Eski eşimden 2 yaşında kızımız var. Kizimin aşılarını birlikte yaptırmak için iş yerine gittim. Haftanin 4 gunu kizim icin buluşuyoruz. Kendisi avukat ve boyle istedi. Elinde olsa her gun bulusacak. Asistanı beni beklemem için odasına aldı, normalde bosandiktan sonra hic odasina girmedim, yine girmezdim ama kızım huysuzlanınca girip odada onu susturmak için dolaşmaya başladım.
Benim fotoğraflarımın hâlâ masasında olduğunu gördüm.
Gördüğümü belli etmemeye çalıştım ama geldiğinde o da gördüğümü anladı.
Beni Sevdiğini biliyorum. Her konuda her dediğimi hep yapardı. Ama bana bir konuda inanmadi. ( söylemek istemiyorum.) sonrasında haklı olduğum ortaya çıktı ama affedemedim. Boşanmak o istemişti, sucsuz oldugum ortaya çıkınca geri çekmek istedi, bu defa da ben istemedim boşandık. Çok pişman olduğunu sürekli dile getirdi hiç kabul etmedim.
Benden 10 yaş büyük, babam yok bana da bu yüzden oldukça şefkatli davranıyordu zaten hiç bağırmasını duymadım. Ama işte benden guvenmeden vazgeçti. Dünde her zaman olduğu gibi yine bana çiçek yolladı. Bunu her hafta yapıyor. Her hafta özür diliyor.
Aklım başka kalbim bambaşka diyor.
2 yıldır ayrıyız. Kızım doğdu biz ayrıldık.
Benim fotoğraflarımın hâlâ masasında olduğunu gördüm.
Gördüğümü belli etmemeye çalıştım ama geldiğinde o da gördüğümü anladı.
Beni Sevdiğini biliyorum. Her konuda her dediğimi hep yapardı. Ama bana bir konuda inanmadi. ( söylemek istemiyorum.) sonrasında haklı olduğum ortaya çıktı ama affedemedim. Boşanmak o istemişti, sucsuz oldugum ortaya çıkınca geri çekmek istedi, bu defa da ben istemedim boşandık. Çok pişman olduğunu sürekli dile getirdi hiç kabul etmedim.
Benden 10 yaş büyük, babam yok bana da bu yüzden oldukça şefkatli davranıyordu zaten hiç bağırmasını duymadım. Ama işte benden guvenmeden vazgeçti. Dünde her zaman olduğu gibi yine bana çiçek yolladı. Bunu her hafta yapıyor. Her hafta özür diliyor.
Aklım başka kalbim bambaşka diyor.
2 yıldır ayrıyız. Kızım doğdu biz ayrıldık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer