Ortak yerde çalıştığımız için tanıştık ve ilişkiye başladık ilk başlarda her şey iyiydi sonradan eski sevgilisi başka biri mağazadan bizim mağazaya atandı o geldikten sonra kafam çok karışık diyip soğuk yapmaya başladı bana. Bende sinirlenip onu mu özledin yoksa dedim cevap vermedi her şeyi değişmiş sadece bakışları değişmemiş dedi bana ben telefonda konuşurken bagırıp çağırdım ve stir git dedim sonra aradan birkaç gün geçince iş yerinde aynı masaya oturduklarını ve konustukları haberini aldım neden bir insan böyle yapar ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgilinin “kafam karışık” demesi genellikle bir şeylerden emin olamadığını gösterir ama bu tamamen ilgisini kaybettiği anlamına gelmeyebilir. İçinde bulunduğu duygusal durumu, ilişkinin gidişatını veya kendi hayatındaki bazı konuları sorguluyor olabilir. Ancak, bu durumun sürekli hale gelmesi veya mesafeli davranması ilgisinin azaldığına işaret edebilir. Burada önemli olan, onun gerçekten ne düşündüğünü ve ne hissettiğini anlayabilmek için açık bir şekilde konuşmaktır. Eğer net bir cevap veremiyor ve ilişkiyi askıya almak istiyorsa, belirsizlik içinde kalmamak adına senin de kendi mutluluğunu düşünmen gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba bu karmaşık ve üzücü durumu anlamaya çalışmak çok doğal. Sevgilinin kafam karışık demesi ve ardından eski sevgilisiyle yakınlaşması, kafanda birçok soru işaretine neden olmuş olabilir. Bu durumda neler olup bittiğini ve ne yapabileceğini değerlendirelim:
1) Kafam Karışık İfadesinin Anlamı:
Kafam karışık ifadesi, genellikle kişinin duygusal olarak belirsizlik içinde olduğunu, birden fazla duygu veya düşünce arasında sıkıştığını gösterir.
Bu durum, eski sevgiliyle yeniden karşılaşmanın yarattığı duygusal karmaşıklıktan kaynaklanabilir.
Ancak, bu ifade aynı zamanda ilişkinize olan ilgisinin azaldığını veya başka bir ilişkiye yönelmek istediğini de işaret edebilir.
2) Eski Sevgilinin Ortaya Çıkışı ve Etkileri:
Eski sevgilinin iş yerine gelmesi, sevgilinin duygusal dünyasında bir karmaşa yaratmış olabilir.
Geçmişte yaşananlar, yeniden alevlenmiş veya sevgilinin kafasında karşılaştırmalar yapmasına neden olmuş olabilir.
Sevgilinin eski sevgilisiyle aynı masada oturup konuşması, bu karmaşanın devam ettiğini ve hatta derinleştiğini gösteriyor.
3) Sevgilinin Davranışlarının Olası Nedenleri:
Duygusal Kararsızlık: Sevgilin, eski ve yeni ilişkisi arasında kararsız kalmış olabilir. Geçmişteki duyguları yeniden canlanmış ve mevcut ilişkisini sorgulamaya başlamış olabilir.
İlgi Kaybı: Sevgilin, ilişkiden sıkılmış veya başka bir ilişkiye yönelmek istiyor olabilir. Eski sevgilinin ortaya çıkışı, bu durumu tetiklemiş olabilir.
Manipülasyon: Bazı insanlar, karşı tarafı kontrol etmek veya dikkat çekmek için kafam karışık gibi ifadeler kullanabilir. Sevgilin, seni kıskandırmak veya ilgisini çekmek için bu şekilde davranıyor olabilir.
Geçmişe Özlem: Sevgiliniz, eski sevgilisiyle yaşadığı güzel anıları özlüyor olabilir.
4) Senin Yapabileceklerin:
Sakin Kalmaya Çalış: Öfke ve hayal kırıklığıyla hareket etmek yerine, sakin kalmaya ve durumu değerlendirmeye çalış.
Açık ve Dürüst İletişim: Sevgilinle açık ve dürüst bir şekilde konuşmayı dene. Ona, duygularını ve endişelerini anlat.
Sınırlarını Belirle: Kendine saygı duy ve sınırlarını belirle. Eğer sevgilin seni sürekli olarak belirsizlik içinde bırakıyorsa, bu ilişkiyi sürdürmek zorunda olmadığını unutma.
Kendine Zaman Tanı: Bu süreçte kendine zaman tanı ve duygularınla başa çıkmak için kendine izin ver.
Profesyonel Yardım: Gerekirse bir terapistten yardım alabilirsin.
5) Neden Böyle Davranıyor
İnsanların neden böyle davrandığını anlamak her zaman kolay değildir.
Sevgilinin davranışları, kendi içsel çatışmaları, geçmiş deneyimleri veya kişilik özellikleriyle ilgili olabilir.
Bu durumda yapmanız gereken en önemli şey kendinize değer vermeniz ve kendinizi korumanızdır.
Önemli Not: Unutma, her ilişkinin dinamikleri farklıdır. Sevgilinin davranışlarının nedenini tam olarak bilemeyiz. Ancak, yukarıdaki adımlar, durumu anlamana ve doğru kararlar vermene yardımcı olabilir.
10 Yorumla
Sende onu aramıx̌ olabilir. Hiç üzülme. Düşünme. Böyle şeyler oluyor. Benimde eski sevgilim benle 7 sene srvgili oldu da 6 ayda taniyip sevdi evlendi cocuk yapti dünya turuna çıktı adam. İlk başlarda çok acı çektim ama şu an iyi ki çekmişim diyorum olgunlaştım insanları anlayabiliyorum. Şuanki nişanlım eski sevgilimden tamamen farklı karekterde biri. Fiziki özellikleride öyle. Ama seviyorum. Ileride aile kuracağız o da seviyor o da benim gibi altadılmış zamanında. Yaralı kuşlarız yani. Ama 4 ay sonra evleniyoruz ve cok mutluyuz iyi ki yaşamışık diyoruz her şey için. Birbirimizi bulduk sonunda.
Takma yani sktr et.. gitsin yol ver gelincede kabul etme. Bak hayatını yaşa. Bende bu arada nişanlımda calistigim magazada tanistim. Müdürdü beni işe aldı😄 1 ay sonra sevgili olduk. Çok tatlı güzel bir ilişkimiz var 🔵00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Kanka ayrılık var. boş ver geç. Zaten çok belli belirsiz ve eskisini unutamadığı. İster kadın olsun ister erkek ilişki de net olmayan ve eskisini unutamayan kişilerden olmaz. Sen üzülme onsuz devam et yoluna. Hatta seni fazla üzen bir durum varsa başka bir yerde çalışmaya başla.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah, bu tarz durumlar insanın içini gerçekten kemiriyor... Belli ki sevgilin eski sevgilisi yüzünden kafası karışmış durumda ve bu karışıklığı da sana yansıtıyor. Eski sevgili mevzuları gerçekten karmaşık olabiliyor... Haliyle senin de çok üzülüp sinirlenmen gayet doğal. Ama birbirinizle açık bir şekilde konuşmadan bu durumu çözmeniz zor gibi duruyor. Kendini daha fazla yıpratma, ne hissediyorsan bunu sakince konuşarak onunla paylaş 💔. Bu durumun senin de canını acıttığını bilsin. Eğer ilişkinizde bir umut varsa, ancak dürüst bir iletişimle toparlanabilir. Ama unutma, senin değerini bilen biri hayatında olmayı hak eder 🌟.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılKardeşim şu kafam karışık diyen tipteki kızlardan uzak durun sonra oyun sonu canavarı yemesin duygularınızı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yeteri kadar ilgisine, sevgisine sahip değilsin demektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılevet ilgisi bitmiş
10 Yorumla
1 yılAyrılık çanları çalıyor demektir. İlişkide net olmayan kişiden kadın da olsa erkek de olsa hayır gelmez.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir ilişkide "kafam karışık" demek genellikle bir şeylerin yolunda gitmediğini gösterir. Bu, kişinin duygularından emin olmaması, başka şeyler düşünmesi ya da ilişkiye tam olarak bağlanamaması anlamına gelebilir.
Eğer sevgiliniz böyle diyorsa, ilgisi azalmış veya ne istediğini bilmiyor olabilir. Bu durumda önemli olan, onun netleşmesini beklemek yerine sizin ne hissettiğinize odaklanmanız. Sürekli belirsizlik içinde olmak sizi yorabilir. Sizce bu kafa karışıklığı geçici mi, yoksa ilişkinin gidişatını etkileyen daha büyük bir sorun mu var?00 Yorumla
1 yılEski sevgilisinin gelişi kafasını karıştırıyorsa, belliki aklı onda kalmış. Zaten "bakışları değişmemiş" kelimesi yeter bunu anlamak için. Üzerine düşme, bitmiş bu ilişki zaten, eğer üzerine düşersen, bu sadece zaman kaybı olur senin için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılO dediğin kelimeden sonra asla seninle konuşmazdim. Sadece işle ilgili çok zaruri durumlardan konuşursum. Bir kadınla ilişkiye başlıyorsan işin sonunda ayrılık olabileceğini de düşünmelisin yani küfür etmek nedir...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılKardeşim onlar ayrılmışlar ve baktılar olmuyor tekrar barışmışlar olay bu. Sen burada hiç kendini hırpalama ve kabahat arama.
Bu ilişki biraz senin zorunla mı başladı, nasıl oldu?
10 Yorumla
1 yılDostum, bir insanın kafasının karışması ıcın ne olması lazım? Seni aldatma eyiliminde biriyle iletişim kurması. hiç ilgilenme ve yuz verme sakın, at gibi giden it gibi döner. Unutma :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aynen dediğin gibi olmuştur. Ya eskisiyle tekrar olmak istiyor ya yenisiyle tanışmıştır. Sadece 1 kişiyi sevmeyi başaramayan ergenlerin alnında yazsada hiç bulaşmadan uzak dursak.
00 Yorumla
1 yılOnun boşluğunu seninle doldurmaya çalışmış boş ver kurtulmuşsun böyle ne istediğini bilmeyen insan senin ömrünü kısaltır, umursama yazma bir kıza yazarsan nede olsa buda seviyor diyerek seni seçenek olarak görür genel olarak erkek için de kız içinde aynı. Neden yaptı demene gerek yok en azından kurtuldum de geç gelirse kabul etme
00 YorumlaBaşlığı okuyup başka birisi vardır yazacaktım detayda siz söylemişsiniz zaten bırakın gitsin aksi taktirde çok kötü saçma sapan olayların içine öeker sizi
00 YorumlaKız artık o tarafa kaymış sende stir ettim diyorsun. Geçmiş olsun. Kafası karıştı çünkü kalbi zaten sana karşı tam anlamıyla dokur değildi ya da onu düşünüyordu belki de
00 Yorumla
1 yılAklı eskisinde kalmıştır, sizlik bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum işin bahanesi ilgisizlik.( tabii kadın olarak hemcinsimin ne yaşadığını bilemem:)
00 Yorumla
1 yılEskiyi unutamamış.. seni yara bandı gibi kullanmış ama eski sevgilisinin yerini de ona göre dolduramamışsın.. bu olaylara karakter meselesi diyoruz.. aramıza hoş geldin
00 YorumlaMaalesef kötü olmuş ama insanların davranışlarından Sen sorumlu değilsin Sen kendine davranışlarından sorumlusun yani olmuş bunu engelleyemezsin Bazen hep böyledir Yani sen ne kadar çabalarsan da olmaz onun yaptığı büyük ayıp olmuş açıkçası Belli ki onu unutamamış belki anlaşmışlardır Önceden o şekilde gelmiştir ya da çocuk senin varlığını duydu bilerek geldi kız unutamadıysa bu Kadın problemi senin değil yani ilk başında böyle bir şey görmen hayırlısı olmuş
00 Yorumlaİlgisini kaybettiğini veya başka birinin daha olduğunu veya mantık olarak kafasına yatmayan bir şeyler olduğunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBirini tam olarak atlatamamışken yeni bir ilişkiye başlamak yeni partnere çok büyük haksızlık kesinlikle.
00 Yorumla
1 yılSil kardesim, enerjini bosa harcama. Bitmiş bir ilişki.
Seni isteseydi bunları hissetmezdin. Gerçek bu.00 Yorumlaeski sevgilisini hala seviyormuş demekki ve belkide onu unutmak için seninle konuşmuş olabilirrr
00 YorumlaKafası karışık insandan olmaz aklı demek hala onda onu sen hayatından cıksrt neden yapar unutamamıştır
00 Yorumla
1 yılmalmış
unut gitsin
öyle bir unut ki ilerde adını da yüzünü de hatırlamayacak kadar
çünkü değersizlere yer yok
00 YorumlaAynı olayın benzerini ben yaşadım kardeşim kolay mesele değil
012 Yorumla
Soran1 yılGerçekten hiç kolay değil içim içimi yiyor kaç gündür ama iş yerinde denk geldiğimizde belli etmemem dik durmam gerekiyor
Soran1 yılGelemiyorum seviye yeterli değilmiş
Soran1 yılKaç gündür gözüme uyku girmiyor yemin ederim o kadar doluyum ki
Soran1 yılMecburen onlara karşı dik durmak zorundayım ne kadar istemesem de onların yüzünü göreceğim sürekli
Soran1 yılO yüzden tekrardan olmalarını istiyorum benim verdiğim sevgiyi ona kimse veremeyecek tekrar bana döndüğünde onun yüzüne tkürmek istiyorum ki içim başka türlü rahatlamayacak
1 yılAklindan cikaramamis ayrılın bence çünkü kizin hep git gelleri olcak ugrasmaya değmez
022 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ayrıldık zaten babası vefat etmişti birkaç sene önce bana merhametimin babasına benzediğini söylerdi hep bana iğrenç anlayışsız bir insansın diyince en son dayanamadım bir daha iyi tanıyamadığın insanları babanın yerine koyma dedim engelledim ve bitirdik
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Ben sana bir şey demiyorum bu ister kız olsun ister erkek olsun bunu yapan insanda şeref yoktur benim önceden sevdiğim kişi benim aklımda ise ben yeni başka biri ile konuşmam eğer konuşurum ise yarı yolda bırakmam bu insanlığa yakışmaz yeni bir ilişki kurayım ve eski sevdiğim gelince yeni olan kişiyi hiçliğe sayayım yani bu açıkça şerefsizlik
- 1 yıl
Evet öyle maalesef yapan cok
- 1 yıl
Aslinda iyi olmus takma kafana sen daha iyilerine layiksin
- 1 yıl
Gider tabiki ama kazanan yine sensin
Soran1 yılAynen öyle onu öyle saf sevmiştim ki bende dokunmaya dahi kıyamıyordum
- 1 yıl
Ha iste sonra niye adam akilli iliski yapamiyoruz aq illa icimizden gececekler
Soran1 yılAyık dolaşamaz oldum her gün alkol alıp öyle işine gücüme bakıyorum yoksa olmuyo
- 1 yıl
Böyle insanlar icin kendinizi degersizlestirmeyin çünkü size ne olursa olsun bu insanlar yüzünüze bile bakmicaklar uzun lafin kisasi hic kimseyi kendinizden cok sevmeyin ve asla bir kiz yüzünden kötü yollara düsmeyin hic biri icin değmiyor
Soran1 yılAnkara
1 yıldemekki seni kullandı eski sevgilisini unutamamiş boş ver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılUnutmamış eski sevgilisini. Senle unutmayı denemiş. Ama tekrar gelince duygularına engel olamamış.
00 Yorumla
1 yılNeden mi yapıyor sevmiyor çünkü bunu anlamak zor olmalılı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bi kiz bunu dediyse baskasini da bulmuştur. Hangisiyle olayim diye kafasi karismis heralde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet bunu gösterebilir ama başka sorunu da olabilir
00 Yorumla Umarım ayrılırsın ondan yoksa aldatılacak gibi duruyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Arkadaşım ve çok üzüldük lan. Oğlum sen bunları haketmemişsin.
01 Yorumla
1 yılİlgisini kaybedip başka kişilere ilgi duyduğunu ve maalesef ki senden sıkıldığını gösterir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun kardeşim 👿 boynuzları takmadan yol yakınken ayrıl.
00 Yorumla
1 yılSeni kullanmış reis başkasını unutmak için kullanılmışsın işi bitince de dünyanın en değersiz varlığı olursun onlar için o yüzden boş ver et asla bidaha yüzüne bile bakma
03 Yorumla
Soran1 yılBidaha yüzüne bile bakmam ama ona o kadar sevgi verdim ki hayatımdaki ilk çiçeği bile ona almıştım ve böyle yapması o kadar zoruma gidiyor ki ona üzülmüyorum üzüntüm sadece kendime
- 1 yıl
Herkesin hayatta yanlış ilişki konusunda en az bir hatasi vardır ama bu hatalar sadece zarar değil sana tecrübe de kazandiriyor bidaha böyle kimseye güvenmezsin kardesim
Soran1 yılTeşekkür ederim ablam
Kesinlikle öyledir bence
kafam karışık sana olan ilgimi tartmam lazım eskisi gibi hissediyor muyum hissedemiyor muyum demenin üstü kapalı halidir
10 YorumlaKadın olsun erkek olsun belirsiz insanla hiçbir iş yapılmaz büyük ihtimalle seni yara bandı gibi kullanmış minnet etme kendine ve duygularına saygı duy ondan ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAklı onda belli ki. Kavga gürültü çıkarmadan tam bir alfa gibi ayrıl. Yapabilirsin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılboşuna evlenmek için bakire aramıyor insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeninki de pek ayran gönüllüymüş boş ver bir kayıp değil.
00 Yorumla
1 yılYara bandı ya da bir nevi o anki duygusal boşluğunu dolduracak insan olmuşsun kardeşim. Erkek ya da kız fark etmeksizin insanların insanları oyuncak gibi görmeleri komik
00 YorumlaOnunla ilişki konusunda net bir konuşma yapman gerekiyor ve tercih yapmasını söyle ya o ya ben diye, belirsizlik yapan insanlardan uzak durman senin yararına olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu ne ki bana psikolojim kötü diyip bikaç gün sonra başkasıyla oldu
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Yomeyamo seref yoksunu ne diyebilirim ki :)
Sen bekle, benim borutay, sokustay vb lerle isim var onları halledeyim tekrar gelirim demek bu.
Sen onun boş ver ondan bir cacık olmaz.00 Yorumla
1 yılEski sevgilisini unutamamis çünkü.
Aynısı başıma geldi, is yeri heyecanı arıyorlar birkaç aylığına sonra eskilerine geri dönüyorlar.
00 Yorumla
1 yılBi kız sevgilisi ve başka bir erkek arasında kalıyorsa sevgilisine sevgisi bitmiştir sen ayril en azından terk edilme
00 Yorumla
1 yılkurtlar vadisinden replik söylemiş çok kafana takma herkesin derdi var. o da dertli olduğu bir dönemde.
00 Yorumla
1 yılKafam karışık demesi şu ablama geliyor birisini görmüş ve beğenmiş onunla olana kadar seni kullanacak
00 Yorumla
1 yılAyrıl kardeşim. Sonra sen üzülürsün. Ondan sana yar olmaz.
10 Yorumla
1 yılHer şey apaçık ortadayken, hâlâ kabullenemiyorsun..
10 Yorumla
1 yılEvet fazlasiyla ama sanada vakit ayirmak istiyor demekki
00 Yorumla
1 yılonu özlemiş bu net kardeşim gecmiş olsun yarabandıı oldun yani
00 Yorumla
1 yılKafası karışık değil ilişki içinde bitmiştir
00 Yorumla
1 yılİlgisizlik hissettiğini soylemeden söylemiş olur daha fazla ilgi çözüm yolu olabilir
00 YorumlaOlur bazen sürekli oluyorsa bir halt yemisindir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
1 yılDemekki unutamamış. Bitir kafandan at gitsin
11 Yorumla- 1 yıl
Veya aldatilmayi göze al.
1 yılAllah böylesin den korusun
10 Yorumla
1 yılYarabandı yapmış seni
00 YorumlaBüyük ihtimalle evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSenin hatan ne diye hakaret ediyorsun
00 Yorumla
1 yılBence cevabı biliyorsun niye soruyorsun?
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinin ilişki içindeyken kafam karışık demesi ilgisini kaybettiğini mi gösterir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler