Sevgilim çelişkili davranıyor? İlgisiz sevgili?

Neden neden neden bir insan sevgilisiyle ilgilenmez niyeee kafayı yiycem artık bir sorun mu var diyorum yok neden böylesin diyorum cevap yok beni sevmiyomusun desem sinirleniyo gereksiz sorular sorma başımı ağrıtıyorsun diyor ya o kadar üzülüyorumki ilişkimizin başında aşk böceği adam şimdi öküz oldu bildiğin. Hayır sevmiyo desem değil evlenmek için acayip ısrar ediyor başımın etini yiyor yarın evlenelim desem hadi der ama ben daha erken olduğunu düşünüyorum ayrıca bu haldeyken nasıl olacak bir ömür onun ilgisizliğine nasıl katlanırım yanımdayken sürekli telefondan boş şeylere bakıyor facebookta dolaşıyor haberlere bakıyor falan göz teması kurmuyor hep aklı başka yerde gibi beni takmıyo konuşmuyo nedenini sorduğumda ne olmuşki ne yapmışım diyo ben gözlerime bile bakmıyorsun dediğimde sende bakmıyorsun diyo deliricem ya yeter artık çok sıkıldım incinmekten ne yapayım sizce ne olur diyin etrafıma bakıyorum millet sevgilisi için neler yapıyor kimsenin sorunu yok el üstünde tutuluyorlar ben niye böyle oluyorum her defasında gerçekten artık çok yoruldum 😭
Sevgilim çelişkili davranıyor? İlgisiz sevgili?