Bu sıralar çok tartışıyoruz ve sürekli benim sıktığımı abarttığımı kurduğumu söyleyip uzak davranıyor o böyle yaptıkça ben de anlamak için daha çok konuşmaya çalışıyorum. İyice umursamaz ve kırıcı konuşmaya başladı. Napmam lazım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynısını bende yaşadım 1 ay oldu, çok sıkıyorsun bunalıyorsun diye benden ayrıldı, sadece bana neden ilgiszisin diye güzellikle sormuştum yani 2 3 sefer,
O sana naparsa sende ona aynısını yap aldığın kadar ver geri çek kendini hiç uğraşma inan bazı insalar için hiçbir şey değmiyor
Mesele bunaltmak değil bence. Onlar değişik davranınca bizde anlamaya çalışmak için daha çok diplerine giriyoruz. Bu sefer bi yerleri kalkıp ego tavan yapıyor ve kırmaktan çekinmiyorlar. Bak dediğini de yapıyorum uzak duruyorum bu sefer bana diyor tavır trip diyor. Ne yapsam bi kulp buluyor deli oluyorum
Narsist kişiliği var ipleri hep elinde tutmak istiyor, biraz umursamaz ciddiye almıyor gibi koy tavrını herkes yerini bilsin
Evet öyle doğru tespit ettin umursamaz vr ciddiye almıyor nasıl olsa beni seviyor diye düşünüyor. Nr yapabilirm nasıl tavır koyacağımı bilmiyorum
İnan sana benim zamanında yapmadığım şeyleri söyleyeceğim galiba aynı şeyleri yaşadık, geri çek kendini o sana nasıl davranıyorsa öyle davran umursamaz mı umursamaz ol 2 saatte yazıyorsa sende ona aynısını yap, merak etmiyorsa aramıyorsa sende arama eğer kaybetme korkusu varsa çabalar anlar eğer yine seni suçlarsa ağır bir narsist ve cepte görüyor hayır gelmez , umursamamak en büyük intikam yok sayılmak
Evet aynı şeyleri yaşamışız maalesef. Dediklerini yapacağım ama eminim yine beni suçlayacak tavır trip yaptığın için geç yazıyorsun diyecek
Hayır tavırlı ve tripli değilim, biraz daha kendime zaman ayırıyorum kendime saygım arttı sanırım diyeceksin, tabi sende çok kısa yazmalar tripli şeyler yapma gerçekten trip atma doğal normal davran ama ağırdan al, suçlarsa seni gül geç umursama demek istediğimi anlamışsındır umarım
Dediğini anladım umursamıyor gibi görünme gerçekten umursama onu kendine vakit ayır ona vereceğin değeri vakti kendine ver diyorsun
Eğer birşeylerin ters gittiğini anlar sana güzel bir açıklama yapar ya da çabalarsa kaybetmekten korkuyordur devam et ama yine ipleri eline verme eskisi gibi geri de oyna kapıya yakın otur, eğer yine aynıysa boşuna da çabalama, kendimden biliyorum onu 2 saat görmek için kolum kırık 4 saat araba kullandım aşkın bahanesi olmaz ;)
Bak sen kolun kırık olduğu hâlde sırf görmek için 4 saat yol gitmişsin gerçekten isteyince yapılıyor gözüne hiçbir şey zor gelmiyor
Senin gibiyim sevince hiçbir şey zor gelmez ama bana denk gelen erkekler de mızmız oluyor deli oluyorum hep ben çabalıyorum bıktım artık net ol bana diyorum ayrılmaya cesaretin yok diye böyle davranıyorsan söyle ben ayrılırım korkmam seninle var olmadım ki senin yokluğunla yok olayım diyorum bırakmıyor da çok yoruldum enerjim tükendi
Senin onu bırakmayacağını ve böyle diyerek korkutacağını düşünüyor, senden çok emin olmuş aynı ben gibi :) aşk zaten saflık sevgi değilmidir oyuna ne gerek var ki, yani yanlış anlama beni ama ben kendi adıma konuşayım geçmişe dönüyor olsam bir kez olsun taviz vermezdim benimle aynı yolu yürümeye cesareti yoksa bırakırım tek yürürüm en azında yolda kendime yük etmemiş olurum, çok çabayla da bir şey olmaz karşılıklı olacak
Bu fedakarlıkları yaptığım kişi de benden soğumuş işte hayat 😃😃
İnsan Birşeyin değerini varlığında değil yokluğunda anlar anlamazsa da anlatacak biri çıkar karşısına ilahi adalet var
Evet benden çok emin ben sevgimi ona iliklerine kadar hissettirdim. Merkezime aldığımı çok belli ettim. Ondan bunları yaşıyorum. Çok haklısın ama şuanda sen aşmışsın bazı şeyleri şuanda onunla beraber olduğum için böyle direk yaparım ederim giderim gelirim diyemiyorum bağlandığım için
Sizin ne kadar sürdü ilişkiniz
Bişey diyyimmi beni terk edeli 3 hafta oldu, ne aşması be stresten yüz felci geçiriyorum doktor geziyorum benim yaşadığımı Allah bilir bir ben
Kendimi durduruyorum sürekli spora gidiyorum ağır kilolara girip kendimi çok fena yoruyorum ağrı sızı bana ilaç oluyor vücudum çok düşünmeyi kesiyor
İçimi döküyorum farkındaysan
Sen de kendini çok üzüyorsun anlatmak istersen dinlerim takip isteği attm
Yaşadığım şeyler gururum üzüyor beni, neyse, mesaj atamıyorum seviyem düşük sanırım
Ben de yazamıyorum takip at öyle yazılır herhalde
Neden böyle sence ne zamandır berabersiniz
1buçuk sene oldu. Ya bence o beni anlamıyor ben onu anlamıyorum. Ben iletişim kurmaya çalışıyorum o da aksine bir şey olunca kaçıyor geçiştiriyor. Böyle olunca ben de peşine düşüyorum çözelim diye. O da kaçıyor. Kaçınca sinirleniyorum laf söylüyorum tartışma oluyor her gece ağlayarak uyuyorum sinirleniyorum
Sen sogukmusun
Evet soguğum
Sebebi bu o zaman