AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Çogu kişinin öyledir özellikle kızların. ilgiyi herkes ister
Bugün bitti bana vakit ayırmıyor uzak mesafe ilişkimiz bir gün olsun arayıp sesini duyayım demedi veya bir foto at günde max 1 saat konuşuyoruz söyleyince daha ne olsun yeter diyor psikolojin bozulmuş diyip beni suçluyor
Bence een haklısın hiç takılma. böylesi daha iyi olmuş. ilgi istemek senin de hakkın ben bile beklerim ki kadının beklemesi cok normal. ne kadar süredir vsrdı
2 yıllık
2 yılda böyle davranmışsa iyi dayanmışsın sende
Ya aslında bir yıl eğitim sürdü 3 ayda ayrılık sürecimiz oldu 9 ay falan oluyor
Hmm toplam olarak. uzaktan ilişlki nasıl yürttürnüz ki? Bluştunuz ku hiç. Hep mi böyleydi? Özel paylaşımlarınız oldu mu
İlk 7 ay birlikteydik günün 15 saatini bana ayırıyordu
Genelde, insanlar istiyor ki hep kendisi olsun.. karşısındaki kişinin hayatına saygısı yok
Bugün bitti bana vakit ayırmıyor uzak mesafe ilişkimiz bir gün olsun arayıp sesini duyayım demedi veya bir foto at günde max 1 saat konuşuyoruz söyleyince daha ne olsun yeter diyor psikolojin bozulmuş diyip beni suçluyor
Karşılıklı ilgi yoksa iliski olmaz bitiririm uzun zamn önce bitti
Sanmıyorum, görüntü öyledir sebep farklıdır.
5yillik evliligim bitdi
Uzak mesafeden erkekler hic bir zaman yapamiyorlar kesinlikle yapamiyorlar. Normal bir erkek yapamiyor kesinlikle. Daha saf masum erkekler yapiyor:)) onu da biz istemeyiz:))
5 yıllık evliliği bitirmek Zor olmuştur
İlgi yoksa ne işim var
Falına bakalım mı bana yazsana
Sen yaz mesaj atamıyorum
Takip etmen lazım
Umarım seninki öyle olmamıştır
Kopyala yapıştır ney Allah aşkına ya
🤣🤣
Var, benim çok bitti öyle ilişkim
Burası bunlarla kaynıyor
Evet 5 yıllık ilişkimi bitirdim o yüzden
Aynı durumdaydım benimki de uzak mesafeydi ben bu kadar zaman ayırabiliyorum diyordu beğendin beğendin beğenmedin yoluna bak demişti bende ayrıldım ve gerçekten o zamanlar ona o kadar bağlıymışım ki psikolojim bozukmuş şu an daha mutluyum eminim sende daha mutlu olacaksın sana değer vermeyen birine bir saniyeni bile harcama kuzu
İnşallah bilmiyorum şu an bir boşluk hissediyorum daha iyi olacak her gün kavga etmektense
Fazla ilgiden bitiyor mu?
Ooo dolu
Uzak mesafe ilişkisi zor olur gönül görmeyince katlanmıyor
Bunda bişey var cnmm
Senin başka hesabın var mi
Ben ona söyledim beni sevmiyor olabilirsin buna saygı duyarım sevgin bitmiş olabilir bunh söylr bana yemin ediyorum her gün bu ilgisizliğin karşısında daha az üzülürüm en azından sevmediğin için ilgi göstermiyorsun derim dedim hayır diyor her seferinde ben şeni ailem kadar çok seviyorum diyince susuyorum
Niye böyle
Onu mutlu edemiyorum belki uyumak oyun oynamak daha çok mutlu ediyor onu
Olabilir ama sen varsin senle mutlu değilse senibsevmiyor olabit
Sevmiyorsa saygı duyarım haftada 3 kez ayrılıyorum her seferinde geliyor özür diliyor sonra yine aynı
Sizin ilişki bitmiş haberiniz yok Malatya liii
Nerden belli
Belli belliii
Evliliğim bitti
Evet bitirdim
Öyle bir şey olmadı
Yokk
Kiz seni ilgilenmesini miktiler
Biter tabi ilgi herşeydir.
Şuanlık yok😅😅
Sana nasıl ilgisiz oluyor ben onu anlamıyorum
İlişkim olmadi
Biter.
ben terkedilmiştim
Ben bitirmiştim
Uzak mesafe iş değil ya ilgi şart iki taraf içinde
İlgi göstermeyecek sen ilişki kurmaya aksın net
Birdenmi kesti
İşe başlayınca
Senin için çok kötü oldu dimi
Berbat tabi
Konuşmak istermisin takip edermisin
Tabiki
Biter