Sevgilim çok değişik davranıyor?

Ben 19 yaşındayım sevgilim 20, ben üni tutturamadm açıkö. Okuyorum. Sevgilim Kırşehir'de yaşıyor. Ankara 'ya üni okumaya geldi kykda kalıyr. 8 aydır sevgiliyiz. Kırşehir'de çok çok tesadüf eseri tanıştık. Ve ciddi düşünüyorduk. Ben onun için 5 bin liralık kredi borcuna girdim yani her buluşmamızda yedirdim içirdim tabii onun da ödediği zamanlar oldu. Canm bir şey istiyor dediğinde evden su börekleri, yaprak sarmaları kısıtlar kekler börekler herşeyi yaptm götürdüm. Kaç defa cebimde ki son parayı çıkartıp verdim içinde sadece 10tl dolmuş paramı verdim ve kredi borcu ödüyorum. Ailemin durumu pek de iyi değil şükür yinede. Annesi gibi kıyafet alışverişinde çekip çevirip pantolon uzun gelince paçasını katlayarak ona yardım ettim. Sürekli minik minik süprizler hediyeler aldım. Hatta onu şaşırtmak için param olmadığı için evden kurabiye yapıp Kırşehire giderken gizlice valizine attım yüzü gülsün diye. Annesiyle ablasıyla konuşuyorum. Ama çok fazla aşırı aşırı fazla hatası var. En başta güvenmyrm çünkü biz sevgiliyken ilk 2-3 ay yakın normal 2 kız arkadaşlarıyla (birisi 5 diğeri 11 senelik arkdşları)"aşk, yavrum" demeler her sabah günaydın mesajı atıp gün içinde konuşup aynı flört gibi iyi geceler mesajları ve kızların bana arkamdan ettiği hakaretlere gülmesi ve bel altı konuşmaları falan birsürü bunları gördüm. Benden önce de zaten yakın erk. Arkadaşlarıyla "acaba bu kızla yatar mıyım" diye birsürü mesajını gördüm. Ben bunlardan dolayı asla güvenmiyorum. Ama çok uğraştım bana o güveni ver beni sev diye çok uğraştım. Çok şey yaptım. En son okullar 15 tatilde kırşehire gitti depremden dolayı da tatil edilince Kırşehir'de uzun süre kalacağını anlayınca arkadaşlarıyla çok çok fazla takılmak istiyor. Bende buna izin vermiyorum. Bundan 1 ay önce bir kere sadece çok canlı kafeye (mackbear) gitmesine izin verdim çünkü ilişkmz için ona güvenmek istedim. Ama foto video at konumun açık kalsın ve beni haberdar et dedim tamam dedi. Kafeye bir gitti saatte bir cvp vermeye başladı ve kafede de arkd. İşte piyasa yapıyrz falan diye story atmışlar. Çok sinirlendim ağzıma geleni sayıp ayrılmak istiyorum dedim. O günün gecesinde arkdaşlarıyla toplanıp çocukluk arkdşnın evinden çıkıp alkol almaya gidiyorlar. Benimle de konuşmadığı için rahat rahat davranıyor. Saat gece 11de birşeyler olduğunu hissedip nerdesin yazdım arkd içmeye gidiyoruz içtikten sonra yazarım dedi. Saat gece 11.30dan sabah 5e kadar telefonun başında bekledim. İnsta hesabı bende olduğu için arkd. Storysinden gördüm ki sabah 5e kadar sokaklarda içip içip gezmişler, saçma sapan video çekmişler gecenin bir yarısı çorbacıya gitmişler. Sevgilim sarhoş olmuş arkadaşları dalga geçer gibi çekip story atmışlar.

Güncellemeler
1 yıl
Gecenin bir yarısı son ses müzikle yürürken oyun havası oynamışlar ülkü ocakları önünde kurt işareti yapıp ulumuşlar dizboyu rezillik yani. Ben onun için nedimelik yapıyordum işten çıktım. Zaten nedimelik için kına organzsynuyla Kırşehir'de tanışmıştım onunla. Onunla çok sık buluşamyrz Ankara 'da hiçbir yeri bilmiyor canı sıkılmasın diye onun için markette çalışıyordum çıktım, kına-düğün organizasyonu ofisinden ayrıldım. Nedimelikten ayrıldım. Para bulamayınca da mecbur kredi kartımı kullandım.
Güncellemeler
1 yıl
Ama o benim doğum günümü bile adam akıllı kutlamadı parkta tek kişilik pasta alarak yapmacık kutladı oturdu pastayı da kendi yedi. Hiç hediye almıyor ben zorluyorum. Ama ben onun ablasının doğacak olan kızına bile atkı ördüm, oyuncak bebek kıyafetleri aldım. Ama o iddia, kupon yapıyor sürekli üigazi üninin Halkbank tam verdiği 2 bin liralık kredi kartını da yemiş sürekli yurda dışardan yemek söyleyerek falan.
Sevgilim çok değişik davranıyor?