Kocamın bana tekrar dönmesini nasıl sağlarım?

5 yıllık Bi evlilik 4 yaşında Bi kız çocuğumuz var. Severek kaçarak evlendik hamile kalana kadar güzeldi biseyler sonra onun ailesi girdi araya eşim onların gerçek yüzünü bir türlü görmedi görmek istemedi. Çok üzüldüm çok kırıldım çok değersiz hissettim. Bu arada Biz benim annemle babamla yaşıyoruz yani eşim icguveysi ama annem annesinden çok sevdi çok değer verdi maddi manevi 5 yıldır hep yanımızda oldu. Herneyse eşim ayrı eve çıkmak istedi son 1 yıldır ozellikede 1 aydır kesin kararliydi, annemlerde istemedi biz ona kötü ne yaptık gitme dediler en son çare bizi istemiyorsa aynı bahçenin içinde küçük Bi evimiz daha var biz o eve ayrılalım sen gitme sobalı eski evde ne işin var dediler. neyse akşamda tekrar konuşuldu eşimin babası geldi ikna etmeye çalıştık olmadı , anneme bu bahçede yasamiycam gidicem dedi ya siz gidin ya biz dedi , annemde benim üstüme geldi söyle bitirdiyse şimdi gitsin dedi bende gittim yanına aynen söyledim kalktı gitti, ama boşanmak istemiyorum pişman olup gelirmi nasil pişman edebilirim onu
Kocamın bana tekrar dönmesini nasıl sağlarım?