Sevgilimin ilgisi azaldı, çelişkili konuşuyor? Tepkimi nasıl belli etmeliyim?

Sevgilim ilişkimizin başlarında o kadar iyiydiki gün içinde her zaman arardı mesaj atardı güzel sözler söylerdi her şey çok güzeldi ama artık öyle değil eskisi gibi. Artık işlerinin yoğun olduğunu söylüyor, arkadaşlarıyla buluşuyor akşam 10 gibi falan beni arıyor gün içinde telde konuşmuyoruz sadece mesajlaşıyoruz o da az. Az önce tartıştık. Beni sevdiğini söylüyor ama pek inanmıyorum açıkçası. Bu durumuda hiç anlamıyorum zaten hem çok sevdiğini söylüyosun hem arayıp sormuyosun ikinci plana atıyosun bu nasıl çelişki ya sevmiyosan konuşmak istemiyosan söyle olsun bitsin amaç ne yani. Bide tepkimi çok fazla belli etmiyorum mesela lafları saydırıpta teli suratına kapatamıyorum öylece somurtup sakin bir şekilde nerdeydin niye aramadın sen beni sevmiyosun diyip diyip susuyorum belkide bu yüzdenmi... Ne olur bana bir akıl verin ne yapmam lazım Sizce tepkimi nasıl belli etmem gerekir? sakince kırıldığımı söyleyip surat astığımda pek etkili olmuyo bağırıp çağırıp teli suratına kapatsam anlar mı yoksa daha mı kötü olur?
Sevgilimin ilgisi azaldı, çelişkili konuşuyor? Tepkimi nasıl belli etmeliyim?