Eski kocama dönmeli miyim?

Bundan dokuz sene önce birbirimizi çok severek evlenmiştik. aynı mahallede büyümüştük aileler zaten tanışıyodu. bir yıl nişanlı kaldık rüya gibiydi. sınra evlendik. biz memlekette oturmuyoduk eşimin işlerinden dolayı başka bir şehre yerleştik. bir oğlumuz oldu. ikimiz de çalışıyoduk. ben öğretmenim eşim mühendisti. yabancı memlekette çocuk büyütürken zorlanıyoduk ama mutluyduk yine de. eşim iyi bir konumdaydı. derken etrafına yanlış arkadaşları topladı onlarla içmeler eve geç gelmeler başladı. bunlar evliliğimizin 4. Yılında oldu. çok uyardım. ama dinlemedi. beni de hiç kırmazdı. yavaş yavaş evin bütün yükü bana kaldı sorumsuzlaştı. tabi aramız bozulmaya başladı. aramıza resmiyet girdi resmen. kendi haline bıraktım baş edemeyince. en sonunda eşim çok büyüj bir maddi kayba uğradı. evimizi arabamızı sattık borçları kapattık. alkollü kaza geçirdi işten atıldı. bir yıl da bu kaos dönemine katlandım. boşanmak istedim eşim çok yalvardı. tabi bunlar ikimizin arasında. kimsenin haberi yoktu. sonra yeni bir iş buldu başka bir şehre taşındık. artık düzelmişti güzel bir düzen kurduk içkiyi bıraktı. bu şekilde 5 ay geçti. birlikte tatillere gittik. evimizdeki birçok eşyayı yeniledik. meğerse geçmişten kalan benim bilmediğim borçları varmış daha. ama benden saklamış. bunlar ortaya çıkmadan benden soğuduğunu söyledi. ayrılalım dedi. çok kötü görünüyodu. bir hafta bu şekilde geçti. sonra ben eşimin borçlarını geçmişte yaptıklarını öğrendim ve evi terk ettim. bir hafta sonra da anlaşmalı boşandık. eşim boşandıktan 7 ay sonra kendinden yaşça baya büyük dul bir kadınla evlendi. sanırım evliliğimizin son bir ayında bu kadınla aşdatılmışım. genç güzel bir kız beklerken kadını görünce şoka uğradım. yaşlı ve çirkin bir kadındı. duyduğuma göre kadın birçok kişiyle birlikte olmuş çocuğu olmuyomuş. eşim evleneli 5 ay oldu. kardeşleri beni çok sever. onlar aradı. abim boşanıyo diye. nolur abla bir kez oturup konuşun abim çok pişman dediler. beni aramaya da yüzü yok. ne yapacağımı bilmiyorum
Eski kocama dönmeli miyim?