin verme derim.03 Yorumla
Soran+1 yılBen asla aramam zaten. o tıpış tıpış gelecek. benden çnce aileme yalvaracak. durumuna bakarım
- +1 yıl
Yalvarip güveninizi kazanisa, evladiniz icin belki tekrar deneyebilirsin..
Soran+1 yılYapacaklarına bakarım
+1 yılsenin iş baya karışık arkadaş herşey tamamen sana kalmış bişey biz ne desek boş tabiki bizim lafımıza bakıpta ne barış nede barışma herşey tamamen senin elinde sana kalmış bişey burdaki herkes yarı bişey söyler kafan karışır
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu zaten
+1 yılEski kocadan hayır gelmez evlenmiş sorumsuz borc yapan vs vs
05 Yorumla
Soran+1 yılBenden boşandıktan sonra kendini toparladı yavaş yavaş borçlarını ödedi az kaldı sanırım. kadından beklentisi çoktu sanırım biraz da çıkar ilişkisiydi. aradığını bulamadı demek ki
- +1 yıl
Onu bilemem. Sen aklın dönmeye karar vermiş
Soran+1 yılBen çok inatçıyımdır ve kin tutarım öyle kolay mı affetmek. önce aileme yalvaracak. sonra benim şartlarımı yerine getirecek. imkansız gibi bir şey. ben boşanır boşanmaz evlenip hemen ayrıl asına hiçbir anlam veremiyorum
- +1 yıl
Hayat bir karar verme sonucu yaşanıyor sende artık bir karar verirsin
Soran+1 yılHerkes tercihlerinin sonucunu yaşar
+1 yılO kadar şey yaşadın ve ne yapacağını bilmiyorsun. Sonra erkekler aldatıyor, sorumsuz, ilgisiz vs vs diye dert yanarsınız
18 Yorumla
Soran+1 yılSiz babasız bir evlat büyütmenin ne demek olduğunu biliyo musunuz. ya da yıllar sonra ailenle tekrar yaşamanın
- +1 yıl
Adam sana yalan söylüyor, seni aldatıyor, sen bana şunu biliyor musun bunu biliyor musun diyorsun. İyi bir mesleğin var, kur kendi düzenini yaşa hayatını.
Soran+1 yılBen eşimi çok seviyodum dönücem demiyorum zaten ama ben de hiç iyi değilim. toparlayamadım kendimi
- +1 yıl
Kolay şeyler yaşamadın elbette ama dik durdun ve yine dik dur. Sabırlı ol güzel günler gelecek senin için
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Zaman her şeyin ilacı sabırlı ol ve doğru adımlar at
Soran+1 yılHayırlısı olsun
- +1 yıl
Amin
Evlenmiş olduğunu okuyana kadar affet derdim de evlenmiş zenden sonra başka tene ait olan birini kabullenmek zor olacaktır. En azından benim fikrim
019 Yorumla
Soran+1 yılBeni de engelleyen bu. yoksa affederdim zaten. oğlumun bir başkasıyla büyümesini istemem
Soran+1 yılNiye hemen evlendi niye ayrılıyo bu kadar kısa sürede
Soran+1 yılBen terkedin e boşluğa düştü onunla doldurmak isyedi olmadı işte
Soran+1 yılÇok zayıftır. tek başına kolay kolay yapamaz. kadın da ona destek oldu tabi bu durumunda. olanlar oldu
Soran+1 yılÇok haklısınız bazı şeylerin dönüşü yok. ben de onunla yaşayamam gibi geliyo içim almaz affedemem
Soran+1 yılÇok zor hem de
Soran+1 yılAynen. oğlum için her şeyin en iyisini istiyorum. şartlar istediğim gibi olmazsa mümkün değil zaten
Soran+1 yılNe bekliyosunuz bu saatten sonra. her şeyi unutup kaldığımız yerden devam mı. geçti artık o günler. oğlum için anlaşma yaparım sadece
Soran+1 yılAllaha şükür güçlüyümdür. çok yıprandım ama toparladım. kendimi işe verdim. tam unuttum derken adam hortladı. sanırım erkeklerin pişmanlık mekanizması biraz geç işliyo
geçmiş geleceğin aynasıdır dönme seni seven birini bulursun elbet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinden geleni yap. Eğer Döneceksen güvendiğinden emin ol bence
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç güvenim kalmadı
Cevap sahibi+1 yılO zaman dönüpte hayatını zehir etme.
Soran+1 yılDönsem de yapamam sanırım
Cevap sahibi+1 yılBence de. Sana o güveni kendisinin verebilmesi lazım ayrıca kendisinin konuşmaya cesareti yoksa sen hiç uğraşma. Hem ne kadar incitmişti seni öyle değil mi? Başka bir kadınla evlendiği zaman kendini ne kadar da değersiz hissetmiştin
Soran+1 yılEvet. zaten ben parmağımı bile kımıldatmam onun için. yapacaklarına bakarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin sakijnnn sakin ne affet ne de bir daha ona don
00 Yorumla
+1 yılİçinde ona karşı sevgi varsa dön derim ama eski alışkanlıklarına dönme ihtimali yoksa evlen
02 Yorumla
Soran+1 yılBu saatten sonra benim şartlarım geçerli olur. gidip iki konuşup affedemem ben onu.
- +1 yıl
Aynen öyle
Ayrılmış kurtulmuşsun dua edeceğine geri mı dönsen diyosun allah akıl versin sana diyorum bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar uzun yazıyı kimse okumaz. Kimsenin umrumda değilsin çünkü.
00 YorumlaSiz bayanlar zaten terketmesini bilirsiniz
012 Yorumla- +1 yıl
@oguzhanakinci12 düzgün konuş lan bacım çocuğu sana ne lan sıçırtma erkeklik yapma klavye arkasından it soyu delikanlı adam yüze söyler şerefsiz kahpe çocuğu
Soran+1 yılÜç yıl borcunu ödedim onun. kimin ne çektiğini bilemezsiniz
Soran+1 yılYıllarca emek verdim ona ütüsüz atlet dahi giydirmedim. bir gün yemek yapamadım demedim. çocuğuma evime eşime çok iyi baktım. ayrıca güzel ve bakımlı bir kadınım. bulduğuna bakıyorum kendime bakıyorum hazmedemiyorum. onun bu pişmanlığı dibine kadar yaşamasını istiyorum. eşine çocuğuna tercih etmişti o kadını ne oldu da bu kadar kısa sürdü büyük aşkları. bu arada size de geçmiş olsun
Soran+1 yılAslında sadece beni değil benden sonra bütün çevresini kaybetti. o da böyle olacağını tahmin etmemişti. hiç mutlu olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılBaşka bir şehirde yeni bir insanla ne kadar düzen tutar. çocuğunu doğru düzgün göremiyo bir taraftan. son pişmanlık fayda vermiyo. başını yastığa koyduğunda rahat uyuyabiliyo mu acaba
- +1 yıl
Kişilik ve karakter ve duygular farklıdır insanlarda. Bazı kişiler çok duygusal olurlar bazılarında hiç duygh olmaz bide karakter sahibi olmayan kişiliksiz insanlardansa başını rahatça koyabilir yastığa. Sen üzülme bence hayatın insana neler getirebileceği konusunda belli bir olgunluktasın bundan eminim canını sıkma sende keyfine bak ki. Oda anlasın hayatta tek vazgeçilmesin kendisi olmadığı
Soran+1 yılOğlunu göremiyo ya ben olsam kahrımdan ölürüm
Soran+1 yılBeni çok severdi.7 yıl evli kaldık evliliğimizin 5. Yılında hata üstüne hata yaptı bir daha da toplayamadı. bir tokadını yemedim ağzından en ufak kötü söz çıkmazdı. beni kahreden de bu
+1 yılSakın ama sakın geri dönme. Kendş hayatına bak
03 Yorumla
Soran+1 yılOğlum çok üzülüyo içine kapandı. sürekli babayı soruyo. ailemle yaşıyorum bu zoruma gidiyo. yoksa ailem beni el üstünde tutuyo ama gel bana anlat
- +1 yıl
Canım benim, inan bana sağlıksız bir ilişkide büyüteceğine oğlunu yalnız büyüt.
Soran+1 yılBen de hiç toparlayamadım kendimi
Senden bosandıktan sonra hıc biriyle olmadın mı
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadım. teklifler aldım ama kabul etmedim. ben bir anneyim hata yapmak istemiyorum
Soran+1 yılKarşıma sevebileceğim biri çıkmadı. daha boşanalı bir yıl oldu zaten. gerçekten seveceğim güveneceğim biri olsa kabul ederim. eski eşimin falan gözünün yaşına bakmam. oğlum için en iyisi olsun istiyorum
Soran+1 yılOğlumun üstüne titriyorum. maddi anlamda kimseye ihtiyacı yok. ama babayı özlüyo işte
- +1 yıl
iste bunu kullandırma. görüşecekse görüşsün ama sen bir araya gelelim baskılarına eğilme
Soran+1 yılne ben eski ben olurum ne de o. geçti artık. bazı durumlarda sevgi de çözüm değil. bana yapacağı en büyük saygısızlığı yaptı. ben onunla aynı eve girdiğimi düşünemiyorum. birbirimizi yeriz. geçmiş günlere yazık oldu. oğluma yazık oldu. ama en güzel şekilde yetiştiririm inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsakın böyle bir aptallık yapma
029 Yorumla
Soran+1 yılYa oğlum kafamı karıştırıyo
- +1 yıl
sacmalama. dünyaya bir daha gelecek degiksin bu adamla bu ömür bitmez. kendini de düşün
Soran+1 yılSizce niye boşanır boşanmaz evlendi ve bu kadar kısa sürede boşanıyo
- +1 yıl
düşünme onu bos ver. önemli olan sensin
Soran+1 yılAma insan merak ediyo
- +1 yıl
etme ya etme. o seni düşünde bunları yaprmiydj
Soran+1 yılBen de onun iyiliğini istediğimden merak etmiyorum. bana yaşattıklarının bedelini ödesin istiyorum
- +1 yıl
o bunu fazlasıyla öder merak etme. sen Allah'a havale et. arkana bakma
Soran+1 yılEvimden çıkarken beddua ettim. suç hangimizdeyse allah tez zamanda akıbetimizi versin dedim. hayatımda ilk kez birine beddua ettim
- +1 yıl
acını iyi anlıyorum emin ol. ama artık unutmalısın. dertlesmek istersen yaz
Soran+1 yılTam unutmaya başlamıştım adam hortladı. kendime sıfır araba aldım düzenimi kurdum. bunlar onu pişman etti
- +1 yıl
burası kırılma noktası. asıl burdan dönersen kaybedersin
Soran+1 yılŞu an asla dönmem. durumuna bir bakarım. parmağımı da oynatmam onun için. süründüğünü görmeliyim
- +1 yıl
sen çok dolusun. yaz bana konuşalım
Soran+1 yılÖzelden yazmıyorum. evet doluyum. kinliyim
- +1 yıl
kinin seni yanlışa sürüklemesin
Soran+1 yılAllaha şükür yanlış bir şey yapmadım boşandığımdan beri. işimde gücümdeyim.
- +1 yıl
yanlış anladın. ben sana öyle ithamda bulunmadım. içinde bulunduğun durumdan dolayı yanlış karar verme demek istedim.
Soran+1 yılArtık çok farklı düşünmeye başladım. eski eşim de bir gün benle iletişime geçerse karşısında eski eşi olmadığını fark edecek. benim şartlarımı sağlayan buyursun gelsin
- +1 yıl
sakın açık kapı bırakma bak yine yenilirsin
Soran+1 yılBen bıraksam ailem bırakmaz. o da ailemden korkuyo zaten
- +1 yıl
dik dur. çocukla falan baskı yapar duygusal olarak. sakın inanma
Soran+1 yılÖnce çocuğumun babasız geçirdiği zamanın bedelini ödeyecek. tam unutuyorum toparlıyorum derken o pişman oldu. neden bu kadar geç
- +1 yıl
ya işte pişmanlık değil o. duygusal olmaaaaaaaaaa. sen bu adama yine yenileceksin ben sana soyliyim. sakin konuşma görüşme hatta düşünme bile. son pişmanlık fayda etmez sonra
Soran+1 yılBen kendisiyle yine görüşmüyorum. siz de benim ne kadar acımasız olabileceğimi bilmiyosunuz
- +1 yıl
çocuğu falan kullanır duygusal bağlar o yuzden dedim
Soran+1 yılBenim yanımda çocuk zaten bu anlamda bana duygu sömürüsü yapamaz kendi düşünsün
- +1 yıl
yanında olması için demedim. çocuk için birleşelim diyebaraci falan koyar iste ya da çocuğu öğretir babamla barışın diye sana söyletir
Soran+1 yılÇocuğu görmüyo ki öğretsin. aracıların da ağzına tükürürüm. gelecekse adam gibi kendi gelip yalvaracak. sözleşme imzalayacak
Bence dönme
04 Yorumla
Soran+1 yılBakalım neler yapacak ben pasif durumdayım
Soran+1 yılBekliyorum sadece olacakları
+1 yılDönme sakın
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor babasız çocuk büyütmek. ailemle yaşıyorum beni el üstünde tutuyolar. ama boşandığımızdan beri hiç iyi değilim
- +1 yıl
Evet ama aldatıldın
Soran+1 yılKaç kadın var aldatılmayan kimse kimseyi yemesin. ama ben güvenmiyorum artık
+1 yılEvet konuşsana
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşandıktan sonra hiç konuşmadık yüzünü de hiç görmedim. çok garip bir durum. ne oldu da pişman oldu. niye evlilik yaptı bu kadar çabuk
- +1 yıl
Onunla konuşsana bunları
Soran+1 yılAilem asla istemez böyle bir şey yapmamı. cesaret edemiyorum. derdi neydi acaba bunca şeyi yaparken
Hangi sehirdesin?
04 Yorumla
Soran+1 yılAydın
Soran+1 yılİşim olmaz
+1 yılSen bilirsin
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi