Bir ilişkiyi bitiren şey karşı tarafın ilgisiz olması mı sizce?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ilişkiyi bitiren şey karşı tarafın ilgisiz olması mı sizce?
Bir ilişkiyi bitiren her şeyden önce saygısızlıktır birbirinin fikrini birbirinin düşüncesine davranışlarına saygısı olmayan insanlar o ilişkiyi devam ettiremez ettirmesine de gerek yok zaten, bugün baktığınız zaman evlenen insanların birçoğu birbirini severek bir bir aşkla sevgiyle evleniyor ondan sonra bir ay sonra boşanıyor niye aynı evi paylaşıyorlar birbirlerine fikir ayrılıkları görüyorlar sevgili olma ile ilgili arasında dağlar kadar fark olduğunu buradan anlıyoruz.
Evet, ilgisizlik bir ilişkiyi bitirebilir. İlgisizlik, bir kişinin diğer kişiye karşı sevgi, şefkat ve bağlılık gibi duyguları hissetmediğini gösterir. Bu, ilişkide bir kopukluk ve mesafeye neden olabilir. İlgisiz bir partner, diğer partnere karşı kayıtsız, mesafeli ve soğuk davranabilir. Bu durum, diğer partnerin kendini değersiz, sevilmemiş ve yalnız hissetmesine neden olabilir.
İlgisizlik, bir ilişkiyi bitirmenin tek nedeni değildir. Ancak, ilişkideki diğer sorunların tetikleyicisi olabilir. Örneğin, iletişim eksikliği, güven eksikliği veya aldatma gibi sorunlar, ilişkide bir kopukluk yaratabilir. Bu kopukluk, ilgisizliğe yol açabilir.
İlgisizliğin bir ilişkiyi bitirmesi için, genellikle uzun bir süre devam etmesi gerekir. İlgisizliğin ilk belirtileri fark edildiğinde, ilişkiyi kurtarmak için çaba gösterilebilir. Bununla birlikte, ilgisizlik bir ilişkide yaygın bir sorun haline gelirse, ilişkiyi bitirmek tek seçenek olabilir.
İlgisizliğin bir ilişkiyi bitirmesinin bazı belirtileri şunlardır:
Partnerinize karşı kayıtsızlık ve ilgisizlik
Partnerinizle iletişim kurmak istememek
Partnerinizle zaman geçirmekten kaçınmak
Partnerinizin duygularını önemsememek
Partnerinizin ihtiyaçlarını görmezden gelmek
Partnerinizin başarılarını kutlamamak
Partnerinizin hatalarını sürekli eleştirmek
Eğer bu belirtileri kendi ilişkinizde görüyorsanız, ilişkinizin geleceğini düşünmeye başlamanız gerekebilir.
insanların şımarmaya şımartılmaya ilgiye ihtiyacı vardır. şımarmak ilgi görmek insanın içindeki gizli çocuğu canlı tutar enerji verir.
ilginin temeli sevgidir. ilgi yoksa sevgi yok demektir.
Aynen öyle bence ilişkinin başı ilgiden oluşuyor. Eğer bir ilişkide ilgi varsa bence o ilişki bir ömür sürebilir. Ama ilgisizlik varsa ben pek süreceğini düşünmüyorum.
Bir aşkı bitiren karaktersiz davranış yersiz taleplerdir. İlgiye gelince zaten kıvamında olacak bir şekilde ilgi oluyor yani ilgisiz ise iki taraftan biri zaten baştan sevmemiş ki
Cevap
9Cevap
İlişkiyi birisi kafasında bitirdiğinde ilgisizlik başlar zaten. Sadece işin bahanesidir.
İlişkinin temeli her iki tarafın birbirine olan güven sadakat ve sevgisidir eğer bu tek taraflı bir süreç ise mutlaka ayrılıkla sonuçlanır
Aynen öyle katılıyorum. Bir ilişkide ilgi, sevgi ve saygı en önemli şeylerdendir. Eğer bu üçü yoksa o ilişki ne yazık ki birgün bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum.
kızlar bu ilgi konusunun bokunu cıkardınız soyleyeyım. herkesin işi gücü var 2 saat yazmadı diye krizlere giriyorsunuz kendınızden soguyorsunuz kendınız de soguyorsunuz. secenek cok diye bok gibi adamlara zaman harcayıp psikolojiniz bozuk bicimde aklı basında elemanlara yanlıyorsunuz sonra yeter yordunuz.
Kesinlikle ilgisizlik ve saygısızlık. Kocamdan soğudum çünkü ilgili değil ve zamanımız olsa bile birlikte vakit geçirmek yerine her fırsatta uyumak istiyor. Bende yorgunum uyuyamıyorum bebekten ama ona vakit ayırıyorum
İlgisizlik ilişkiyi bitirebilir. Azda olsa insanın sevdiğine ilgi gösterip zaman ayırması gerektiğini düşünüyorum. İlgi göstermeyen insan sevmiyordur zaten.
İlgisizlik bitmesi için bir sebep olabilir ama bir ilişkiyi sadece ilgisizlik bitirmez. Bir çok sebebi olabilir
Evet ama bu direk sebep değildir başka şeyler de olmuştur. Değersiz hissedilmek, ortak paylaşımların azalması, saygının azalması gibi
Ilgislik şu demek, artık sıkıldım ve başkaları ile ilgileniyorum. Sence de bu ilişki bitmez mi?
İlgisizlik ilişkiyi bitiriyorsa boşuna geçmiş o kadar zaman
Hem ilgisizlik hem de saygısızlık
Evet ilgisiz ve bencillik bence
Sevgi olmaması ilgisizlik bitirir ilişkiyi
Bence bir ilişkiyi bitiren ilgidir
ayn öyle tc erkekleri çok anlamaz zaten ilgiden
Aynen doğrudur
O da bir etken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?